Moderné apartmány v krásnej prírode na Costa del Sol

Moderný komplex apartmánov na predaj na pobreží Costa del Sol.

Tento moderný komplex sa nachádza v pokojnej lokalite v malom mestečku Elviria na pobreží Costa del Sol. Bol postavený v stredomorskom štýle, a v jeho okolí sa nachádza dubový a borovicový les.

Vyberať môžete z 2 a 3 izbových apartmánov, ktoré sú navrhnuté tak, aby spĺňali najmodernejšie dizajnové kritériá. Pri ich stavbe boli použité prvotriedne materiály. Ponúkajú obytnú plochu od 86.80 m2 do 104,15 m2.

11-r292_res.jpg

Disponujú predsieňou, kuchynským kútom a obývacou časťou so vstupom na priestrannú terasu, odkiaľ sa po celý deň môžete tešiť krásnymi výhľadmi do prírody a na more. Na terasu máte prístup priamo zo spálne. Apartmány na prízemí majú vlastnú záhradu. Kuchyňa bola navrhnutá v talianskom štýle s veľmi kvalitnou pracovnou doskou.

Apartmány sú vybavené na najvyššej úrovni a ponúkajú nádherné výhľady na 500 metrov vzdialené more.

Cena: od 190.000€ do 260.000€

22-r312_res.jpg

V rezidencii sa nachádza krásna záhrada a tiež dva bazény so slnečnou terasou a lehátkami. Bezplatne a neobmedzene môžete využívať aj všetky zariadenia v El Soto Golf Club.

Váš voľný čas môžete tráviť na miestnych preslnených plážach, alebo navštevovať kultúrne podujatia, skvelé reštaurácie, bary, obchody, divadlá a trhy. Za návštevu stoja aj mestá ako napríklad Marbella a Malaga, ktoré sú centrami kultúry a spoločenského života.

33-r211_res.jpg

10 minút jazdy autom sa nachádzajú dve najznámejšie golfové ihriská na Costa del Sol - La Cala Golf Resort a Santa Maria Golf. Medzinárodné letisko v Malage je vzdialené 40 km.

Komplex týchto moderných apartmánov sa nachádza v prekrásnom prostredí v Sur La Floresta, ktoré dokonca bolo vyhlásené prírodnou biosférickou rezerváciou UNESCO.

Teraz sa môžete stať majiteľom jedného z nich.

Spoločnosť Rellox, ktorá sa špecializuje na nehnuteľnosti a realitné investície v zahraničí, ponúka tieto nové chalety v spolupráci s developerom. Kupujúci tak neplatí realitnú províziu!

Text: Peter Forgács

Foto: Rellox

Prihláste sa a vložte PR článok

Slovenské mestá môžu využiť eurofondy na zelené strechy

Na ochranu pred horúčavami môžu mestá získať eurofondy, výzva je stále platná, termín uzávierky ďalšieho kola je 29. september.

Plug-in, hybrid alebo elektromobil? Poradíme, ako správne vybrať

Zvažujete prechod od spaľovacieho motora k elektrickému? Toto by ste mali predtým vedieť.

Program obnovy chodníkov v Starom Meste schválený

M. Borguľa predložil uznesenie s návrhom Programu obnovy chodníkov na území Starého Mesta. Uznesenie bolo zastupiteľstvom prijaté.

Stavebná fakulta STU získala certifikát EUR-ACE

Zväz slovenských vedeckých spoločností udelil štyrom fakultám dvoch slovenských univerzít prvé certifikáty EUR-ACE.