Sobota, 25. jún, 2022 | Meniny má Tadeáš

Anglická spoločnosť ATG vytvára progresívny tím technikov

Chcete sa stať členom moderného, progresívneho a kreatívneho tímu v úspešnej spoločnosti?

Anglická spoločnosť ATG vytvára progresívny tím technikov pre Jaguár Land Rover.

Chcete sa stať členom moderného, progresívneho a kreatívneho tímu v úspešnej spoločnosti? Anglická spoločnosť ATG (The Automated technology Group), ktorá je popredným svetovým dodávateľom systémov automatizovaného riadenia, robotiky a riešení pre priemyselnú automatizáciu hľadá na Slovensku talentovaných technikov do stáleho pracovného pomeru.  ATG sa pred rokom stala súčasťou významnej medzinárodnej energetickej spoločnosti WOOD Group s obratom 10 biliónov libier so sídlom v Aberdeene v Škótsku.

sjb1230-r905_res.jpg

„Vytvárame nový tím pre prácu na projekte pre Jaguár Land Rover v Nitre, s ktorým sme vyhrali vo výberovom konaní. Naša spoločnosť ATG, ktorá je jedným z TOP troch kontrolných systémových integrátorov vo Veľkej Británii a popredným dodávateľom softvéru a elektrického systému pre spoločnosti ako sú Jaguár Land Rover, ktorý je našim stálym klientom posledných 20 rokov, ale aj pre Bentley, BMW, Aston Martin, Amazon, letisko Heathrow, Tesla (USA) a Volvo (USA). Spoločnosť ATG sídli vo Veľkej Británii, zamestnáva 370 ľudí a jej ročný obrat je 40 miliónov libier. Pre nový tím na Slovensku hľadáme technikov na pozície Controls Engineer (Software Design, Hardware Design, Commissioning), Robotics Engineer, Project Manager a Business Development Manager,“informovala nás Katarína Petrovská zo spoločnosti ATG, ktorej v súčasnosti rastú nové operácie nielen na slovenskom trhu, ale aj v USA, či Mexiku.

sjb1263-r844_res.jpg

„Naše podnikanie vstupuje do veľmi zaujímavej a hlavne vzrušujúcej etapy. Preto hľadáme kreatívnych, technicky zdatných zamestnancov, ktorí majú radi výzvy a chcú sa stať súčasťou úspešnej spoločnosti v období jej rastu a nových projektov. Dôležité informácie o spoločnosti ATG sa dozviete na našej webovej stránke http://www.the-atg.com/  a "https://player.vimeo.com/video/207297003",“ doplnila Katarína Petrovská.

Pre podrobnejšie informácie môžete písať na katarina@talentworx.co.uk,

kukapunktschweissen-r941_res.jpg

sjb1248-r721_res.jpg

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Prerastená tráva, veľký pozemok, svahovitý terén. Takéto podmienky nezvládne akákoľvek kosačka, no s bubnovou to bude hračka.

INZERCIA 24. jún

V Základnej škole na Drábovej ulici sa bude od budúceho roka vzdelávať 41 zdravotne znevýhodnených detí.

24. jún

Vyjadril sa prednosta Nemocnice AGEL Košice-Šaca MUDr. Peter Polan, PhD., MPH