Aký bude váš doplnkový dôchodok

Otázka dôchodkov sa v poslednom období stala často medializovanou témou.

dds-tatra-banka

Otázka dôchodkov sa v poslednom období stala často medializovanou témou. Sme vystavení množstvu informácií, pričom iba zlomok z nich dokáže uspokojivo zodpovedať základné otázky ako napríklad koľko si dokážem na penziu nasporiť a aký dôchodok vlastne dostanem.

Každodenná realita vytvára u človeka pocit neistoty z dôchodkového obdobia, pretože nepozná  reálny stav finančného zabezpečenia do budúcnosti. Na túto situáciu pohotovo reaguje Doplnková dôchodková spoločnosť Tatra banky (DDS Tatra banky), ktorá prináša novinky v oblasti doplnkového dôchodkového sporenia.

Odhad dôchodkov pre všetkých už aj v mobilnej aplikácii

DDS Tatra banky ponúka odhad dôchodkov z III. piliera všetkým svojím klientom na ročnej báze prostredníctvom ročných výpisov. Svoje služby však posúva ďalej. Odteraz si môžu sporitelia, ako prví na Slovensku, pozrieť odhad doplnkového dôchodku vychádzajúceho z tretieho piliera aj vo svojom internet bankingu či mobilnej aplikácii Tatra banka. Novinkou tiež je, že prístup do internet bankingu a mobilnej aplikácie majú aj sporitelia, ktorí nie sú klientmi Tatra banky.

Ako  funguje efektívne sporenie

Vďaka službe „lepší dôchodok“ klienti DDS Tatra banky dostávajú ucelenú informáciu o ich predpokladanej nasporenej sume v treťom pilieri k veku 62 rokov a odhad doplnkového dôchodku vyplácaného na mesačnej báze počas 10 rokov. Sporitelia si tak môžu sledovať aktuálny vývoj svojho sporenia a naň nadväzujúci odhad doplnkového dôchodku.

Nastavenie umožňuje klientom kedykoľvek a kdekoľvek optimalizovať si svoje sporenie a získať reálnu  predstavu o stave ich tretieho piliera. Vďaka odhadovej kalkulačke si sporiteľ dokáže priamo v aplikácii jednoducho nastaviť sporenie tak, aby si zabezpečil vysoký životný štandard aj na dôchodku a nemusel byť odkázaný len na štátny dôchodok.

Zistiť viac

dds04bkalkulackaspodoknastavene-r884_res.jpg

Prihláste sa a vložte PR článok

Zľava 3000 € na 3-izbové byty v Jarabinkách

Známy ružinovský projekt Jarabinky prichádza s jedinečnou zľavou 3000 € na vybrané 3-izbové byty.

Aký vplyv by mal konflikt v Kórei na vaše investície?

Patríte k tým, ktorých znervózňuje hrozba konfliktu medzi USA a Severnou Kóreou?

Atraktívnejšie učenie vďaka digitálnym technológiám

Projekty aktívnych pedagógov a mimovládných organizácií môžu požiadať o grant už po štvrtý raz.

JUDr. Barbora Sabó: Dobrý maklér šetrí čas, peniaze i nervy!

Lagin a spol. dokonale pozná trh s nehnutelnosťami.