Stanovisko Klubu pre BA k mimoriadnemu rokovaniu zastupiteľstva

Po mimoriadnom zasadnutí MZ Bratislavy poslanecký klub prijal stanovisko.

Po mimoriadnom zasadnutí Mestského zastupiteľstva hl. mesta Bratislavy, ktoré sa konalo dnes 14. júla 2017, sa uskutočnilo krátke rokovanie poslaneckého KLUBU PRE BRATISLAVU. Po diskusii prijal KLUB nasledovné stanovisko:

Sme veľmi znepokojení súčasnou situáciou v zastupiteľstve hlavného mesta. Členovia nášho KLUBU po celý doterajší čas svojho poslaneckého mandátu pristupovali k plneniu poslaneckých úloh a povinností zodpovedne, odborne a konštruktívne.

Vyzývame primátora mesta, aby sme sa vrátili k pôvodným dohodám a predsavzatiam riešiť všetky vážne úlohy spoločne a vo vzájomnom porozumení s celým poslaneckým zborom. Tak, ako sme to sľubovali našim voličom.

Vzájomná úcta a pochopenie, otvorenosť v diskusii sú nevyhnutné pri riešení každej úlohy aj problémov vo všetkých oblastiach nášho života. Sme pripravení na obnovu partnerského dialógu s pánom primátorom a očakávame, že opätovne spoločne naštartujeme záujem, úsilie a prácu v prospech občanov nášho mesta aj jeho návštevníkov.

Martin Borguľa,
predseda Klubu za Bratislavu
členovia Klubu: Vladimír Bajan, Ľudmila Farkašovská, Peter Hanulík, Iveta
Hanulíková, Slavomír Drozd, Radoslav Olekšák, Roman Weinštuk

Škola fantázie v Tatralandii. Keď učenie dokáže baviť

Jeden z importovaných sviatkov som si s vnúčatami natoľko obľúbil, že za ním už po tretí raz vycestujeme. Opät do Tatralandie.

Brieždenie pod lomenicou

Úspešný workshop ARCHTVOR má už druhý ročník za sebou.

Chcete investovať a zároveň sporiť s 3% úrokom?

Využite Kombiprodukt a získajte najvýhodnejší úrok na trhu