Štvrtok, 22. október, 2020 | Meniny má SergejKrížovkyKrížovky

Moderné apartmány v krásnej prírode na Costa del Sol

Moderný komplex apartmánov na predaj na pobreží Costa del Sol.

Tento moderný komplex sa nachádza v pokojnej lokalite v malom mestečku Elviria na pobreží Costa del Sol. Bol postavený v stredomorskom štýle, a v jeho okolí sa nachádza dubový a borovicový les.

Vyberať môžete z 2 a 3 izbových apartmánov, ktoré sú navrhnuté tak, aby spĺňali najmodernejšie dizajnové kritériá. Pri ich stavbe boli použité prvotriedne materiály. Ponúkajú obytnú plochu od 86.80 m2 do 104,15 m2.

11-r292_res.jpg

Disponujú predsieňou, kuchynským kútom a obývacou časťou so vstupom na priestrannú terasu, odkiaľ sa po celý deň môžete tešiť krásnymi výhľadmi do prírody a na more. Na terasu máte prístup priamo zo spálne. Apartmány na prízemí majú vlastnú záhradu. Kuchyňa bola navrhnutá v talianskom štýle s veľmi kvalitnou pracovnou doskou.

Apartmány sú vybavené na najvyššej úrovni a ponúkajú nádherné výhľady na 500 metrov vzdialené more.

Cena: od 190.000€ do 260.000€

22-r312_res.jpg

V rezidencii sa nachádza krásna záhrada a tiež dva bazény so slnečnou terasou a lehátkami. Bezplatne a neobmedzene môžete využívať aj všetky zariadenia v El Soto Golf Club.

Váš voľný čas môžete tráviť na miestnych preslnených plážach, alebo navštevovať kultúrne podujatia, skvelé reštaurácie, bary, obchody, divadlá a trhy. Za návštevu stoja aj mestá ako napríklad Marbella a Malaga, ktoré sú centrami kultúry a spoločenského života.

33-r211_res.jpg

10 minút jazdy autom sa nachádzajú dve najznámejšie golfové ihriská na Costa del Sol - La Cala Golf Resort a Santa Maria Golf. Medzinárodné letisko v Malage je vzdialené 40 km.

Komplex týchto moderných apartmánov sa nachádza v prekrásnom prostredí v Sur La Floresta, ktoré dokonca bolo vyhlásené prírodnou biosférickou rezerváciou UNESCO.

Teraz sa môžete stať majiteľom jedného z nich.

Spoločnosť Rellox, ktorá sa špecializuje na nehnuteľnosti a realitné investície v zahraničí, ponúka tieto nové chalety v spolupráci s developerom. Kupujúci tak neplatí realitnú províziu!

Text: Peter Forgács

Foto: Rellox

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

5 vecí, ktoré definujú prémiové bývanie

Lukratívna lokalita je nepochybne dôležitá indícia prémiovej kvality bývania, ale adresa úspechu by toho mala ponúknuť viac.

Programátori prezradili, čo ich v práci najviac motivuje

O životnej profesii nerozhodujú len peniaze.

LEN DNES: Zľava viac ako 50% na ročné predplatné týždenníkov MY

Akcia platí pre nových aj existujúcich predplatiteľov, ktorí si ho predĺžia.