Apartmány a radové domy na predaj u pláže Playa Paraiso

Krásne apartmány a radové domy na Costa Blance. Čisté pláže, azúrové more, to všetko na dosah ruky.

Tieto nehnuteľnosti sú situované v prvej línii pri mori vo Villajoyosa s priamym prístupom na skoro kilometer dlhú pláž Playa Paraiso. Táto svetoznáma pláž bola dokonca ocenená modrou vlajkou. V okolí nájdete rôzne druhy reštaurácií, bary, obchody, požičovne a ďalšie služby.

1-r741_res.jpg

Komplex je navrhnutý v stredomorskom štýle. Budovy sú obklopené záhradami, z ktorých vedie cesta priamo na pláž Paraiso. Apartmány a domy majú výmeru od 80 do 127 m2 a sú postavené podľa najvyšších štandardov. Z terás sa ponúka krásny výhľad na pláž a more. Prízemné apartmány majú k dispozícii súkromné záhrady. Súčasťou komplexu sú aj podzemné garáže. V jednotkách je zabudovaná aj klimatizácia.

Mesto Villajoyosa ponúka úžasné prímorské promenády, ktoré majú svoje nezabudnuteľné čaro dokreslené pestrofarebnými fasádami okolitých domov. V centre mesta nájdete gotický kostol l'Assumpció, ktorý je opevnený hradbami. Mesto je známe aj svojimi tradičnými maurskými a kresťanskými slávnosťami.

Medzinárodné letisko v Alicante sa nachádza 40 km od komplexu. Centrum mesta Alicante je cca. 20 minút cesty.

2-r162_res.jpg

Cena nehnuteľností: 264.000 € - 620.000 €. Pre aktuálny cenník nás kontaktujte.

Spoločnosť Rellox, ktorá sa špecializuje na nehnuteľnosti a realitné investície v zahraničí, ponúka tieto nové chalety v spolupráci s developerom. Kupujúci tak neplatí realitnú províziu!

Text: Peter Forgács

Foto: Rellox

Nevymením peniaze Humenčanov za hodnotenie jednej mimovládky

Problém mám iba s tendenčnosťou týchto hodnotení.

Ako zabrániť povodniam, či suchu? Riešenie nájde Climathon

Zvyšovanie teploty, prívalové dažde, či nedostatok vody sú dôsledky klimatických zmien, ktoré sa už dnes prejavujú aj na Slovensku

Tatra banka opäť rozdáva vreckové 22 eur k novému Detskému účtu

Dostávajú vaše deti vreckové? V rámci prieskumu Tatra banky odpovedalo minulý rok na túto otázku viac ako 1800 rodičov.

Vydanie denníka SME spolu s knihou Po stopách dávnej Bratislavy

Už dnes si môžete kúpiť špeciálne vydanie SME s knihou len za 4,99 €.