Streda, 19. február, 2020 | Meniny má Vlasta

Medzinárodný strojársky veľtrh vo veľkom štýle

Súbežne s Medzinárodným strojárskym veľtrhom bude tento rok prebiehať aj veľtrh ELO SYS a obe podujatia sa uskutočnia 23.do 26.5.

Nitra, 17.5.2017 - Súbežne s Medzinárodným strojárskym veľtrhom bude tento rok prebiehať aj veľtrh ELO SYS a obe podujatia sa uskutočnia od 23. do 26. mája na výstavisku Agrokomplex v Nitre.

Medzinárodný strojársky veľtrh sa bude v Nitre konať už po 24. krát a opäť bude pre návštevníkov pripravené obrovské množstvo expozícií s najnovšími strojmi či technológiami zo sveta strojárstva a elektrotechniky. Široké portfólio odbornosti tento rok zabezpečia aj sprievodné výstavy Eurowelding, Cast – Ex, Ema a Techfórum, ku ktorým sa pridá aj 23. ročník medzinárodného veľtrhu elektrotechniky, energetiky, elektroniky, osvetlenia a telekomunikácií ELO SYS.

Odborný sprievodný program na vysokej úrovni zabezpečí najvyšší počet odborných konferencií za posledné roky. Uskutočnia sa Slovenská kooperačná burza 2017, konferencia Electron Nitra 2017, konferencia Kvalita – Technológie – Diagnostika, ďalej tiež fórum: Výroba novej generácie a v neposlednom rade aj odborný seminár na prezentáciu hydraulických olejov Shell Tellus.

Počas veľtrhu budú na výstavisku udelené i viaceré ocenenia. Významnou súťažou je „Inovatívny čin roka 2016“, ktorú vyhlásilo Ministerstvo hospodárstva SR s cieľom povzbudiť podnikateľské subjekty i fyzické osoby k inovatívnym aktivitám. Pripravená je tiež súťaž o Cenu veľtrhu, v rámci ktorej bude ocenených 7 exponátov a jedna expozícia. V súťaži o Najlepší strojársky výrobok roka 2016, ktorú vyhlasuje Zväz strojárskeho priemyslu SR, budú ocenené výrobky.

Dlhoročná existencia medzinárodného strojárskeho veľtrhu, vysoko odborné sprievodné podujatia, novinky z oblasti strojov, zvárania, hutníctva, výroby plastov, automatizácie i stavebnej a manipulačnej mechanizácie, či celý rad benefitov pre odborných návštevníkov sú nepochybne dobrým signálom kvality tohto významného podujatia. Jeho spojenie s veľtrhom ELO SYS posunulo celkovú odbornú úroveň ešte o krok vyššie. Preto si prehliadku dvoch najvýznamnejších strojársko-technických veľtrhov na výstavisku Agrokomplex v Nitre určite nenechajte ujsť.

Link video youtube: https://www.youtube.com/watch?v=WUAYp0OOf20

Mário Dinga

riaditeľ

agrokomplex NÁRODNÉ VÝSTAVISKO, štátny podnik

Fakulta posiela študentov do verejných inštitúcií a vzdeláva ich

Počas štúdia na vysokej škole mladí ľudia dospievajú a tvoria si svoju osobnosť.

Moderné, inovatívne a praktické štúdium práva? U nás sa to dá!

Naša fakulta je najstaršou, najväčšou a najprestížnejšou právnickou fakultou na Slovensku.

Prečo je Nitra rajom študentov?

Je atraktívna, aktuálna, akčná inštitúcia poskytujúca vysokoškolské vzdelávanie so 60-ročnou tradíciou.