4* projekt víl a apartmánov priamo na pobreží, Chorvátsko

Ponúkame vám jedinečný výber víl s jednou až tromi spálňami a apartmánov s jednou až dvoma spálňami.

Projekt sa nachádza v pokojnej zátoke v meste Biograd Na Moru, v nádhernom prostredí. Nehnuteľnosti sú vhodné na celoročnú relaxáciu a sú veľmi dobre uspôsobené aj rodinám s deťmi.

Majitelia víl a apartmánov môžu využívať všetky služby, ktoré rezort ponúka. Môžu odpočívať na piesočnatej pláži a kúpať sa v priezračnej vode, udržiavať sa v dobrej kondícii a tráviť voľný čas s rodinou. Ďalej o majiteľa bude skvele postarané aj v reštauráciách alebo baroch v rezorte.

1-r588_res.jpg

Všetkých 20 moderných víl a 46 apartmánov je zariadených v minimalistickom štýle elegantným talianskym nábytkom. Obklopené sú stredomorskou vegetáciou a borovicovým lesom. Väčšina sa nachádza v prvom rade pri mori, na ktoré poskytuje priame výhľady.

Pri stavbe víl boli použité len vysoko kvalitné materiály. Podlahy sú pokryté teakovými parketami, všetky miestnosti sú klimatizované. Obe kúpeľne vo vilách majú podlahové kúrenie.

2-r525_res.jpg

Resort ponúka služby súvisiace so správou nehnuteľností a ich prenájmom. Prenájom nie je nutnosťou, záleží len na Vás, či budete chcieť svoju nehnuteľnosť prenajať alebo nie. Ak sa rozhodnete pre prenájom, máte dve možnosti - využiť garantovaného príjmu z prenájmu vo výške 4-5% (v závislosti od typu nehnuteľnosti) alebo flexibilného príjmu z prenájmu vypočítaného na základe reálnej obsadenosti nehnuteľnosti. Flexibilný príjem Vám dáva väčšiu voľnosť v možnosti vlastného užívania nehnuteľnosti, v prípade zaručeného príjmu nesmiete nehnuteľnosť v období od 1.5.do 31.10. využívať pre seba a musíte ju prenechať na prenájom.

Apartmány majú 76 až 82 m2 a ich kúpna cena činí 169.000 až 239.000 eur. Vily majú 72 až 103 m2 (s terasami až 150 m2) a ich cena činí 319.000 až 499.000 eur.

Výborná dopravná dostupnosť - medzinárodné letisko v Zadare je vzdialené 30 km.

Spoločnosť Rellox sa špecializuje na nehnuteľnosti a realitné investície v zahraničí - www.rellox.sk.

Text: Peter Forgács

Foto: Rellox

Začiatok roka patrí dani z nehnuteľností

Povinnosť má každý, kto v roku 2017 predal alebo nadobudol nehnuteľnosť.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.

Tipy pre atraktívne poprsie po dojčení. Plastike povedzte nie

Máte za sebou obdobie dojčenia, no vaše prsia na tie pôvodné vôbec nepodobajú? Našťastie to nemusí byť trvalá zmena.

Stanovisko spoločnosti Advokátska kancelária JUDr. Radomír Bžán

Naša advokátska kancelária nemôže štátu zaplatiť DPH a daň z príjmu za rok 2017 zo zablokovanej odmeny.