Jarabinky Grande odštartovali predaj zaujímavými cenami bytov

V Ružinove, v jednej z najobľúbenejších mestských častí Bratislavy, rastie nový bytový projekt s názvom Jarabinky Grande.

V Ružinove, v jednej z najobľúbenejších mestských častí Bratislavy, rastie nový bytový projekt s názvom Jarabinky Grande. 38-bytový komplex ponúkne okrem atraktívnej lokality aj výhľady a možnosť dispozičných úprav.

Nadštandardné a lákavé bývanie

Moderný mestský projekt Jarabinky Grande, ktorý rastie v dynamicky sa rozvíjajúcej časti Ružinova Mlynské nivy, neďaleko nákupného strediska Eurovea, je súčasťou bytového komplexu Jarabinky, ktorý je vo výstavbe už niekoľko mesiacov. Bývanie v tomto projekte prinesie výhľad na Bratislavský hrad a Dunaj, voľnosť v úpravách dispozícií či možnosť vyššieho štandardu.

490x266bulvar-r866_res.jpg

Nový rozmer bývania a výhod

Budúci majitelia bytov v Jarabinkách Grande sa môžu tešiť na dva uzavreté dvory plné zelene, materskú školu, nákupnú promenádu a wellness/fitness centrum priamo v komplexe. Táto budova svojimi 16 poschodiami a len 38 bytmi spĺňa všetky potreby moderného človeka, ktorý preferuje dostatok komfortu a súkromia. Navyše, na každom poschodí sa budú nachádzať 1, 2 alebo maximálne 4 byty.

Sloboda, kreativita a voľnosť v dispozíciách

Nevšedný mestský projekt Jarabinky Grande rúca stereotypy o nudnom bývaní v hlavnom meste, a to najmä svojimi benefitmi a pridanou hodnotou. Spájanie viacerých bytov do jedného, úprava dispozície bytu po dohovore s architektom či veľkometrážne penthousy sú lákadlami Jarabiniek Grande, ktoré si nachádzajú obľubu u záujemcov s vyššími nárokmi.

490x266vnutroblok-r346_res.jpg

Pešo do centra a na nákup

Skvelá pešia dostupnosť Starého Mesta, trhoviska na Miletičovej a Eurovey je nepochybne dobrým základom pre bývanie v Jarabinkách Grande.

Otváracie znížené ceny bytov začínajúce už na 1797 eur za meter štvorcový zároveň robia z Jarabiniek Grande jeden z najdostupnejších projektov v Bratislave. Ponuku 2-, 3- a 4-izbových bytov si môžete prezrieť na www.jarabinkygrande.sk.

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut