Piatok, 15. november, 2019 | Meniny má Leopold

Apartmány a radové domy na predaj u pláže Playa Paraiso

Krásne apartmány a radové domy na Costa Blance. Čisté pláže, azúrové more, to všetko na dosah ruky.

Tieto nehnuteľnosti sú situované v prvej línii pri mori vo Villajoyosa s priamym prístupom na skoro kilometer dlhú pláž Playa Paraiso. Táto svetoznáma pláž bola dokonca ocenená modrou vlajkou. V okolí nájdete rôzne druhy reštaurácií, bary, obchody, požičovne a ďalšie služby.

1-r741_res.jpg

Komplex je navrhnutý v stredomorskom štýle. Budovy sú obklopené záhradami, z ktorých vedie cesta priamo na pláž Paraiso. Apartmány a domy majú výmeru od 80 do 127 m2 a sú postavené podľa najvyšších štandardov. Z terás sa ponúka krásny výhľad na pláž a more. Prízemné apartmány majú k dispozícii súkromné záhrady. Súčasťou komplexu sú aj podzemné garáže. V jednotkách je zabudovaná aj klimatizácia.

Mesto Villajoyosa ponúka úžasné prímorské promenády, ktoré majú svoje nezabudnuteľné čaro dokreslené pestrofarebnými fasádami okolitých domov. V centre mesta nájdete gotický kostol l'Assumpció, ktorý je opevnený hradbami. Mesto je známe aj svojimi tradičnými maurskými a kresťanskými slávnosťami.

Medzinárodné letisko v Alicante sa nachádza 40 km od komplexu. Centrum mesta Alicante je cca. 20 minút cesty.

2-r162_res.jpg

Cena nehnuteľností: 264.000 € - 620.000 €. Pre aktuálny cenník nás kontaktujte.

Spoločnosť Rellox, ktorá sa špecializuje na nehnuteľnosti a realitné investície v zahraničí, ponúka tieto nové chalety v spolupráci s developerom. Kupujúci tak neplatí realitnú províziu!

Text: Peter Forgács

Foto: Rellox

30 rokov slobody: Predplaťte si SME.sk za mimoriadnu cenu

Získajte SME.sk k 30. výročiu nežnej revolúcie iba za 30 eur na celý rok.

Hodnotenie profesionála: Aká je dovolenka v Thajsku?

Otestovali sme hotely, služby a pláže na Phukete, Krabi, Khao Lak a v Bangkoku.

Noc divadiel má okrúhle výročie a je v znamení Nežnej revolúcie

Ponúkne výnimočné predstavenia, stretnutia s hercami a herečkami a iné zážitky.