Costa Blanca: Luxusné apartmány na predaj priamo na pobreží

Unikátny, novo postavený projekt priamo pri pláži a s výhľadom na more. Ideálny ako Váš druhý domov.

Keď hľadáte vhodné miesto pre rekreáciu priamo pri piesočnej pláži s širokou ponukou športových aktivít, tak sú pre Vás tieto novo postavené, moderné a svetlé apartmány ideálnou voľbou.

1-r367_res.jpg

Apartmány sa nachádzajú priamo pri takmer 8 kilometrov dlhej piesočnatej pláže Arenals del Sol. K apartmánom patrí krásna terasa s výhľadom na more, garážové státie a pivnica. Súčasťou apartmánov je plne vybavená kuchynská linka vrátane spotrebičov a ďalšie kompletné nábytkové vybavenie.

V areáli nájdete 4 vonkajšie bazény pre dospelých, vírivky a jeden detský bazén. Ďalej v komplexe a v jeho okolí je k dispozícii široká ponuka voľnočasových aktivít. Nájdete tu reštaurácie, kaviarne,  wellness a fitness centrum s výhľadom na more, detské ihrisko, park. Môžete si tu zahrať tenis alebo futbal. V okolí nájdete niekoľko skvelých golfových ihrísk.

11-r232_res.jpg

Ďalšou veľkou výhodou tohto projektu je blízkosť medzinárodného letiska v Alicante (asi 10 km), kam doletíte priamym letom z mnohých blízkych letísk, napr. Viedeň, Budapešť a pod.

111-r695_res.jpg

V tento moment si môžete vybrať z 5 apartmánov rôznych veľkostí. Všetky tieto apartmány majú výhľad na more.

Prvý apartmán:

• výmera 133 m2 (obytná plocha 94 m2, terasa 38 m2)
  • cena 417.000 euro

Druhý apartmán:

• výmera 227 m2 (obytná plocha 91 m2, terasa 136 m2)
  • cena 412.700 euro
  • dokončenie júl 2017

Tretí apartmán:

• výmera 137 m2 (obytná plocha 94 m2, terasa 42 m2)
  • cena 455.700 euro

Štvrtý apartmán:

• výmera 126 m2 (obytná plocha 90 m2, terasa 36 m2)
  • cena 450.700 euro

Piaty apartmán:

• výmera 126 m2 (obytná plocha 90 m2, terasa 35 m2)
  • cena 444.700 euro

Tento projekt nových terasových apartmánov pri pláži Arenals del Sol predstavu jedinečnú ponuku najmä z dôvodu svojej polohy a ponúkaných služieb. Jeden z najväčších španielskych developerov dáva kupujúcemu istotu bezpečnej investície.

Spoločnosť Rellox, ktorá sa špecializuje na nehnuteľnosti a realitné investície v zahraničí, ponúka tieto nové apartmány v spolupráci s developerom. Kupujúci tak neplatí realitnú províziu!

Foto: Rellox

Text: Peter Forgács

Prihláste sa a vložte PR článok

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.

Rastie nám pokrivená generácia?

Zhrbené hlavy nad mobilmi či tabletmi niekoľko hodín denne. Čo hovorí odborník

Pivovar Šariš podporí cestovný ruch v Prešovskom kraji

Projekty na rozvoj cestovného ruchu majú šancu získať prostriedky od Pivovaru Šariš, ktorý patrí do spoločnosti Pivovary Topvar.