Košice zaznamenali cez víkend zvýšený počet nehôd

V priebehu uplynulého víkendu zaznamenal okres Košice zvýšenú nehodovosť.

V priebehu uplynulého víkendu zaznamenal okres Košice zvýšenú nehodovosť.

Zaujímavosťou je, že vo všetkých prípadoch šlo o nehody, pri ktorých sa havarované autá niekoľkokrát prevrátili. Našťastie, nikto sa pri nich nezranil. Nešlo totiž o reálne nehody. Verejnosť si len počas zábavno-súťažnej show Košické Benátky na sídlisku Nad Jazerom mohla vyskúšať adrenalínovú atrakciu, ktorá navodzuje stav, aký vodič zažíva pri prevrátení vozidla počas dopravnej nehody. Otočný simulátor nehody priniesla do Košíc ČSOB v rámci aktuálnej kampane na hypotéku s úrazovým poistením vodiča.

csob6-r630_res.jpg

Ľudia si tak na vlastnej koži mohli vyskúšať, aké je to prežiť nehodu. Navyše, každý, kto sa odvážil vyskúšať si simulátor a prežiť „nehodu“, bol automaticky zaradený do súťaže o  3 mesačné splátky ČSOB hypotekárneho úveru. V Košiciach sa rozhodlo zapojiť vyše 260 odvážlivcov a simulátor si nenechali ujsť ani okoloidúci policajti.

Aj takýmto spôsobom chce ČSOB rozvíjať svoj bankopoistný model a poukázať na potrebu chrániť sa pred neočakávanými udalosťami. Slovensko totiž stále patrí ku krajinám, ktorých obyvatelia si častejšie poisťujú majetok ako seba samých. A to aj v prípade, ak podpisujú záväzok na dlhé roky, akým je napríklad hypotéka.

Klienti, ktorí splácajú hypotekárny úver, sú podľa prieskumov ČSOB veľmi často aj aktívnymi vodičmi. ČSOB sa preto rozhodla priniesť na trh unikátnu novinku, hypotéku spojenú s úrazovým poistením vodiča. „V prípade trvalých následkov úrazu spôsobeného dopravnou nehodou bude ČSOB Poisťovňa klientovi vyplácať doživotnú rentu, vo výške od 250 € do 1 800 € mesačne v závislosti od typu produktu. V prípade úmrtia poisťovňa vyplatí pozostalým jednorazové plnenie,“ objasňuje výhody hypotekárnej ponuky regionálny riaditeľ ČSOB za retail Košice Roman Karlovský.

Už viac ako 36 čerpacích staníc OMV je v novom šate

Motoristi si vychutnajú príjemnú atmosféru aj nové služby.

Nižšie náklady vo firme? Tri tipy, kde sa dá ušetriť

Pre každé ušetrené euro vo firme určite nájdete využitie, či už na bežný chod, alebo rast.

Čo si myslia mamy youtuberov o tom, čo robia ich deti?

Opýtali sme sa na to mám Bekima, Sellasieho a Surovej dcérky.

Nedocenený génius - prečo chýba v našich knižniciach?

Mnohými kritikmi je považovaný za najlepšieho slovenského spisovateľa. Rudolf Sloboda by v apríli oslávil 80 rokov.