Moderné apartmány v krásnej prírode na Costa del Sol

Moderný komplex apartmánov na predaj na pobreží Costa del Sol.

Tento moderný komplex sa nachádza v pokojnej lokalite v malom mestečku Elviria na pobreží Costa del Sol. Bol postavený v stredomorskom štýle, a v jeho okolí sa nachádza dubový a borovicový les.

Vyberať môžete z 2 a 3 izbových apartmánov, ktoré sú navrhnuté tak, aby spĺňali najmodernejšie dizajnové kritériá. Pri ich stavbe boli použité prvotriedne materiály. Ponúkajú obytnú plochu od 86.80 m2 do 104,15 m2.

11-r292_res.jpg

Disponujú predsieňou, kuchynským kútom a obývacou časťou so vstupom na priestrannú terasu, odkiaľ sa po celý deň môžete tešiť krásnymi výhľadmi do prírody a na more. Na terasu máte prístup priamo zo spálne. Apartmány na prízemí majú vlastnú záhradu. Kuchyňa bola navrhnutá v talianskom štýle s veľmi kvalitnou pracovnou doskou.

Apartmány sú vybavené na najvyššej úrovni a ponúkajú nádherné výhľady na 500 metrov vzdialené more.

Cena: od 190.000€ do 260.000€

22-r312_res.jpg

V rezidencii sa nachádza krásna záhrada a tiež dva bazény so slnečnou terasou a lehátkami. Bezplatne a neobmedzene môžete využívať aj všetky zariadenia v El Soto Golf Club.

Váš voľný čas môžete tráviť na miestnych preslnených plážach, alebo navštevovať kultúrne podujatia, skvelé reštaurácie, bary, obchody, divadlá a trhy. Za návštevu stoja aj mestá ako napríklad Marbella a Malaga, ktoré sú centrami kultúry a spoločenského života.

33-r211_res.jpg

10 minút jazdy autom sa nachádzajú dve najznámejšie golfové ihriská na Costa del Sol - La Cala Golf Resort a Santa Maria Golf. Medzinárodné letisko v Malage je vzdialené 40 km.

Komplex týchto moderných apartmánov sa nachádza v prekrásnom prostredí v Sur La Floresta, ktoré dokonca bolo vyhlásené prírodnou biosférickou rezerváciou UNESCO.

Teraz sa môžete stať majiteľom jedného z nich.

Spoločnosť Rellox, ktorá sa špecializuje na nehnuteľnosti a realitné investície v zahraničí, ponúka tieto nové chalety v spolupráci s developerom. Kupujúci tak neplatí realitnú províziu!

Text: Peter Forgács

Foto: Rellox

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.

Tipy pre atraktívne poprsie po dojčení. Plastike povedzte nie

Máte za sebou obdobie dojčenia, no vaše prsia na tie pôvodné vôbec nepodobajú? Našťastie to nemusí byť trvalá zmena.

Stanovisko spoločnosti Advokátska kancelária JUDr. Radomír Bžán

Naša advokátska kancelária nemôže štátu zaplatiť DPH a daň z príjmu za rok 2017 zo zablokovanej odmeny.

Iba dnes: Narodeninové predplatné SME.sk za 25 eur

Dnes je to presne 25 rokov, čo po prvýkrát vyšiel denník SME.