Anglická spoločnosť ATG vytvára progresívny tím technikov

Chcete sa stať členom moderného, progresívneho a kreatívneho tímu v úspešnej spoločnosti?

Anglická spoločnosť ATG vytvára progresívny tím technikov pre Jaguár Land Rover.

Chcete sa stať členom moderného, progresívneho a kreatívneho tímu v úspešnej spoločnosti? Anglická spoločnosť ATG (The Automated technology Group), ktorá je popredným svetovým dodávateľom systémov automatizovaného riadenia, robotiky a riešení pre priemyselnú automatizáciu hľadá na Slovensku talentovaných technikov do stáleho pracovného pomeru.  ATG sa pred rokom stala súčasťou významnej medzinárodnej energetickej spoločnosti WOOD Group s obratom 10 biliónov libier so sídlom v Aberdeene v Škótsku.

sjb1230-r905_res.jpg

„Vytvárame nový tím pre prácu na projekte pre Jaguár Land Rover v Nitre, s ktorým sme vyhrali vo výberovom konaní. Naša spoločnosť ATG, ktorá je jedným z TOP troch kontrolných systémových integrátorov vo Veľkej Británii a popredným dodávateľom softvéru a elektrického systému pre spoločnosti ako sú Jaguár Land Rover, ktorý je našim stálym klientom posledných 20 rokov, ale aj pre Bentley, BMW, Aston Martin, Amazon, letisko Heathrow, Tesla (USA) a Volvo (USA). Spoločnosť ATG sídli vo Veľkej Británii, zamestnáva 370 ľudí a jej ročný obrat je 40 miliónov libier. Pre nový tím na Slovensku hľadáme technikov na pozície Controls Engineer (Software Design, Hardware Design, Commissioning), Robotics Engineer, Project Manager a Business Development Manager,“informovala nás Katarína Petrovská zo spoločnosti ATG, ktorej v súčasnosti rastú nové operácie nielen na slovenskom trhu, ale aj v USA, či Mexiku.

sjb1263-r844_res.jpg

„Naše podnikanie vstupuje do veľmi zaujímavej a hlavne vzrušujúcej etapy. Preto hľadáme kreatívnych, technicky zdatných zamestnancov, ktorí majú radi výzvy a chcú sa stať súčasťou úspešnej spoločnosti v období jej rastu a nových projektov. Dôležité informácie o spoločnosti ATG sa dozviete na našej webovej stránke http://www.the-atg.com/  a "https://player.vimeo.com/video/207297003",“ doplnila Katarína Petrovská.

Pre podrobnejšie informácie môžete písať na katarina@talentworx.co.uk,

kukapunktschweissen-r941_res.jpg

sjb1248-r721_res.jpg

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.

Dubravské Čerešne majú sladké prekvapenie pre najrýchlejších!

V Čerešne living pribudli nové byty so zvýhodnenou cenou pre prvých 15 záujemcov. Leto v Dúbravke bude teraz ešte sladšie.

Infografika: Slováci minuli na Pohode historicky najviac peňazí

Koľko minuli účastníci na našom najväčšom festivale?