Borbély v kampani Niké: Je to simplicitné

Známy televízny spolukomentátor sa objavil v reklamnom spote spoločnosti Niké a svojím prejavom dobyl televízny priestor.

Ladislava Borbélyho poznáme z televíznej obrazovky ako erudovaného spolukomentátora futbalových prenosov RTVS. Jeho hlášky, založené na vtipnom použití odborných výrazov, sa stávajú pomaly legendárnymi. Práve túto jeho dispozíciu sa rozhodla využiť stávková spoločnosť Niké, ktorá ho obsadila do novej reklamy na svoj produkt Bonus Time. Borbély sa ocitá v šatni plnej futbalistov a svojím nenapodobiteľným slovníkom rozdáva hráčom pokyny.

„Naším zámerom je dlhodobá spolupráca s Lacom Borbélym,“ uviedol marketingový riaditeľ spoločnosti Niké Slavomír Skalický. A prečo práve Borbély? V osobnosti Laca Borbélyho nachádza tradičný športový tipér rešpektovaného športového experta. Mladú generáciu tipérov zase môže zabávať schopnosť Laca Borbélyho postaviť sa k akejkoľvek téme výlučne odborne,“ pokračoval Skalický. Nápad s angažovaním Borbélyho prišiel od agentúry Istropolitana Ogilvy, ktorá presvedčila majiteľov Niké, že práve on dokáže aktivovať mladú generáciu a zatraktívniť značku ako takú. „Okrem TV spotov a sponzorských odkazov budeme rozvíjať Lacov príbeh cez ďalšie videá zábavný content v online priestore,“ vysvetlil Skalický.

obrazoksirka4901-r324_res.jpg

Komu skrsol v hlave tento nápad? „V agentúre Istropolitana Ogilvy je hneď niekoľko fanúšikov športu a zároveň štylistiky Ladislava Borbélyho. Takže nápad spojiť jeho so značkou Niké vznikol práve tu. A tu tiež s veľkou radosťou vznikajú všetky „borbélyovské“ vetičky do rôznych onlineových aj offlinových médií použitých v kampani. Tie, ktoré pán Borbély v spote a videách vyslovuje, si navyše sám upravuje, takže sa stáva ďalším copywriterom kampane. Produkčne sa na spotoch podieľa Hitchhiker Films a osobitne treba spomenúť režiséra Tomáša Zavarského, ktorý prišiel s ideou umiestniť Borbélyho sofistikovaný monológ do šatne plnej nesofistikovaných futbalistov,“ objasnil genézu nápadu Peter Darovec, Creative Director Istropolitana Ogilvy.

obrazoksirka4902-r132_res.jpg

Darovec priblížil aj to, aký súvis, alebo ako by povedal sám Borbély, koreláciu, majú Niké a táto televízna osobnosť: „Stávkovanie v Niké je vlastne rozmýšľanie o športe. A kto rozmýšľa o športe najviac? Borbély. Stávkovanie v Niké je tiež zábava spojená so športom. A kto je najzábavnejšia figúra slovenského športu? Borbély. Zistili sme, že funguje na všetkých – mladých, starých, internetových aj televíznych. Akurát na každého inak.“

Prihláste sa a vložte PR článok

4 rady pre deti a dospelých, ako sa starať o pokožku

Ľudské telo sa v priebehu života vyvíja. Najväčšie zmeny sú viditeľné u detí, ktoré sa menia doslova každým dňom.

Výstava Podoby lásky zobrazí skutočné osudy konkrétnych žien

„Dnes je Magda šťastná. Podarilo sa jej rozviesť, žije v byte, ktorý je v jej výlučnom vlastníctve.

Tohtoročné trhy pred Auparkom bude otvárať Vidiek

Vianočné trhy na námestí pred košickým Auparkom otvorí v sobotu 25. novembra známa slovenská poprocková skupina Vidiek.

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.