Jednoduchá mobilná tlač z vášho smartfónu, alebo tabletu?

S pripojením Wi-fi Direct to zvládnete bez najmenších problémov.

Multifunkčné tlačiarne HP v sebe kombinujú to najlepšie, čo od svojej tlačiarne očakávate. Značka HP je dlhodobo známa svojou vysokou kvalitou a to v plnej miere predviedla aj pri novom rade určenom primárne pre domáce použitie.

Keď hovoríme o tlačiarni, tak v prvom rade hovoríme o ostrej tlači a perfektných farbách. A je úplne jedno, či budete tlačiť, skenovať alebo kopírovať prostredníctvom svojho tabletu, či smartfónu. S pripojením prostredníctvom funkcie Wi-fi alebo Wi-fi direct zvládnete tieto činnosti bez najmenších problémov.

HP DeskJet GT 5820 All-in-One dokáže svojim užívateľom zabezpečiť veľkoobjemovú tlač s minimálnymi nákladmi a to vďaka veľkokapacitnému systému atramentových zásobníkov HP Ink Tank System. Predstavu o minimálnych nákladoch reprezentuje číslo, ktoré uvádza výrobca, konkrétne 8.000 vytlačených strán s farebnou zostavou alebo 5.000 čiernobielych.

Systém atramentových zásobníkov zabezpečí okrem kvalitných tlačiarenských vlastností aj komfort pri výmene. Unikátny uzáver jednotlivých náplní a mechanika podtlaku zabráni vytečeniu farby mimo nádobu s atramentom. Pre užívateľa je tento spôsob maximálne príjemný, náplň stačí len nasadiť. Pri výpočte užitočných vlastností nesmieme zabudnúť ani na rýchlosť, ktorá je v dnešnej dobe mimoriadne dôležitá. Tento štýlový pomocník do vašej domácej kancelárie zvláda bezokrajovú tlač fotografií alebo grafiky, rýchlosťou až 8 strán za minútu.

Originálny a nadčasový dizajn HP je aj v prípade multifunkčných tlačiarní HP DeskJet GT 5820 All-in-One, samozrejmosťou.

Chcete sa dozvedieť viac? Kliknite na http://hp.care/2qGT3pB

Prihláste sa a vložte PR článok

Energetici predávajú nevyužívaný majetok

Dve spomedzi najvýznamnejších spoločností zo stredného Slovenska chystajú veľký výpredaj desiatok nevyužívaných nehnuteľností.

Posledných 30 r. cena fotovoltických panelov klesla 100 násobne

V roku 1977 stál 1 Watt fotovoltického panelu 76 dolárov, dnes stojí 0,31 dolára...

Trendy udržateľnej architektúry

Katedra architektúry zo Stavebnej fakulty STU v Bratislave bola tento víkend na Design days 2017 v obchodnom dome Styla!

Volkswagen T-Roc: ofenzíva v triede SUV

Volkswagen T-Roc chce preraziť v segmente vďaka svojej Roc(k)ovej povahe.