Piatok, 15. november, 2019 | Meniny má Leopold

5 hviezdičkové apartmány priamo na pobreží - Dubrovník

Výhodná investícia do zahraničných nehnuteľností na Jadranskom pobreží.

Ak premýšľate o výhodnej investícii do zahraničných nehnuteľností na Jadranskom pobreží, tak sú pre Vás apartmány v tomto projekte voľbou číslo jedna.

Tento jedinečný rezort bol postavený v typickom stredomorskom štýle. Nachádza sa asi 20 minút od starého mesta Dubrovník a tiež v blízkosti medzinárodného letiska.

1-r708_res.jpg

Rozloha apartmánov je od 44 do 111 m2, disponujú 1 - 2 spálňami. Priestranné obytné miestnosti, moderné zariadenia a vybavenie. Z väčšiny apartmánov je krásny výhľad na more.

Tieto nehnuteľnosti sa predávajú do osobného vlastníctva a sú určené na kombináciu vlastného užívania a ďalšieho prenájmu, sú teda vhodné aj ako investícia s výnosom z prenájmu. O správu a služby spojené s ďalším prenájom sa stará licencovaná spoločnosť. Výška príjmu z prenájmu je ovplyvnená dĺžkou a obdobím užívania majiteľom.

2-r675_res.jpg

Rezort sa rozkladá priamo na brehu Jadranského mora. Priamo na mieste nájdete cez 1000 m dlhú pláž a mnoho športových aktivít.

Súčasťou rezortu je veľké spa & wellness centrum s vonkajšími bazénmi, vírivkami a masážami. Ďalej sú tu tenisové kurty, volejbalové a futbalové ihrisko, fitnes a detský kútik. Na promenáde nájdete nespočetné množstvo obchodíkov, reštaurácií a kaviarní. Pre výlety na mori na blízke ostrovy či pre dopravu loďou do Dubrovníka je v rezorte vybudovaný prístav s lodnou taxi službou.

Resort postavil známy developer, ktorý v roku 2011 získal ocenenie OPP Overseas property award of excellence - najlepší developer v južnej Európe.

111-r501_res.jpg

K dispozícii sú ešte 4 apartmány:

Veľkosť apartmánu: 44 m2 za cenu 207.000 euro
Veľkosť apartmánu: 62 m2 za cenu 293.000 euro
Veľkosť apartmánu: 60 m2 za cenu 310.000 euro (výhľad na more)
Veľkosť apartmánu: 111 m2 za cenu 635.000 euro (výhľad na more)

Viac informácií o tomto výnimočnom rezortu na chorvátskom pobreží Vám radi poskytneme na vyžiadanie.

Spoločnosť Rellox sa špecializuje na nehnuteľnosti a realitné investície v zahraničí - www.rellox.sk.

Text: Peter Forgács

Foto: Rellox

30 rokov slobody: Predplaťte si SME.sk za mimoriadnu cenu

Získajte SME.sk k 30. výročiu nežnej revolúcie iba za 30 eur na celý rok.

Hodnotenie profesionála: Aká je dovolenka v Thajsku?

Otestovali sme hotely, služby a pláže na Phukete, Krabi, Khao Lak a v Bangkoku.

Noc divadiel má okrúhle výročie a je v znamení Nežnej revolúcie

Ponúkne výnimočné predstavenia, stretnutia s hercami a herečkami a iné zážitky.