Posledný apartmán na predaj s úžasným výhľadom na more, Torrevie

Luxusné a komfortné bývanie, výhľad na more a ešte oveľa viac Vám ponúkne tento apartmán.

Luxusné a komfortné bývanie, krásne pláže, výhľad na more, vyhrievané bazény a ešte oveľa viac Vám ponúkne apartmán v tomto krásnom developerskom projekte.

Tento posledný apartmán za cenu 480.700 EUR Vám ponúka luxusné a komfortné bývanie neďaleko jednej z najkrajších pláží v Alicante. Nachádza se v mestěčku Torrevieja v oblasti Costa Blanca. Plocha apartmánu činí 202 m2 (obytná plocha 100 m2, terasa 102 m2). Ponúka výhľad na more a bazén. Patrí k nemu parkovacie miesto v podzemnej garáži a klimatizácia, ktoré sú zahrnuté v cene. Na prianie je možné apartmán zariadiť nábytkom.

1-r598_res.jpg

Majitelia nehnuteľnosti môžu využívať luxusné a vyhrievané bazény, vírivky, turecké kúpele, fínske sauny, telocvičňu a tenisové kurty.

Pláže sa nachádzajú v bezprostrednej blízkosti komplexu, tri známe golfové ihriská sú tiež neďaleko. Miesto je tak ideálne pre trávenie dovolenky alebo aj ako investícia. Táto oblasť je totiž hojne navštevovaná turistami takmer z celého sveta, ktorí vyhľadávajú ubytovanie práve v zmieňovaných rezortoch.

V týchto rezortoch môžete tiež využiť služby komplexného systému správy a prenájmu Vašej nehnuteľnosti.

2-r152_res.jpg

TORREVIEJA

Táto pôvodná rybárska dedina leží asi 50 kilometrov na juh od Alicante, hlavného mesta tohto regiónu. Rušné mestečko s krásnym pobrežím, vynikajúcou klímou a s množstvom športového a voľnočasového vyžitia. Miestne podnebie je teplé a suché s viac ako 300 dňami slnečného svitu.

Dôležitou zložkou miestnej ekonomiky sa stal turistický priemysel. Mesto je celkom moderné s množstvom pamiatok. Jeho obrovský prístav (asi 1 x 1 km) pojme aj väčšie lode.

Viac informácií sa môžete dozvedieť aj z oficiálnych stránok mesta www.torrevieja.es.

Spoločnosť Rellox, ktorá sa špecializuje na nehnuteľnosti a realitné investície v zahraničí, ponúka tieto nové apartmány v spolupráci s developerom. Kupujúci tak neplatí realitnú províziu!

Foto: Rellox

Text: Peter Forgács

Prihláste sa a vložte PR článok

FemFest 2017 ponúkne beh na opätkoch i koncert známej speváčky

Tešiť sa na neho môžete už tento víkend - prebehne v piatok 22. a v sobotu 23. septembra 2017.

Slávnostná imatrikulácia SvF STU v Bratislave

Slávnostným aktom sa začal nový akademický rok 2017/2018 pre študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave.

Unverzita vyTVORená nápadmi študentov!

Študenti Stavebnej fakulty STU v Bratislave sa rozhodli vylepšiť svoju školu.

Slovenské mestá môžu využiť eurofondy na zelené strechy

Na ochranu pred horúčavami môžu mestá získať eurofondy, výzva je stále platná, termín uzávierky ďalšieho kola je 29. september.