Neseďte doma, cestujte z Košíc do sveta

Svet je bližšie ako kedykoľvek predtým. Dubaj, New York, Miami, Hong Kong, Bangkok, či Kapské Mesto. Všade tam sa dá pohodlne letieť z Košíc. Urobte si radosť a objavujte tie najkrajšie miesta planéty kedykoľvek počas roka.

Dovolenková sezóna je už v plnom prúde. Okrem tradičných prímorských destinácií sa do popredia dostávajú aj zaoceánske metropoly. Vďaka ponuke letov z Košíc sa už viac nemusíte trmácať do Viedne či Budapešti a obetovať ďalší deň či dva z drahocennej dovolenky pri preprave na letisko. Odleťte pohodlne zo svojho domovského letiska, letiska Košice a užite si napríklad fantastický servis na palube spoločnosti Turkish Airlines, ktorá bola šesťkrát po sebe vyhlásená za najlepšiu európsku aerolinku. No a tie ceny... veď posúďte sami:

New York         od 419 EUR*                      Miami                           od 489 EUR*

Boston             od 419 EUR*                      Washington                  od 435 EUR*

Chicago           od 419 EUR*                       Atlanta                         od 539 EUR*

ny-r354_res.jpg

Možno patríte medzi tých, ktorí si chcú užiť leto na Slovensku, a niekam do tepla by radi cestovali v novembri alebo v januári, kedy u nás dominuje sychravá jeseň, prípadne treskúca zima. Nie je nič jednoduchšie ako odletieť za horúcim letom v zimných mesiacoch z Košíc. Nádherné pláže, exotická kuchyňa, vibrujúce veľkomestá, dokonalý relax. A to všetko opäť vo fantastických cenách:

Dubaj              od 319 EUR*             Muscat (Omán)           od 449 EUR*

Bangkok          od 489 EUR*             Hong Kong                  od 489 EUR*

Phuket             od 489 EUR*            Hanoj                          od 539 EUR*

Havana             od 569 EUR*            Male                            od 599 EUR*

Seychely          od 699 EUR*             Maurícius                     od 769 EUR*

plaz-r469_res.jpg

Potrebujete viac inšpirácie? Kliknite na náš web www.zkosicdosveta.sk, nechajte sa opantať exotickými príbehmi a motivovať špeciálnymi akciami. Pozor! Táto famózna ponuka je časovo obmedzená. Nešpekulujte dlho a zakúpte si letenku kliknutím na web Turkish Airlines alebo navštívte svoju obľúbenú cestovnú agentúru a lietajte z Košíc do celého sveta.

Spoločnosť Turkish Airlines prepravila za minulý rok takmer 63 miliónov cestujúcich a práve cestujúci ju v prieskume Skytrax vyhodnotili ako najlepšiu leteckú spoločnosť v Európe šesť rokov po sebe. Do Košíc začala spoločnosť Turkish Airlines lietať presne pred rokom. Frekvencia na linka Istanbul - Košice bola navýšená na štyri lety týždenne z pôvodných troch. Ranné odlety z Košíc v utorok a piatok poskytujú perfektnú konektivitu pre lety do USA, prestupový čas na letisku v Istanbule je menej ako tri hodiny. Dva večerné lety v pondelok a nedeľu poskytujú skvelé príležitosti s krátkym prestupom na objavovanie destinácií na strednom východe, v Ázii a v Indickom oceáne. Okrem toho, ak prestup v Istanbule trvá viac ako 5 hodín, spoločnosť Turkish Airlines ponúka cestujúcim bezplatný výlet po Istanbule so sprievodcom, vrátane transferu z a na letisko a jedného jedla zdarma. Bližšie informácie sú dostupné tu.

* začiatočná cena za spiatočnú letenku s odletom z Košíc a prestupom v Istanbule  závisi od dostupnej kapacity a môže sa meniť, aj v závislosti od výmenných kurzov.

Pre kompletnú ponuku kliknite na: www.turkishairlines.com

Prihláste sa a vložte PR článok

Mladí vodiči preferujú čoraz silnejšie autá

Šoféri do 25 rokov si trúfajú na stále výkonnejšie, luxusnejšie a viac vybavené vozidlá

Ako sa zbaviť chladnej podlahy

Pri zateplení sa často zabúda na úniky tepla do nevykurovanej pivnice či garáže. Ako vyriešiť problém „studeného“ prízemia?

V tomto roku si už konečne užijem Vianoce bez vrások

Túto modlitbu odriekame s nádejou v hlase každý rok, ale zakaždým nás predvianočný zhon pohltí a my i naša pleť trpíme. Čo s tým?

Online analýza spotreby elektriny vám pomôže ušetriť

Máme pre vás zaujímavé tipy, ako dosiahnuť úsporu na elektrine.