Costa Blanca – skutočný raj na zemi

Krásne pláže, čisté more, až 300 slnečných dní v roku, malebné mestečká a dediny - Costa Blanca má naozaj blízko k raji na zemi

Costa Blanca, po slovensky Biela Pláž je známa ako jedna z najkrajších a najznámejších turistických destinácií Španielska. Jeho okolo 200 kilometrov dlhé pobrežie je skutočným turistickým rajom: krásne a rozmanité pláže, mestá, úžasné prírodné útvary, zaujímavé relaxačné a voľnočasové aktivity, vzrušujúce výletné ciele, to všetko a ešte oveľa viac Vám môže práve Costa Blanca ponúknuť.

1-r224_res.jpg

Costa Blanca má naozaj blízko k raji: palmy, tropické ovocie, exotické rastliny, prekrásne kvety a podľa Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) je tu najčistejší vzduch na svete, čo len zvyšuje atraktivitu tejto oblasti. Dôvodom krištáľovo čistého vzduchu je úplný nedostatok priemyselných zariadení v tejto oblasti.

Administratívne leží v provincii Alicante, ktorá je tiež hlavným mestom regiónu. Ďalšie dobre známe mestá sú Benidorm, Denia, Javea, Altea, Calpe, Torrevieja, Orihuela, La Villajoyosa. Ale nie len tieto veľké mestá, ale aj malé a malebné mestečká a dediny sú vhodné na rekreáciu.

2-r909_res.jpg

Na Costa Blance môžete zažiť až 300 slnečných dní s priemernou teplotou okolo 20 stupňov. Letá sú tu teplé, nie však príliš horúce. Oblasť je, hlavne v letných mesiacoch hojne navštevovaná turistami takmer z celého sveta. Príliv turistov sa nespomalí ani v zimných mesiacoch, kedy priemerná maximálna teplota dosahuje príjemných 15 °C.

Niet preto divu, že sa táto oblasť vďaka svojmu životnému štýlu, krásnym plážam, moru a dlhej turistickej sezóne dostala veľmi rýchlo do popredia záujmu zahraničných investorov o nehnuteľnosti.

3-r410_res.jpg

Tento zvýšený záujem je daný predovšetkým príležitosťou k výhodnej investícii jak do celoročných rezidencií, tak do nehnuteľností k prázdninovému využitiu.

Týmto zahraničným investorom odporúčame zaobstarať si apartmán v niektorom z rezortov, u ktorých je nastavený komplexný systém správy a prenájmu nehnuteľností, bez toho, aby sa majiteľ musel o čokoľvek starať. Tieto apartmány Vám môžu priniesť zaujímavý výnos.

55555-r617_res.jpg

V súčasnej dobe je španielsky realitný trh už stabilizovaný a záujem o cesty do Španielska je medzi turistami rekordný. Čo znamená pre majiteľov realít na španielskom pobreží  vysoké čísla obsadenosti, vyššie ceny za ubytovanie a samozrejme vyššie príjmy z prenájmov.

Ceny našich investičných realitných projektov na Costa Blance sa pohybujú v rozmedzí 194 000 až 500 000 euro. Pre viac informácií navštívte našu stránku zameranú na investície do španielskych nehnuteľností na pobreží.

Spoločnosť Rellox sa špecializuje na nehnuteľnosti a realitné investície v zahraničí - www.rellox.sk.

Text: Peter Forgács

Foto: Rellox, Shutterstock

Nemusím sa na nikoho spoliehať

Kúpou výrobkov privátnych značiek K-Classic, K-Purland, K-Bio a K-take it veggie podporíte nákup vozidiel na pomoc ľuďom v núdzi.

Štátny tajomník envirorezortu: Na sucho musíme byť pripravení.

Predchádzanie je vždy lepšie a lacnejšie ako riešenie následkov.

Užívate konský kolagén a cítite sa ako antický hrdina?

Čoraz častejšie dostávame e-maily, v ktorých sa nás ľudia pýtajú či je naozaj konská kĺbová výživa vhodná aj pre ľudí.

Uncovering Artificial Intelligence in Slovakia

Artificial Intelligence is already delivering a real value for businesses.