Pondelok, 13. júl, 2020 | Meniny má MargitaKrížovkyKrížovky

Na túto rozprávkovú párty Polus nezabudne!

Oslava MDD v bratislavskom Poluse je už tradične plná šibalstiev, no tohtoročnú len tak niečo neprekoná,a nielen rekordnou účasťou

Oslava Medzinárodného dňa detí v bratislavskom Polus City Center je už tradične plná šibalstiev, no tú tohtoročnú len tak niečo neprekoná, a nielen rekordnou účasťou. Nedeľná rozprávková párty na niekoľko hodín zmenila priestory nákupného centra na dejisko parádneho detského festivalu plného spevu, tanca, kúziel, hier a smiechu.  mini-a-max-r312_res.jpg

Hlavnými hviezdami programu boli maskoti TV MINIMAX, postavičky MINI, MAX, MICKA a BUMBRLÍČEK. Celé poobedie rozdávali deťom radosť, rozhýbali ich tančekmi, rozosmiali fórmi a potešili kreatívnymi súťažami o super ceny. Fanúšikovia sa mohli so svojimi rozprávkovými idolmi priamo na mieste odfotiť, čo bol pre mnohých zážitok na nezaplatenie.bublichlapec-r888_res.jpg

V Poluse samozrejme mysleli aj na to, že deti sú „živly“, ktoré sa len tak ľahko neunavia, preto okrem rozprávkových kamošov prizvali ďalšie posily s cieľom priniesť všetkým zúčastneným nezabudnuteľný a akciou nabitý Deň detí.

Zvedavcov bavil svojimi pokusmi legendárny Majster N, bublinovou šou ohúril divákov Mr. Bubble a žonglér Slížo Perfekto, finalista programu Česko-Slovensko má talent, predviedol popri žonglérskych dokonca aj pár kúzelníckych trikov.slizo-2-r326_res.jpg

Zanietení hráči Angry Birds si zmerali sily v súťaži TREFA, a kto mal chuť a šikovné prsty, mohol ich využiť na výrobu originálnych ozdôb v rozprávkových dielničkách. Na oslave bolo tak živo, že atmosférou sa nechala strhnúť aj moderátorka Veronika Hatala. Ako skúsená speváčka neodolala zapnutému mikrofónu a hosťom rozprávkovej párty spestrila odpoludnie koncertom naživo.majster-n3-r626_res.jpg

Na Dni detí v Poluse sa rozdalo viac ako 1000 darčekov a sladkostí, ktoré sa rozdelili medzi štyri stovky prítomných detí. Heslo dňa Radosť baviť bolo naplnené na 100 percent a po piatich hodinách šantenia sa naozaj nikomu nechcelo ísť domov. Všetkým, ktorí prišli, držíme palce, aby im dobrá nálada z nedele vydržala v škôlke aj v škole aspoň do konca týždňa. A kto to tohto roku nestihol, nech nie je smutný. V Poluse sa stále niečo deje. Sledujte nás na Facebooku, aby vám neušla žiadna chystaná rodinná zábava!majster-na-moderatorka-r797_res.jpg

slizo-3-r630_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Získajte EKO čistiace prostriedky od slovenského výrobcu zdarma

Baby Cleaner hygienicky čistí okolie vašich detí a v súlade s prírodou. Výrobcom je slovenská Rodinná firma.

Ekologické čistiace prostriedky nijako nepoškodzujú pokožku. Práve naopak, vzácne za studena lisované oleje a výťažky z rastlín ju vyživujú.

Študijný program s uplatnením v automobilovom priemysle

Professional MBA Automotive Industry, postgraduálne vzdelávanie pre manažérov v angličtine poskytované STU v Bratislave a TU Wien.

Vylievate kuchynský olej do záchoda? Zvyšujete si tým účty

Olej upcháva kanalizáciu. Ako sa to premietne do vyúčtovania?