S akým bicyklom vyraziť za dobrodružstvami?

S blížiacim sa letom nastáva čas na "vytiahnutie" bicykla. Poradíme vám, na čo si pri jeho kúpe dať pozor a aké sú vaše možnosti.

So stúpajúcimi hodnotami na teplomeroch nastáva ideálny čas na „vytiahnutie“ bicykla. Ak ten svoj ešte nemáte, je najvyšší čas to zmeniť. Poradíme vám, na čo si pri kúpe dať pozor a aké sú vaše možnosti. Dnes je totižto sortiment skutočne široký, od horských, cestných či krosových bicyklov až po moderné e-biky.

Leto praje cyklistom

Jarné a letné dni prajú cyklistickej sezóne. Bicykel je v teplom počasí výborný variant k autami preplneným uliciam. Cesta do roboty, obchodu alebo na výlet v prírode sa dá s týmto dopravným prostriedkom absolvovať rýchlo a pohodlne. Aby sme si však čas strávený na bicykli skutočne užili, musíme pri jeho výbere zvažovať množstvo kritérií a niekedy si nechať poradiť od skutočných odborníkov. Myslí na to aj 25 obchodov siete INTERSPORT, ktoré sa pred začiatkom letnej sezóny zvlášť zamerali na týchto dvojkolesových spoločníkov a okrem širokého výberu bicyklov ponúkajú aj odborné poradenstvo či špeciálnu počítačovú analýzu posedu.

Sledujte kvalitu a sortiment

Široká ponuka značiek bicyklov dokáže poriadne zamotať hlavu každému amatérskemu či profesionálnemu cyklistovi. Značka GENESIS predstavuje úspešný koncept siete INTERSPORT, keďže vývoj celej kolekcie prebieha práve v tejto športovej sieti. S bicyklami GENESIS je každá jazda potešením. Tajomstvom úspechu sú kvalitné rámy, ich funkčná geometria a výborný pomer cena - výkon. Pri zostavovaní rôznorodej ponuky od detských bicyklov až po mountainbiky kladú výrobcovia veľký dôraz na starostlivý výber všetkých súčiastok. Navyše dizajn silných bikov optimalizuje vlastné vývojárske centrum siete INTERSPORT, aby všetky stroje napĺňali najvyššie požiadavky aj v otázke estetiky.

Navyše, kto si vyberie bike značky GENESIS, získa automaticky 5-ročnú záruku na rám (platí pre hliníkové rámy) a servisnú knižku, s ktorou má nárok na bezplatný prvý servis a zľavy na ďalšie príslušenstvo.

A čo takto na výlet s e-bikmi

Značka GENESIS sa snaží dopriať svojim zákazníkom len to najlepšie. Svedčí o tom aj voľba akumulátorov najnovšej generácie, ktoré sa vyznačujú predovšetkým enormným výkonom a dlhou životnosťou. E-biky značky GENESIS využívajú výlučne kvalitné pohony renomovaných partnerov, ako je napríklad aktuálny líder tohto segmentu, značka Bosch. Majitelia e-bikov si užijú nenáročnú obsluhu a silný zážitok z každej jazdy. Ďalším benefitom je určite viac zábavy a mobility vďaka zabudovanému systému pohonu. Akákoľvek cesta na
e-biku bude príjemným spestrením dňa!

Testujte osobne

Od konca mája si bude možné zapožičať e-biky aj v požičovnia INTERSPORT Rent Horný Smokovec za asistencie profesionálnych INTERSPORT koučov. Taktiež návštevníci BikeFest Kálnica (26.-28.5.2017) majú počas tohto podujatia jedinečnú možnosť v stánku INTERSPORT vyskúšať si niekoľko modelov e-bikov GENESIS. Odporúčame si zarezervovať želaný model vopred na stránke festivalu, aby ste si mohli bezstarostne užiť neuveriteľne ľahkú jazdu do kopca!

imagebike2016homeofbikeohne-r182_res.jpg

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu