V meste či mimo mesta, stále s kvalitným internetom

Hľadáte kvalitné pripojenie pre miesta, kde ešte nie je alebo nemôže byť zavedená optika? Pomôže vám domáci 4G internet.

Tou najlepšou možnosťou, ako byť online, je nepochybne internet na optike, s ktorým surfujete mimoriadne rýchlo a prakticky bez obmedzení. Výstavba optiky je však náročnejším procesom, preto nie je samozrejmosťou v každej lokalite a nie všade to podmienky dovoľujú.

Ak nemáte prístup k optike, pomôže šikovný domáci 4G internet, ktorý na svoje fungovanie nepotrebuje prakticky nič viac, len pripojenie k 4G sieti a jedno zariadenie. Parametrami je porovnateľný, či dokonca lepší ako pevné DSL pripojenie, navyše sa veľmi jednoducho inštaluje. Vďaka nemu si môžete naplno užívať vymoženosti spoľahlivého internetu či už v meste alebo na chalupe.

Pre vašu domácnosť či chalupu

Domáci 4G internet je dobrou voľbou, ak trávite voľné dni napríklad na chalupe, ale zároveň potrebujete ostať online. Užiť si tak predĺžený víkend s rodinou mimo ruchu veľkomesta, ale so všetkými vymoženosťami súčasnej doby či pracovať z domácej kancelárie na chate tak už vďaka nemu nie je problém.

V domácnosti bez problémov splní internetové nároky celej rodiny a už nebude skúšať vašu trpezlivosť dlhým čakaním na načítanie stránok. Môžete ho používať prakticky s každým koncovým zariadením, či už je to notebook, stolový počítač, smartfón alebo tablet. Pripojíte sa cez Wi-Fi alebo kábel.

Bez vŕtania a neporiadku

Inštalácia je skutočne jednoduchá. Všetko potrebné si môžete priniesť už z predajne. Doma jednoducho rozbalíte zariadenie – Wi-Fi router, ktorý zaberie len minimum miesta, a vložíte SIM kartu. Nemusíte sa dohadovať s technikmi na čase inštalácie, brať si voľno z práce, ani púšťať si do bytu cudzích ľudí. Za pár minút máte domácnosť pokrytú kvalitným internetom – bez neporiadku z vŕtania, komplikovaného káblovania či iných výrazných zásahov do interiéru. S prehľadom to zvládne prakticky každý, aj netechnický typ.

Overte si dostupnosť rýchlo a jednoducho

Na to, aby ste mohli používať Domáci 4G internet od Orangeu, netreba veľa. Stačí byť v dosahu pokrytia 4G siete. Tou Orange pokrýva až 80 % populácie Slovenska a pokrytie stále rozširuje. To, či ste v pokrytí, aj kvalitu signálu, si ľahko overíte na zákazníckej linke, v predajni Orangeu alebo cez aplikáciu Orange Kvalimeter

Viac informácií nájdete na www.orange.sk alebo v predajniach Orangeu.“

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu