Mladí futbalisti získali takmer 50 tisíc eur

Viac ako 75 tisíc ľudí rozhodlo. Futbalové mládežnícke kluby si rozdelia takmer 50 tisíc eur.

Nová kosačka, bezpečnejšie bránky či nové lopty, dresy a ďalšie športové vybavenie. To všetko potrebujú mládežnícke futbalové kluby na Slovensku, aby mohli vychovávať nové talenty. Nadácia Slovenskej sporiteľne im pomáha už osem rokov s grantovým programom Futbal to je hra!. V tomto ročníku uspelo vo verejnom hlasovaní 16 projektov z celého Slovenska, ktorým rozdelí nadácia takmer 50 tisíc eur.

banner2-r435_res.jpg

Do 8. ročníka programu Futbal to je hra! sa s projektom na skvalitnenie tréningových podmienok pre deti prihlásilo 118 klubov. O víťazoch rozhodovala opäť verejnosť, počas hlasovania v prvej polovici júna sa zapojilo celkovo viac ako 75 tisíc ľudí. Hlasujúci mohli hlasovať iba raz z jedného telefónneho čísla a iba za jeden projekt. Vďaka tomu bolo hlasovanie spravodlivé a peniaze od nadácie získali tie kluby, ktoré mali najširšiu podporu verejnosti. Prehľad všetkých 16 úspešných klubov z 8. ročníka Futbal to je hra! nájdete na www.pomahajtesnami.sk.

Počas ôsmich rokov existencie programu podporila Nadácia Slovenskej sporiteľne celkovo už 206 klubov celkovou sumou 655 tisíc eur. O grant môžu žiadať futbalové kluby, obce a menšie mestá, jeden projekt môže získať maximálne 3 tisíc eur.

Najvýhodnejšie online predplatné SME.sk na 1 rok len za 29€

Kúpou ročného predplatného ušetríte až 44% oproti týždennému predplatnému za 1€.

Nový supermarket Fresh otvorili na Aničke

Má vlastnú pekáreň a rozšírený sortiment farmárskych a bio výrobkov.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.