Stanovisko Klubu pre BA k mimoriadnemu rokovaniu zastupiteľstva

Po mimoriadnom zasadnutí MZ Bratislavy poslanecký klub prijal stanovisko.

Po mimoriadnom zasadnutí Mestského zastupiteľstva hl. mesta Bratislavy, ktoré sa konalo dnes 14. júla 2017, sa uskutočnilo krátke rokovanie poslaneckého KLUBU PRE BRATISLAVU. Po diskusii prijal KLUB nasledovné stanovisko:

Sme veľmi znepokojení súčasnou situáciou v zastupiteľstve hlavného mesta. Členovia nášho KLUBU po celý doterajší čas svojho poslaneckého mandátu pristupovali k plneniu poslaneckých úloh a povinností zodpovedne, odborne a konštruktívne.

Vyzývame primátora mesta, aby sme sa vrátili k pôvodným dohodám a predsavzatiam riešiť všetky vážne úlohy spoločne a vo vzájomnom porozumení s celým poslaneckým zborom. Tak, ako sme to sľubovali našim voličom.

Vzájomná úcta a pochopenie, otvorenosť v diskusii sú nevyhnutné pri riešení každej úlohy aj problémov vo všetkých oblastiach nášho života. Sme pripravení na obnovu partnerského dialógu s pánom primátorom a očakávame, že opätovne spoločne naštartujeme záujem, úsilie a prácu v prospech občanov nášho mesta aj jeho návštevníkov.

Martin Borguľa,
predseda Klubu za Bratislavu
členovia Klubu: Vladimír Bajan, Ľudmila Farkašovská, Peter Hanulík, Iveta
Hanulíková, Slavomír Drozd, Radoslav Olekšák, Roman Weinštuk

Prihláste sa a vložte PR článok

Program obnovy chodníkov v Starom Meste schválený

M. Borguľa predložil uznesenie s návrhom Programu obnovy chodníkov na území Starého Mesta. Uznesenie bolo zastupiteľstvom prijaté.

Stavebná fakulta STU získala certifikát EUR-ACE

Zväz slovenských vedeckých spoločností udelil štyrom fakultám dvoch slovenských univerzít prvé certifikáty EUR-ACE.

Stavebná fakulta STU získala certifikát EUR-ACE

Príďte na Deň otvorených dverí v Novom Ružinove

Chcete vidieť, ako môže vyzerať kvalitné mestské bývanie? Príďte sa o tom presvedčiť 23.9. na Deň otvorených dverí.