5 hviezdičkové apartmány priamo na pobreží - Dubrovník

Výhodná investícia do zahraničných nehnuteľností na Jadranskom pobreží.

Ak premýšľate o výhodnej investícii do zahraničných nehnuteľností na Jadranskom pobreží, tak sú pre Vás apartmány v tomto projekte voľbou číslo jedna.

Tento jedinečný rezort bol postavený v typickom stredomorskom štýle. Nachádza sa asi 20 minút od starého mesta Dubrovník a tiež v blízkosti medzinárodného letiska.

1-r708_res.jpg

Rozloha apartmánov je od 44 do 111 m2, disponujú 1 - 2 spálňami. Priestranné obytné miestnosti, moderné zariadenia a vybavenie. Z väčšiny apartmánov je krásny výhľad na more.

Tieto nehnuteľnosti sa predávajú do osobného vlastníctva a sú určené na kombináciu vlastného užívania a ďalšieho prenájmu, sú teda vhodné aj ako investícia s výnosom z prenájmu. O správu a služby spojené s ďalším prenájom sa stará licencovaná spoločnosť. Výška príjmu z prenájmu je ovplyvnená dĺžkou a obdobím užívania majiteľom.

2-r675_res.jpg

Rezort sa rozkladá priamo na brehu Jadranského mora. Priamo na mieste nájdete cez 1000 m dlhú pláž a mnoho športových aktivít.

Súčasťou rezortu je veľké spa & wellness centrum s vonkajšími bazénmi, vírivkami a masážami. Ďalej sú tu tenisové kurty, volejbalové a futbalové ihrisko, fitnes a detský kútik. Na promenáde nájdete nespočetné množstvo obchodíkov, reštaurácií a kaviarní. Pre výlety na mori na blízke ostrovy či pre dopravu loďou do Dubrovníka je v rezorte vybudovaný prístav s lodnou taxi službou.

Resort postavil známy developer, ktorý v roku 2011 získal ocenenie OPP Overseas property award of excellence - najlepší developer v južnej Európe.

111-r501_res.jpg

K dispozícii sú ešte 4 apartmány:

Veľkosť apartmánu: 44 m2 za cenu 207.000 euro
Veľkosť apartmánu: 62 m2 za cenu 293.000 euro
Veľkosť apartmánu: 60 m2 za cenu 310.000 euro (výhľad na more)
Veľkosť apartmánu: 111 m2 za cenu 635.000 euro (výhľad na more)

Viac informácií o tomto výnimočnom rezortu na chorvátskom pobreží Vám radi poskytneme na vyžiadanie.

Spoločnosť Rellox sa špecializuje na nehnuteľnosti a realitné investície v zahraničí - www.rellox.sk.

Text: Peter Forgács

Foto: Rellox

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.

Chcete bývať na dobrom mieste? Zakotvite v Adlerovej!

Nový projekt na Furči nerobí kompromisy medzi dostupnosťou a pokojným bývaním.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.