Streda, 25. november, 2020 | Meniny má KatarínaKrížovkyKrížovky

Chcete vedieť riešenie najväčšieho mužského problému?

Hádam ani netreba hovoriť, že reč je o erektilnej dysfunkcii, teda probléme plnohodnotne sexuálne žiť.

obrazok2-r384_res.jpg

Hádam ani netreba hovoriť, že reč je o erektilnej dysfunkcii, niekedy nie celkom správne nazývanej impotencii, teda probléme plnohodnotne sexuálne žiť. Je to téma chúlostivá a tak väčšina  mužov o nej ani nehovorí, nie to ešte vyhľadá odbornú pomoc. Často skúšajú "zaručené" tabletky na potenciu posielané anonymne cez internet. Málokedy sa však efekt naozaj dostaví.

Chcete vedieť viac? http://zivotbezbolesti.orin.sk/poruchy-potencie/

Poruchy erekcie - strašiak mnohých mužov

Štatistika hovorí, že 4 percentá mužov má poruchy potencie v po 50-tke. Už po 60-tke je to však 17 percent a viac ako polovica mužov ju zažíva po 75-ke. Problémy s erekciou sa však týkajú aj mladších a tí v štatistike zrejme nie sú. Príčina môže byť aj v psychike- strachu, strese, obavách zo zlyhania či neuspokojenia partnerky. Existujú však aj organické formy zlyhávania spôsobené chorobou, narušenou hormonálnou rovnováhou alebo poruchami ciev. A práve tieto príčiny sa dajú v skorom štádiu relatívne ľahko a spoľahlivo riešiť. Princíp je jednoduchý- treba urobiť niečo s cievami.

Ako riešiť problémy s potenciou ? http://zivotbezbolesti.orin.sk/poruchy-potencie/

Magnetom k zdravému sexu

obrazok1-r935_res.jpg

Magnetoterapia je všeobecne účinná metóda pôsobiaca na cievny systém.  Zaujímavé sú napríklad výsledky pri liečbe cukrovky alebo zväčšenej prostaty, ktorá tiež často súvisí s erektilnou dysfunkciou. Muži so zväčšenou prostatou mávajú často problémy v sexe, pretože tlak zväčšeného orgánu ovplyvňuje erekciu. Často sa stáva, že terapia zameraná na prostatu pomôže aj v sexuálnej oblasti. „Magnetoterapia zabrala veľmi účinne najmä u pacientov s chronickou prostatitídou. Výrazné zmeny sme zaznamenali dokonca aj pri problémoch so sexuálnou dysfunkciou a problémoch pri močení", hovorí urológ MUDr. Navrátil.

Viac o erektilnej disfunkcii a jej liečbe na http://zivotbezbolesti.orin.sk/poruchy-potencie/

biotorus-2-r495_res.jpg

Domáci prístroj Biotorus LT-99  umožňuje liečbu magnetom aplikovať aj doma, bez dochádzania k lekárovi. Stačí tlačidlom navoliť správnu frekvenciu pulzujúceho magnetického poľa a môžete pri tom pozerať televízor alebo čítať. Pulzujúce magnetické pole sa o redukciu problémov postará samo.

Hovorí sa, že sex je barometer mužského zdravia. Zdravý sex pomáha predchádzať rôznym chorobám, takže aktívne a normálne sexuálne žiť znamená uchovať si zdravie. Je praktické mať prístroj Biotorus doma. Ale nemusíte kupovať mačku vo vreci!

vyskusajte-2-r836_res.jpg

Vyskúšajte najprv BioTorus ZADARMO a doma

Objednajte si termín skúšky na stránke http://zivotbezbolesti.orin.sk/poruchy-potencie/  V pracovných dňoch si môžete skúšku rezervovať aj telefonicky na 0917 493 800.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nová služba v Pezinku – bezplatný zber elektroodpadu

Staré spotrebiče vám zadarmo odvezieme z adresy vášho bydliska.

Slovenská firma reformuje tradičné multimiliardové odvetvie

Rastie v stovkách percent ročne.

V mlieku už nie sme sebestační. Čo sa musí zmeniť?

Kedysi sme mlieko vyvážali, teraz je to naopak.