V Prešove sa dnes tankuje za euro. Aj prémiové palivá

OMV otvorila novú čerpaciu stanicu v metropole Šariša.

OMV otvorila novú čerpaciu stanicu v metropole Šariša. Zákazníci v Prešove – Ľuboticiach na Prešovskej ulici smerom na Košice budú mať  zajtra - 21. júna dvojnásobnú radosť. Pri príležitosti otvorenia OMV v stredu od siedmej ráno do siedmej večer ponúkne všetko palivo iba za jedno euro. Michaela Kuzminová z marketingu OMV potvrdila, že špeciálna jednodňová akcia dokonca platí aj na prémiové palivo MaxxMotion.

foto-38-r767_res.jpg

Pripraviť sa preto možno bude treba na zvýšený počet áut a obrniť sa trpezlivosťou, odmenou bude lacné palivo a aj bonusy pre prvých zákazníkov.

foto-11-r152_res.jpg

Ochutnávka bagiet a presso grátis

Prví zákazníci budú mať možnosť ochutnať skvelé čerstvé bagety ku ktorým dostanú zadarmo malé espresso. Kto sa navyše mesiac od otvorenia zaregistruje do vernostného klubu OMV SMILE&DRIVE získa okamžite 200 S&D bodov.

"V našej snahe ponúkať čo najkvalitnejšie služby a starostlivosť pokračujeme aj na východnom Slovensku. Môžu sa o tom presvedčiť aj Prešovčania na novootvorenej čerpacej stanici v Ľuboticiach. Veríme, že sa čoskoro stane miestom, ktoré budú pravidelne navštevovať," hovorí Gernot Gollner, retail manager OMV Slovensko.

foto-19-r703_res.jpg

Doprajte motoru špeciálne palivo

Na čerpacích stojanoch zákazníci nájdu štandardné palivo so zaručenou kvalitou. Tí, ktorí chcú svojim vozidlám dopriať to najlepšie, môžu načerpať do nádrží prémiové palivá, ktoré starostlivosť o motor posúvajú na ešte vyššiu úroveň. MaxxMotion 100plus i MaxxMotion Diesel sú výsledkom dlhého výskumu a testovania. Špeciálna receptúra MaxxMotion 100plus spĺňa najprísnejšie požiadavky automobilového priemyslu. Palivá OMV MaxxMotion vedú k optimálnej účinnosti spaľovania, dlhšej životnosti motorov a k vyššiemu výkonu. A aj tieto palivá budú v stredu 21. júna len za jedno euro od siedmej do siedmej.

foto-3-r983_res.jpg

Špičkové bagety z pece, koláčiky i káva

Čerpacie stanice OMV nie sú len o vysoko kvalitnom palive. Na Prešovskej ceste zákazníkov privíta aj predajňa OMV s VIVA. Na výber budú mať z bohatej ponuky čerstvých bagiet a motoristov zaručene občerství aj kvalitná káva. Nová VIVA káva sa zrodila na plantážach, zapojených do programu Fairtrade a život jej vdýchli v renomovaných pražiarňach v Taliansku.

(ren)

foto-5-r308_res.jpg

foto-8-r357_res.jpg

foto-9-r619_res.jpg

foto-24-r665_res.jpg

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.

Chcete bývať na dobrom mieste? Zakotvite v Adlerovej!

Nový projekt na Furči nerobí kompromisy medzi dostupnosťou a pokojným bývaním.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.