Košice zaznamenali cez víkend zvýšený počet nehôd

V priebehu uplynulého víkendu zaznamenal okres Košice zvýšenú nehodovosť.

V priebehu uplynulého víkendu zaznamenal okres Košice zvýšenú nehodovosť.

Zaujímavosťou je, že vo všetkých prípadoch šlo o nehody, pri ktorých sa havarované autá niekoľkokrát prevrátili. Našťastie, nikto sa pri nich nezranil. Nešlo totiž o reálne nehody. Verejnosť si len počas zábavno-súťažnej show Košické Benátky na sídlisku Nad Jazerom mohla vyskúšať adrenalínovú atrakciu, ktorá navodzuje stav, aký vodič zažíva pri prevrátení vozidla počas dopravnej nehody. Otočný simulátor nehody priniesla do Košíc ČSOB v rámci aktuálnej kampane na hypotéku s úrazovým poistením vodiča.

csob6-r630_res.jpg

Ľudia si tak na vlastnej koži mohli vyskúšať, aké je to prežiť nehodu. Navyše, každý, kto sa odvážil vyskúšať si simulátor a prežiť „nehodu“, bol automaticky zaradený do súťaže o  3 mesačné splátky ČSOB hypotekárneho úveru. V Košiciach sa rozhodlo zapojiť vyše 260 odvážlivcov a simulátor si nenechali ujsť ani okoloidúci policajti.

Aj takýmto spôsobom chce ČSOB rozvíjať svoj bankopoistný model a poukázať na potrebu chrániť sa pred neočakávanými udalosťami. Slovensko totiž stále patrí ku krajinám, ktorých obyvatelia si častejšie poisťujú majetok ako seba samých. A to aj v prípade, ak podpisujú záväzok na dlhé roky, akým je napríklad hypotéka.

Klienti, ktorí splácajú hypotekárny úver, sú podľa prieskumov ČSOB veľmi často aj aktívnymi vodičmi. ČSOB sa preto rozhodla priniesť na trh unikátnu novinku, hypotéku spojenú s úrazovým poistením vodiča. „V prípade trvalých následkov úrazu spôsobeného dopravnou nehodou bude ČSOB Poisťovňa klientovi vyplácať doživotnú rentu, vo výške od 250 € do 1 800 € mesačne v závislosti od typu produktu. V prípade úmrtia poisťovňa vyplatí pozostalým jednorazové plnenie,“ objasňuje výhody hypotekárnej ponuky regionálny riaditeľ ČSOB za retail Košice Roman Karlovský.

Prihláste sa a vložte PR článok

Štýlové osvetlenie do obývačky: Rozhoduje i to, ako žijete

Do veľkého priestoru patria veľké lampy, aby obohatili interiér a nestratili sa v ňom.

PSK Aréna stavia základy pre kvalitný a moderný hokej

Štadión poskytuje priestor pre všetkých nadšencov ľadových športov už od tých najmenších.

Maurícius: Slnečná dovolenka v zime

Exotický ostrov Maurícius je aj v zime zárukou príjemnej dovolenky.

Podnikajte vo vlastnom blízko historického centra

Štýlové a pritom praktické priestory umiestnené v lukratívnej časti Košíc.