Mladí futbalisti získali takmer 50 tisíc eur

Viac ako 75 tisíc ľudí rozhodlo. Futbalové mládežnícke kluby si rozdelia takmer 50 tisíc eur.

Nová kosačka, bezpečnejšie bránky či nové lopty, dresy a ďalšie športové vybavenie. To všetko potrebujú mládežnícke futbalové kluby na Slovensku, aby mohli vychovávať nové talenty. Nadácia Slovenskej sporiteľne im pomáha už osem rokov s grantovým programom Futbal to je hra!. V tomto ročníku uspelo vo verejnom hlasovaní 16 projektov z celého Slovenska, ktorým rozdelí nadácia takmer 50 tisíc eur.

banner2-r435_res.jpg

Do 8. ročníka programu Futbal to je hra! sa s projektom na skvalitnenie tréningových podmienok pre deti prihlásilo 118 klubov. O víťazoch rozhodovala opäť verejnosť, počas hlasovania v prvej polovici júna sa zapojilo celkovo viac ako 75 tisíc ľudí. Hlasujúci mohli hlasovať iba raz z jedného telefónneho čísla a iba za jeden projekt. Vďaka tomu bolo hlasovanie spravodlivé a peniaze od nadácie získali tie kluby, ktoré mali najširšiu podporu verejnosti. Prehľad všetkých 16 úspešných klubov z 8. ročníka Futbal to je hra! nájdete na www.pomahajtesnami.sk.

Počas ôsmich rokov existencie programu podporila Nadácia Slovenskej sporiteľne celkovo už 206 klubov celkovou sumou 655 tisíc eur. O grant môžu žiadať futbalové kluby, obce a menšie mestá, jeden projekt môže získať maximálne 3 tisíc eur.

Rozprávkové tankovanie

Rozprávkové kostýmy, hotdog priamo od kuchára či chodiaci výdajný stojan. Čerpacie stanice Shell majú za sebou magický týždeň.

AAA Auto zorganizovalo autogramiádu

Pre podpisy od Hamšíka či Škriniara si prišli stovky fanúšikov.

Dana Kleinert sa vzdáva v prospech zmeny v Starom Meste

Dana Kleinert vypočula hlasy voličov volajúcie po spájaní a spolupráci.

Umenie investovať: Nemusíte byť znalec, aby ste zhodnotili krásu

Čo je obraz? Estetická hodnota alebo hodnotná investícia? Jedno nezatieňuje druhé. Cez umenie investovať objavíte krásu umenia.