MetLife sa opäť zapojila do dobrovoľníckych aktivít

MetLife rozšírila svoje partnerstvo s organizáciou Special Olympics.

Spoločnosť MetLife rozšírila svoje partnerstvo s organizáciou Special Olympics, čím svojim zamestnancom v Európe, na Strednom východe a v Afrike poskytla možnosť dobrovoľnícky pracovať v komunitných projektoch.

Takmer 4 500 zamestnancov MetLife z 26 krajín malo možnosť sa zapojiť do aktivít počas Komunitného týždňa, ktorý odštartoval 15. mája. Zamestnanci mohli pracovať ako dobrovoľníci na podujatiach hnutia Special Olympics, kde si zašportovali s mentálne postihnutými mladými ľuďmi. Na Slovensku sa Dňa unifikovaného športu, ktorý bol organizovaný v spolupráci so Slovenským hnutím špeciálnych olympiád – členom svetovej organizácie Special Olympics – zúčastnilo 30 dobrovoľníkov zo spoločnosti MetLife.

Akcia sa konala v Bratislave 31. mája za účasti 60 detí zo špeciálnych základných škôl. Zakladateľom tejto iniciatívy je Nadácia MetLife Foundation, dlhodobo podporujúca iniciatívy, prostredníctvom ktorých sa dobrovoľníci z MetLife podieľajú na aktivitách zlepšujúcich kvalitu života. „Myšlienka Týždňa komunít prišla priamo od našich zamestnancov a demonštruje odhodlanie zmysluplne podporovať komunity, v ktorých žijeme,“ povedal Mario Valdes, generálny riaditeľ MetLife na Slovensku.

MetLife, Inc. (NYSE: MET) je prostredníctvom svojich pridružených spoločností a pobočiek („MetLife“) jednou z najväčších životných poisťovní na svete. Bola založená v roku 1868. MetLife je globálnym poskytovateľom životného poistenia, dôchodkového zabezpečenia, poistných produktov pre zamestnancov a správy aktív. Svoje služby poskytuje asi 100 miliónom klientov. MetLife má svoje operácie v takmer 50 krajinách a má vedúce postavenie v Japonsku, Latinskej Amerike, Ázii, Európe a na Strednom východe. Pre viac informácií navštívte www.metlife.com.

MetLife úspešne pôsobí na Slovensku od roku 1995. Spoločnosť poskytuje široké spektrum produktov životného a úrazového poistenia. Spoločnosť sa stala synonymom finančnej istoty a profesionalizmu. www.metlife.sk

Nevymením peniaze Humenčanov za hodnotenie jednej mimovládky

Problém mám iba s tendenčnosťou týchto hodnotení.

Ako zabrániť povodniam, či suchu? Riešenie nájde Climathon

Zvyšovanie teploty, prívalové dažde, či nedostatok vody sú dôsledky klimatických zmien, ktoré sa už dnes prejavujú aj na Slovensku

Tatra banka opäť rozdáva vreckové 22 eur k novému Detskému účtu

Dostávajú vaše deti vreckové? V rámci prieskumu Tatra banky odpovedalo minulý rok na túto otázku viac ako 1800 rodičov.

Vydanie denníka SME spolu s knihou Po stopách dávnej Bratislavy

Už dnes si môžete kúpiť špeciálne vydanie SME s knihou len za 4,99 €.