Zabudnite na nové a neekologické PC. Je tu Refurbished!

Kupovať stále nové a čoraz drahšie počítače a notebooky je už tak trochu „out“.

Kupovať stále nové a čoraz drahšie počítače a notebooky je už tak trochu „out“. Najnovším ekologickým trendom je Refurbished.

Pri kúpe počítača alebo notebooku môžete šetriť nielen svoju peňaženku, ale aj životné prostredie.

Refurbished je trendy

Refurbished sú špičkové high-end produkty, ktoré už boli použité, no vďaka kompletnej renovácii dosahujú porovnateľnú kvalitu, výkon aj dizajn ako úplne nové PC. Ide o celosvetový trend, ktorý úspešne prenikol aj na Slovensko. Na našom trhu je lídrom v renovácii IT techniky značka Refurbished.

Prvotriedne spracovanie

Produkty Refurbished prechádzajú dôkladným procesom renovácie hardvéru, softvéru, batérií aj klávesníc. Renovujú sa iba najkvalitnejšie značkové modely používané maximálne jedným užívateľom. Najprv sú podrobené náročným testom a následne prebieha precízne čistenie a leštenie, ktoré zabezpečuje ich dokonalý technický stav. Výsledkom je kvalita, ktorej second-handy alebo ponuky online bazárov nemôžu konkurovať.

Eco friendly

Predstavte si, že na výrobu nového PC sa spotrebuje toľko energie ako v menšej domácnosti za celý rok! Renovácia IT techniky je k prírode oveľa šetrnejšia. Kúpou produktov Refurbished, ktoré majú i v tejto oblasti výrazný náskok pred konkurenciou, môžete preto aj vy prispieť k ochrane životného prostredia.

Fantastický pomer cena/výkon

Veľkou výhodou produktov Refurbished je vynikajúci pomer medzi kvalitou a cenou. Ak si vyberáte PC napríklad podľa výkonu, tak Refurbished s podobnými parametrami získate za podstatne nižšiu cenu ako nové PC.

Certifikovaná kvalita a 24-mesačná záruka

Produkty Refurbished pritom vynikajú vysokou kvalitou, ktorú potvrdzujú certifikáty Factory Refurbished a ECO FRIENDLY. Ďalším dôkazom kvality je až 24-mesačná záruka – rovnaká, ako keby ste si kupovali úplne novú IT techniku.

Získajte Refurbished aj vy a presvedčte sa sami! E-shop a všetky potrebné informácie nájdete na www.refurbished.sk.

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut