Posledný apartmán na predaj s úžasným výhľadom na more, Torrevie

Luxusné a komfortné bývanie, výhľad na more a ešte oveľa viac Vám ponúkne tento apartmán.

Luxusné a komfortné bývanie, krásne pláže, výhľad na more, vyhrievané bazény a ešte oveľa viac Vám ponúkne apartmán v tomto krásnom developerskom projekte.

Tento posledný apartmán za cenu 480.700 EUR Vám ponúka luxusné a komfortné bývanie neďaleko jednej z najkrajších pláží v Alicante. Nachádza se v mestěčku Torrevieja v oblasti Costa Blanca. Plocha apartmánu činí 202 m2 (obytná plocha 100 m2, terasa 102 m2). Ponúka výhľad na more a bazén. Patrí k nemu parkovacie miesto v podzemnej garáži a klimatizácia, ktoré sú zahrnuté v cene. Na prianie je možné apartmán zariadiť nábytkom.

1-r598_res.jpg

Majitelia nehnuteľnosti môžu využívať luxusné a vyhrievané bazény, vírivky, turecké kúpele, fínske sauny, telocvičňu a tenisové kurty.

Pláže sa nachádzajú v bezprostrednej blízkosti komplexu, tri známe golfové ihriská sú tiež neďaleko. Miesto je tak ideálne pre trávenie dovolenky alebo aj ako investícia. Táto oblasť je totiž hojne navštevovaná turistami takmer z celého sveta, ktorí vyhľadávajú ubytovanie práve v zmieňovaných rezortoch.

V týchto rezortoch môžete tiež využiť služby komplexného systému správy a prenájmu Vašej nehnuteľnosti.

2-r152_res.jpg

TORREVIEJA

Táto pôvodná rybárska dedina leží asi 50 kilometrov na juh od Alicante, hlavného mesta tohto regiónu. Rušné mestečko s krásnym pobrežím, vynikajúcou klímou a s množstvom športového a voľnočasového vyžitia. Miestne podnebie je teplé a suché s viac ako 300 dňami slnečného svitu.

Dôležitou zložkou miestnej ekonomiky sa stal turistický priemysel. Mesto je celkom moderné s množstvom pamiatok. Jeho obrovský prístav (asi 1 x 1 km) pojme aj väčšie lode.

Viac informácií sa môžete dozvedieť aj z oficiálnych stránok mesta www.torrevieja.es.

Spoločnosť Rellox, ktorá sa špecializuje na nehnuteľnosti a realitné investície v zahraničí, ponúka tieto nové apartmány v spolupráci s developerom. Kupujúci tak neplatí realitnú províziu!

Foto: Rellox

Text: Peter Forgács

Riešenie kolízií áut - exkluzivní autokamera MiVue 766 WiFi

Mio MiVue 766 Wifi zaznamená jízdu senzorem Sony a s GPS, upozorní na nehody, má dotykový displej, upozornění na radary ad. funkce

Venujte na Vianoce darček plný informácií!

Darujte svojim najbližším hodnotné informácie po celý rok s predplatným SME.sk

Problém s darčekom? 10 perfektných tipov na Vianočné darčeky!

Prinášame vám niekoľko super tipov na darčeky pre celú rodinu, ktoré potešia nie len pod Vianočným stromčekom ale aj po sviatkoch.

Slovensko bude vo svete reprezentovať projekt Zachráň včely

Slovensko patrí k špičke v oblasti technológií a projekt Zachráň včely je toho dôkazom.