Posledný apartmán na predaj s úžasným výhľadom na more, Torrevie

Luxusné a komfortné bývanie, výhľad na more a ešte oveľa viac Vám ponúkne tento apartmán.

Luxusné a komfortné bývanie, krásne pláže, výhľad na more, vyhrievané bazény a ešte oveľa viac Vám ponúkne apartmán v tomto krásnom developerskom projekte.

Tento posledný apartmán za cenu 480.700 EUR Vám ponúka luxusné a komfortné bývanie neďaleko jednej z najkrajších pláží v Alicante. Nachádza se v mestěčku Torrevieja v oblasti Costa Blanca. Plocha apartmánu činí 202 m2 (obytná plocha 100 m2, terasa 102 m2). Ponúka výhľad na more a bazén. Patrí k nemu parkovacie miesto v podzemnej garáži a klimatizácia, ktoré sú zahrnuté v cene. Na prianie je možné apartmán zariadiť nábytkom.

1-r598_res.jpg

Majitelia nehnuteľnosti môžu využívať luxusné a vyhrievané bazény, vírivky, turecké kúpele, fínske sauny, telocvičňu a tenisové kurty.

Pláže sa nachádzajú v bezprostrednej blízkosti komplexu, tri známe golfové ihriská sú tiež neďaleko. Miesto je tak ideálne pre trávenie dovolenky alebo aj ako investícia. Táto oblasť je totiž hojne navštevovaná turistami takmer z celého sveta, ktorí vyhľadávajú ubytovanie práve v zmieňovaných rezortoch.

V týchto rezortoch môžete tiež využiť služby komplexného systému správy a prenájmu Vašej nehnuteľnosti.

2-r152_res.jpg

TORREVIEJA

Táto pôvodná rybárska dedina leží asi 50 kilometrov na juh od Alicante, hlavného mesta tohto regiónu. Rušné mestečko s krásnym pobrežím, vynikajúcou klímou a s množstvom športového a voľnočasového vyžitia. Miestne podnebie je teplé a suché s viac ako 300 dňami slnečného svitu.

Dôležitou zložkou miestnej ekonomiky sa stal turistický priemysel. Mesto je celkom moderné s množstvom pamiatok. Jeho obrovský prístav (asi 1 x 1 km) pojme aj väčšie lode.

Viac informácií sa môžete dozvedieť aj z oficiálnych stránok mesta www.torrevieja.es.

Spoločnosť Rellox, ktorá sa špecializuje na nehnuteľnosti a realitné investície v zahraničí, ponúka tieto nové apartmány v spolupráci s developerom. Kupujúci tak neplatí realitnú províziu!

Foto: Rellox

Text: Peter Forgács

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.

Tipy pre atraktívne poprsie po dojčení. Plastike povedzte nie

Máte za sebou obdobie dojčenia, no vaše prsia na tie pôvodné vôbec nepodobajú? Našťastie to nemusí byť trvalá zmena.

Stanovisko spoločnosti Advokátska kancelária JUDr. Radomír Bžán

Naša advokátska kancelária nemôže štátu zaplatiť DPH a daň z príjmu za rok 2017 zo zablokovanej odmeny.

Iba dnes: Narodeninové predplatné SME.sk za 25 eur

Dnes je to presne 25 rokov, čo po prvýkrát vyšiel denník SME.