Costa Blanca: Luxusné apartmány na predaj priamo na pobreží

Unikátny, novo postavený projekt priamo pri pláži a s výhľadom na more. Ideálny ako Váš druhý domov.

Keď hľadáte vhodné miesto pre rekreáciu priamo pri piesočnej pláži s širokou ponukou športových aktivít, tak sú pre Vás tieto novo postavené, moderné a svetlé apartmány ideálnou voľbou.

1-r367_res.jpg

Apartmány sa nachádzajú priamo pri takmer 8 kilometrov dlhej piesočnatej pláže Arenals del Sol. K apartmánom patrí krásna terasa s výhľadom na more, garážové státie a pivnica. Súčasťou apartmánov je plne vybavená kuchynská linka vrátane spotrebičov a ďalšie kompletné nábytkové vybavenie.

V areáli nájdete 4 vonkajšie bazény pre dospelých, vírivky a jeden detský bazén. Ďalej v komplexe a v jeho okolí je k dispozícii široká ponuka voľnočasových aktivít. Nájdete tu reštaurácie, kaviarne,  wellness a fitness centrum s výhľadom na more, detské ihrisko, park. Môžete si tu zahrať tenis alebo futbal. V okolí nájdete niekoľko skvelých golfových ihrísk.

11-r232_res.jpg

Ďalšou veľkou výhodou tohto projektu je blízkosť medzinárodného letiska v Alicante (asi 10 km), kam doletíte priamym letom z mnohých blízkych letísk, napr. Viedeň, Budapešť a pod.

111-r695_res.jpg

V tento moment si môžete vybrať z 5 apartmánov rôznych veľkostí. Všetky tieto apartmány majú výhľad na more.

Prvý apartmán:

• výmera 133 m2 (obytná plocha 94 m2, terasa 38 m2)
  • cena 417.000 euro

Druhý apartmán:

• výmera 227 m2 (obytná plocha 91 m2, terasa 136 m2)
  • cena 412.700 euro
  • dokončenie júl 2017

Tretí apartmán:

• výmera 137 m2 (obytná plocha 94 m2, terasa 42 m2)
  • cena 455.700 euro

Štvrtý apartmán:

• výmera 126 m2 (obytná plocha 90 m2, terasa 36 m2)
  • cena 450.700 euro

Piaty apartmán:

• výmera 126 m2 (obytná plocha 90 m2, terasa 35 m2)
  • cena 444.700 euro

Tento projekt nových terasových apartmánov pri pláži Arenals del Sol predstavu jedinečnú ponuku najmä z dôvodu svojej polohy a ponúkaných služieb. Jeden z najväčších španielskych developerov dáva kupujúcemu istotu bezpečnej investície.

Spoločnosť Rellox, ktorá sa špecializuje na nehnuteľnosti a realitné investície v zahraničí, ponúka tieto nové apartmány v spolupráci s developerom. Kupujúci tak neplatí realitnú províziu!

Foto: Rellox

Text: Peter Forgács

Rozprávkové tankovanie

Rozprávkové kostýmy, hotdog priamo od kuchára či chodiaci výdajný stojan. Čerpacie stanice Shell majú za sebou magický týždeň.

AAA Auto zorganizovalo autogramiádu

Pre podpisy od Hamšíka či Škriniara si prišli stovky fanúšikov.

Dana Kleinert sa vzdáva v prospech zmeny v Starom Meste

Dana Kleinert vypočula hlasy voličov volajúcie po spájaní a spolupráci.

Umenie investovať: Nemusíte byť znalec, aby ste zhodnotili krásu

Čo je obraz? Estetická hodnota alebo hodnotná investícia? Jedno nezatieňuje druhé. Cez umenie investovať objavíte krásu umenia.