Apartmány a radové domy na predaj u pláže Playa Paraiso

Krásne apartmány a radové domy na Costa Blance. Čisté pláže, azúrové more, to všetko na dosah ruky.

Tieto nehnuteľnosti sú situované v prvej línii pri mori vo Villajoyosa s priamym prístupom na skoro kilometer dlhú pláž Playa Paraiso. Táto svetoznáma pláž bola dokonca ocenená modrou vlajkou. V okolí nájdete rôzne druhy reštaurácií, bary, obchody, požičovne a ďalšie služby.

1-r741_res.jpg

Komplex je navrhnutý v stredomorskom štýle. Budovy sú obklopené záhradami, z ktorých vedie cesta priamo na pláž Paraiso. Apartmány a domy majú výmeru od 80 do 127 m2 a sú postavené podľa najvyšších štandardov. Z terás sa ponúka krásny výhľad na pláž a more. Prízemné apartmány majú k dispozícii súkromné záhrady. Súčasťou komplexu sú aj podzemné garáže. V jednotkách je zabudovaná aj klimatizácia.

Mesto Villajoyosa ponúka úžasné prímorské promenády, ktoré majú svoje nezabudnuteľné čaro dokreslené pestrofarebnými fasádami okolitých domov. V centre mesta nájdete gotický kostol l'Assumpció, ktorý je opevnený hradbami. Mesto je známe aj svojimi tradičnými maurskými a kresťanskými slávnosťami.

Medzinárodné letisko v Alicante sa nachádza 40 km od komplexu. Centrum mesta Alicante je cca. 20 minút cesty.

2-r162_res.jpg

Cena nehnuteľností: 264.000 € - 620.000 €. Pre aktuálny cenník nás kontaktujte.

Spoločnosť Rellox, ktorá sa špecializuje na nehnuteľnosti a realitné investície v zahraničí, ponúka tieto nové chalety v spolupráci s developerom. Kupujúci tak neplatí realitnú províziu!

Text: Peter Forgács

Foto: Rellox

Prihláste sa a vložte PR článok

Zóna Nové Nivy splnila kvalifikačné podmienky pre registráciu

HB Reavis opäť preukázal svoje odhodlanie prispievať k zlepšovaniu kvality života.

Dekan ocenil študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Pri príležitosti Medzinárodného dňa študentstva sa stretlo vedenie SvF STU v Bratislave s najlepšími študentmi.

Application of GDPR with respect to the size of the enterprise

The right form of personal data protection is to be drawn primarily from the point of view of the data subject.

Modern luxury next to the Blue Church

Although modern in architecture, Bezručova Residence preserves Bratislava´s rich history through luxurious and innovative living.