Nedeľa, 5. apríl, 2020 | Meniny má Miroslava

Výnimočný obchod robia výnimoční zamestnanci

My v Yeme vo svojich radoch vždy radi privítame talenty, ktoré sme pripravení zaťažiť zodpovednosťou za rozvoj vlastnej kariéry.

Napríklad náš kolega Adrian (27), absolvent Slovenskej Poľnohospodárskej Univerzity, odbor obchod a marketing. Už počas školy pracoval ako office manager v jednej kórejskej firme, ale k nám nastúpil ako predavač do oddelenia zelenina a ovocie. Rozhodol sa až po treťom pohovore u nás. Pečenie chleba a ani oddelenie mliečnych produktov ho neoslovilo, ale našiel sa v oddelení zelenina a ovocie. Tu sa veľmi rýchlo ukázalo, čo sa stane, ak ľuďom necháte priestor na realizáciu vlastných predstáv a názorov. Aďov cit pre umiestňovanie produktov priniesol zopár zlepšovákov. Veľkou výzvou pre oddelenie bolo logistické zvládnutie dokladania tovaru počas náporu zákazníkov v piatočné popoludnie a celej soboty. To sa Adrianovi aj vďaka usilovnej práci jeho kolegov  podarilo zvládnuť. Hľadanie ideálneho dodávateľa, zavedenie nočnej smeny, neustále hľadanie logicky správneho radenia jednotlivých druhov ovocia a zeleniny, bolo motivované snahou mať pekné a funkčné oddelenie.

Po roku pôsobenia na oddelení zeleniny a ovocia prišla nová výzva a Aďo ju prijal. Prešiel do oddelenia ambientu, kde zodpovedá za vlastný úsek ovocných štiav, minerálnych vôd a slaných pochutín. K tomu sme mu pribalili aj mladšieho kolegu a jeho starosť je uviesť ho do tajov nášho obchodu. A čo na to Adrian? „Vážim si, že mám priestor realizovať svoju víziu a vlastný koncept úseku, ktorý mám na starosti. Snažím sa čo najviac rozprávať so zákazníkmi a aj vďaka nim tu vidím priestor pre viacerých malých dodávateľov jedinečných produktov.“ Adrianov koníček v súčasnosti je výskum v oblasti čipsov.
yeme1-r649_res.jpg

Naša značka chce byť výnimočná pre zákazníkov, dodávateľov, pre spoločnosť, pre prírodu a v neposlednom rade aj pre zamestnancov. Preto vytvárame vzťah zamestnancov so spoločnosťou tak, aby sa s ňou a jej hodnotami stotožnili a tento vzťah premietli do každodenného pracovného života. Yeme predstavuje unikátnu hodnotu, ktorú ponúka na trhu práce svojim, ale aj potenciálnym zamestnancom. Štandardom sú najvyššie platy v segmente, 20% zľava na nákupy v Yeme, firemná uniforma s kompletným servisom údržby, príjemná pracovná atmosféra a moderné dizajnové prostredie.

Od začiatku príprav obchodu sme kládli veľký dôraz na personálnu oblasť. Manažment Yeme spája úprimná snaha robiť veci správne, pravdivo a k tomu potrebujeme loajálnych ľudí s rovnakým pracovným apetítom. Chceme, aby v našich predajniach bol vždy dostatok spokojných a pokiaľ je to možné aj usmievavých zamestnancov, ktorí dokážu zákazníkovi ochotne poradiť a vysvetliť, čo je kde uložené, kde nájdu produkt a samozrejme aj základné informácie o ňom. Chceme, aby naši ľudia mali dôvod byť hrdí na svoju prácu, zamestnávateľa a značku, pre ktorú pracujú. Jedine tak môžu byť usmievaví a ochotní pomôcť zákazníkovi.

Skúste si u nás zažiť podobne úspešný príbeh ako náš Adrián.

Viac info na: www.yeme.sk.

Vo VÚB si odložíte splátky až na 9 mesiacov

Spolu si poradíme!

Aby nám Veľká noc nezostala ležať v žalúdku...

Trápia vás bolesti a ťažoba žalúdka? Nafukuje vás, páli záha a cítite sa po jedle ospalý? Máte reflux? Pomoc je jednoduchá...

Hlas Schwarzeneggera v autokameře Mio MiVue J85 WiFi vás ochrání

MiVue J85 získala upozornění od českého hlasu Arnolda Schwarzeneggera. Pavel Soukup namluvil hlášky upozornění na nehody i radary!

Autokamera Mio MiVue J85 wifi 2.5k