Pondelok, 13. júl, 2020 | Meniny má MargitaKrížovkyKrížovky

V meste či mimo mesta, stále s kvalitným internetom

Hľadáte kvalitné pripojenie pre miesta, kde ešte nie je alebo nemôže byť zavedená optika? Pomôže vám domáci 4G internet.

Tou najlepšou možnosťou, ako byť online, je nepochybne internet na optike, s ktorým surfujete mimoriadne rýchlo a prakticky bez obmedzení. Výstavba optiky je však náročnejším procesom, preto nie je samozrejmosťou v každej lokalite a nie všade to podmienky dovoľujú.

Ak nemáte prístup k optike, pomôže šikovný domáci 4G internet, ktorý na svoje fungovanie nepotrebuje prakticky nič viac, len pripojenie k 4G sieti a jedno zariadenie. Parametrami je porovnateľný, či dokonca lepší ako pevné DSL pripojenie, navyše sa veľmi jednoducho inštaluje. Vďaka nemu si môžete naplno užívať vymoženosti spoľahlivého internetu či už v meste alebo na chalupe.

Pre vašu domácnosť či chalupu

Domáci 4G internet je dobrou voľbou, ak trávite voľné dni napríklad na chalupe, ale zároveň potrebujete ostať online. Užiť si tak predĺžený víkend s rodinou mimo ruchu veľkomesta, ale so všetkými vymoženosťami súčasnej doby či pracovať z domácej kancelárie na chate tak už vďaka nemu nie je problém.

V domácnosti bez problémov splní internetové nároky celej rodiny a už nebude skúšať vašu trpezlivosť dlhým čakaním na načítanie stránok. Môžete ho používať prakticky s každým koncovým zariadením, či už je to notebook, stolový počítač, smartfón alebo tablet. Pripojíte sa cez Wi-Fi alebo kábel.

Bez vŕtania a neporiadku

Inštalácia je skutočne jednoduchá. Všetko potrebné si môžete priniesť už z predajne. Doma jednoducho rozbalíte zariadenie – Wi-Fi router, ktorý zaberie len minimum miesta, a vložíte SIM kartu. Nemusíte sa dohadovať s technikmi na čase inštalácie, brať si voľno z práce, ani púšťať si do bytu cudzích ľudí. Za pár minút máte domácnosť pokrytú kvalitným internetom – bez neporiadku z vŕtania, komplikovaného káblovania či iných výrazných zásahov do interiéru. S prehľadom to zvládne prakticky každý, aj netechnický typ.

Overte si dostupnosť rýchlo a jednoducho

Na to, aby ste mohli používať Domáci 4G internet od Orangeu, netreba veľa. Stačí byť v dosahu pokrytia 4G siete. Tou Orange pokrýva až 80 % populácie Slovenska a pokrytie stále rozširuje. To, či ste v pokrytí, aj kvalitu signálu, si ľahko overíte na zákazníckej linke, v predajni Orangeu alebo cez aplikáciu Orange Kvalimeter

Viac informácií nájdete na www.orange.sk alebo v predajniach Orangeu.“

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Získajte EKO čistiace prostriedky od slovenského výrobcu zdarma

Baby Cleaner hygienicky čistí okolie vašich detí a v súlade s prírodou. Výrobcom je slovenská Rodinná firma.

Ekologické čistiace prostriedky nijako nepoškodzujú pokožku. Práve naopak, vzácne za studena lisované oleje a výťažky z rastlín ju vyživujú.

Študijný program s uplatnením v automobilovom priemysle

Professional MBA Automotive Industry, postgraduálne vzdelávanie pre manažérov v angličtine poskytované STU v Bratislave a TU Wien.

Vylievate kuchynský olej do záchoda? Zvyšujete si tým účty

Olej upcháva kanalizáciu. Ako sa to premietne do vyúčtovania?