Štvrtok, 29. október, 2020 | Meniny má KláraKrížovkyKrížovky

YIT Slovakia po štvrtýkrát Developerom roka

Vo štvrtok 25. mája 2017 sa už po jedenásty raz konalo slávnostné odovzdávanie prestížnych cien ASB Gala.

Rešpektované podujatie každoročne oceňuje osobnosti a firmy pôsobiace v oblasti architektúry a stavebníctva a zároveň poukazuje na aktuálne dianie v tejto oblasti. Odborná 100-členná porota z množstva nominovaných v kategórii Developer roka už po štvrtýkrát označila ako víťaza spoločnosť YIT Slovakia, a. s.

Prestížnu anketu už po jedenásty raz organizoval odborný časopis ASB v spolupráci s týždenníkom TREND. Ich primárnym cieľom je vyjadriť uznanie osobnostiam, ktoré zásadne  ovplyvňujú dianie v slovenskom stavebníctve a architektúre, ale aj vyzdvihnúť aktivity významných developerov a investorov.

„Uplynulý rok bol mimoriadne bohatý na odvážne developerské počiny aj mestotvorné projekty. Som hrdý, že sme aj počas takéhoto intenzívneho obdobia zaujímavých projektov obstáli voči konkurencii a opakovane tak preukázali kvalitu nášho developerského prístupu. Som si istý, že nám v tom určite pomáha know-how, ktoré čerpáme od našej materskej fínskej spoločnosti. Vďaka tomu kladieme veľký dôraz nielen na vlastné projekty, ale aj na ich bezprostredné okolie,“ vysvetlil Milan Murcko, generálny riaditeľ YIT Slovakia.

Výhercov hlavných cien na základe návrhov Nominačnej komisie určila viac ako 100-členná odborná porota pozostávajúca z osobností slovenského stavebníctva, architektúry, zo zástupcov štátnej správy a samosprávy, ako aj z predstaviteľov odborných združení a komôr. „Som vďačný, že týmto ocenením nás poctila práve odborná porota, ktorá prihliada na široké spektrum hodnôt. Je to pre nás signál, že vysoký štandard starostlivosti o zákazníkov, partnerov i zamestnancov sa oplatí si udržať,“ dodal Milan Murcko.

yitasb-galafoto-k-textusirka-490px-r495_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

SPS ukončí rok miliónovými investíciami

Takmer sedem miliónov eur predstavuje tohoročný kumulatívny objem investícií spoločnosti Slovak Parcel Service.

Dokážu benzínové fukáre odolať výzve akumulátorových?

Fukár na lístie, s ktorým sa dá popadané lístie, ihličie, či pokosená tráva ľahko nafúkať na kompost, či pozbierať do vriec.

Trh s elektromobilmi stagnuje. Kríza by mu mohla pomôcť

V horizonte niekoľkých rokov by sa produkcia vozidiel na alternatívny pohon mala zvýšiť o 30 až 40 percent, tvrdia prognózy.