Pondelok, 13. júl, 2020 | Meniny má MargitaKrížovkyKrížovky

MetLife sa opäť zapojila do dobrovoľníckych aktivít

MetLife rozšírila svoje partnerstvo s organizáciou Special Olympics.

Spoločnosť MetLife rozšírila svoje partnerstvo s organizáciou Special Olympics, čím svojim zamestnancom v Európe, na Strednom východe a v Afrike poskytla možnosť dobrovoľnícky pracovať v komunitných projektoch.

Takmer 4 500 zamestnancov MetLife z 26 krajín malo možnosť sa zapojiť do aktivít počas Komunitného týždňa, ktorý odštartoval 15. mája. Zamestnanci mohli pracovať ako dobrovoľníci na podujatiach hnutia Special Olympics, kde si zašportovali s mentálne postihnutými mladými ľuďmi. Na Slovensku sa Dňa unifikovaného športu, ktorý bol organizovaný v spolupráci so Slovenským hnutím špeciálnych olympiád – členom svetovej organizácie Special Olympics – zúčastnilo 30 dobrovoľníkov zo spoločnosti MetLife.

Akcia sa konala v Bratislave 31. mája za účasti 60 detí zo špeciálnych základných škôl. Zakladateľom tejto iniciatívy je Nadácia MetLife Foundation, dlhodobo podporujúca iniciatívy, prostredníctvom ktorých sa dobrovoľníci z MetLife podieľajú na aktivitách zlepšujúcich kvalitu života. „Myšlienka Týždňa komunít prišla priamo od našich zamestnancov a demonštruje odhodlanie zmysluplne podporovať komunity, v ktorých žijeme,“ povedal Mario Valdes, generálny riaditeľ MetLife na Slovensku.

MetLife, Inc. (NYSE: MET) je prostredníctvom svojich pridružených spoločností a pobočiek („MetLife“) jednou z najväčších životných poisťovní na svete. Bola založená v roku 1868. MetLife je globálnym poskytovateľom životného poistenia, dôchodkového zabezpečenia, poistných produktov pre zamestnancov a správy aktív. Svoje služby poskytuje asi 100 miliónom klientov. MetLife má svoje operácie v takmer 50 krajinách a má vedúce postavenie v Japonsku, Latinskej Amerike, Ázii, Európe a na Strednom východe. Pre viac informácií navštívte www.metlife.com.

MetLife úspešne pôsobí na Slovensku od roku 1995. Spoločnosť poskytuje široké spektrum produktov životného a úrazového poistenia. Spoločnosť sa stala synonymom finančnej istoty a profesionalizmu. www.metlife.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Získajte EKO čistiace prostriedky od slovenského výrobcu zdarma

Baby Cleaner hygienicky čistí okolie vašich detí a v súlade s prírodou. Výrobcom je slovenská Rodinná firma.

Ekologické čistiace prostriedky nijako nepoškodzujú pokožku. Práve naopak, vzácne za studena lisované oleje a výťažky z rastlín ju vyživujú.

Študijný program s uplatnením v automobilovom priemysle

Professional MBA Automotive Industry, postgraduálne vzdelávanie pre manažérov v angličtine poskytované STU v Bratislave a TU Wien.

Vylievate kuchynský olej do záchoda? Zvyšujete si tým účty

Olej upcháva kanalizáciu. Ako sa to premietne do vyúčtovania?