Štvrtok, 29. október, 2020 | Meniny má KláraKrížovkyKrížovky

Jarabinky Grande odštartovali predaj zaujímavými cenami bytov

V Ružinove, v jednej z najobľúbenejších mestských častí Bratislavy, rastie nový bytový projekt s názvom Jarabinky Grande.

V Ružinove, v jednej z najobľúbenejších mestských častí Bratislavy, rastie nový bytový projekt s názvom Jarabinky Grande. 38-bytový komplex ponúkne okrem atraktívnej lokality aj výhľady a možnosť dispozičných úprav.

Nadštandardné a lákavé bývanie

Moderný mestský projekt Jarabinky Grande, ktorý rastie v dynamicky sa rozvíjajúcej časti Ružinova Mlynské nivy, neďaleko nákupného strediska Eurovea, je súčasťou bytového komplexu Jarabinky, ktorý je vo výstavbe už niekoľko mesiacov. Bývanie v tomto projekte prinesie výhľad na Bratislavský hrad a Dunaj, voľnosť v úpravách dispozícií či možnosť vyššieho štandardu.

490x266bulvar-r866_res.jpg

Nový rozmer bývania a výhod

Budúci majitelia bytov v Jarabinkách Grande sa môžu tešiť na dva uzavreté dvory plné zelene, materskú školu, nákupnú promenádu a wellness/fitness centrum priamo v komplexe. Táto budova svojimi 16 poschodiami a len 38 bytmi spĺňa všetky potreby moderného človeka, ktorý preferuje dostatok komfortu a súkromia. Navyše, na každom poschodí sa budú nachádzať 1, 2 alebo maximálne 4 byty.

Sloboda, kreativita a voľnosť v dispozíciách

Nevšedný mestský projekt Jarabinky Grande rúca stereotypy o nudnom bývaní v hlavnom meste, a to najmä svojimi benefitmi a pridanou hodnotou. Spájanie viacerých bytov do jedného, úprava dispozície bytu po dohovore s architektom či veľkometrážne penthousy sú lákadlami Jarabiniek Grande, ktoré si nachádzajú obľubu u záujemcov s vyššími nárokmi.

490x266vnutroblok-r346_res.jpg

Pešo do centra a na nákup

Skvelá pešia dostupnosť Starého Mesta, trhoviska na Miletičovej a Eurovey je nepochybne dobrým základom pre bývanie v Jarabinkách Grande.

Otváracie znížené ceny bytov začínajúce už na 1797 eur za meter štvorcový zároveň robia z Jarabiniek Grande jeden z najdostupnejších projektov v Bratislave. Ponuku 2-, 3- a 4-izbových bytov si môžete prezrieť na www.jarabinkygrande.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

SPS ukončí rok miliónovými investíciami

Takmer sedem miliónov eur predstavuje tohoročný kumulatívny objem investícií spoločnosti Slovak Parcel Service.

Dokážu benzínové fukáre odolať výzve akumulátorových?

Fukár na lístie, s ktorým sa dá popadané lístie, ihličie, či pokosená tráva ľahko nafúkať na kompost, či pozbierať do vriec.

Trh s elektromobilmi stagnuje. Kríza by mu mohla pomôcť

V horizonte niekoľkých rokov by sa produkcia vozidiel na alternatívny pohon mala zvýšiť o 30 až 40 percent, tvrdia prognózy.