Štvrtok, 29. október, 2020 | Meniny má KláraKrížovkyKrížovky

Anglická spoločnosť ATG vytvára progresívny tím technikov

Chcete sa stať členom moderného, progresívneho a kreatívneho tímu v úspešnej spoločnosti?

Anglická spoločnosť ATG vytvára progresívny tím technikov pre Jaguár Land Rover.

Chcete sa stať členom moderného, progresívneho a kreatívneho tímu v úspešnej spoločnosti? Anglická spoločnosť ATG (The Automated technology Group), ktorá je popredným svetovým dodávateľom systémov automatizovaného riadenia, robotiky a riešení pre priemyselnú automatizáciu hľadá na Slovensku talentovaných technikov do stáleho pracovného pomeru.  ATG sa pred rokom stala súčasťou významnej medzinárodnej energetickej spoločnosti WOOD Group s obratom 10 biliónov libier so sídlom v Aberdeene v Škótsku.

sjb1230-r905_res.jpg

„Vytvárame nový tím pre prácu na projekte pre Jaguár Land Rover v Nitre, s ktorým sme vyhrali vo výberovom konaní. Naša spoločnosť ATG, ktorá je jedným z TOP troch kontrolných systémových integrátorov vo Veľkej Británii a popredným dodávateľom softvéru a elektrického systému pre spoločnosti ako sú Jaguár Land Rover, ktorý je našim stálym klientom posledných 20 rokov, ale aj pre Bentley, BMW, Aston Martin, Amazon, letisko Heathrow, Tesla (USA) a Volvo (USA). Spoločnosť ATG sídli vo Veľkej Británii, zamestnáva 370 ľudí a jej ročný obrat je 40 miliónov libier. Pre nový tím na Slovensku hľadáme technikov na pozície Controls Engineer (Software Design, Hardware Design, Commissioning), Robotics Engineer, Project Manager a Business Development Manager,“informovala nás Katarína Petrovská zo spoločnosti ATG, ktorej v súčasnosti rastú nové operácie nielen na slovenskom trhu, ale aj v USA, či Mexiku.

sjb1263-r844_res.jpg

„Naše podnikanie vstupuje do veľmi zaujímavej a hlavne vzrušujúcej etapy. Preto hľadáme kreatívnych, technicky zdatných zamestnancov, ktorí majú radi výzvy a chcú sa stať súčasťou úspešnej spoločnosti v období jej rastu a nových projektov. Dôležité informácie o spoločnosti ATG sa dozviete na našej webovej stránke http://www.the-atg.com/  a "https://player.vimeo.com/video/207297003",“ doplnila Katarína Petrovská.

Pre podrobnejšie informácie môžete písať na katarina@talentworx.co.uk,

kukapunktschweissen-r941_res.jpg

sjb1248-r721_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

SPS ukončí rok miliónovými investíciami

Takmer sedem miliónov eur predstavuje tohoročný kumulatívny objem investícií spoločnosti Slovak Parcel Service.

Dokážu benzínové fukáre odolať výzve akumulátorových?

Fukár na lístie, s ktorým sa dá popadané lístie, ihličie, či pokosená tráva ľahko nafúkať na kompost, či pozbierať do vriec.

Trh s elektromobilmi stagnuje. Kríza by mu mohla pomôcť

V horizonte niekoľkých rokov by sa produkcia vozidiel na alternatívny pohon mala zvýšiť o 30 až 40 percent, tvrdia prognózy.