Modesta Real Estate sprostredkovala pre Emil Frey halu v P3

Halu o (12 000 m2) si prenajal medzinárodný švajčiarsky importér Emil Frey.

Bratislava, 27.7.2017 - P3 Bratislava má nového nájomcu. Halu o rozlohe 12 000 m2 si v Lozorne prenajal medzinárodný švajčiarsky importér Emil Frey, ktorý na Slovensku zastrešuje importérske aktivity značiek Peugeot, Citroen a DS. Spoločnosť bude využívať priestory na uskladnenie približne 30 tisíc položiek, náhradných dielov a jednotiek, ktoré budú distribuované do zmluvných servisov v rámci krajín EÚ. Emil Frey je ďalšou spoločnosťou pôsobiacou v automotive sektore, ktorá rozšírila svoju základňu v logistickom parku P3 Bratislava. „Je to pre nás dôkaz, že naše haly svojou kvalitou spĺňajú najvyššie kritéria, ktoré automobilový priemysel kladie na celý výrobno-obchodný reťazec,“ hovorí Peter Bahník, riaditeľ lízingu spoločnosti P3 na Slovensku.

Prenájom haly sprostredkovala poradenská spoločnosť Modesta Real Estate. „Pre klienta boli zaujímavé predovšetkým existujúce haly, nakoľko sme zohľadňovali najmä časové hľadisko projektu vzhľadom na už uzatvorené dodávateľské zmluvy.” informuje Ing. Peter Miščík, Partner spoločnosti Modesta Real Estate na Slovensku. Existujúca hala v parku P3 Bratislava spĺňala všetky kritéria. „Sme radi, že sa nám podarilo dospieť k vzájomnej dohode a úspešne uzatvoriť nájomnú zmluvu. Rokovania so zástupcami P3 Logistic Parks, rovnako ako aj konzultačné služby Modesta Real Estate, boli profesionálne, vecné a na úrovni,“ uzatvára Marián Kristek, manažér projektu logistického centra EMIL FREY - EF Parts & Logistic Service. Spoločnosť oficiálne otvorí prevádzku v novom sklade na jeseň tohto roku.

O spoločnosti Modesta Real Estate Slovensko

Spoločnosť Modesta Real Estate so sídlom v Bratislave bola založená v roku 2005 ako dcérska spoločnosť rakúskej MG Real Estate GmbH. Obidve kancelárie ponúkajú svojim klientom celý rad komerčných realitných a konzultačných služieb nielen v Rakúsku a na Slovensku, ale aj v susedných krajinách a v ostatných krajinách EÚ. Od roku 2005, Modesta Real Estate spolupracovala s významými klientmi a obchodnými partnermi ako Prologis, P3, Mountpark, Gebrüder Weiss, Goldbeck, DHL, Carcoustics, Rolls Royce or AXA Real Estate.

www.modestagroup.com

Modesta Real Estate Modesta Real Estate

Modesta Real Estate, s.r.o. MG Real Estate GmbH

Ing. Peter Miščík Sebastian Scheufele, SIOR

Partner Managing Partner

Hviezdoslavovo námestie 7 Dr. Karl-Lueger-Platz 5

81102 Bratislava 1010 Vienna

Phone: +421 2 3240 8888 Phone: +43 1 513 29 39 – 22

Fax: +421 2 3214 4777 Fax: +43 1 513 29 39 – 14

E-Mail: miscik@modestagroup.com E-Mail: scheufele@modesta.at

Modesta Real Estate

MG Real Estate GmbH

Nicole Materne, B.A.

Media & Research

Dr. Karl-Lueger-Platz 5

1010 Vienna

Phone: +43 1 513 29 39 – 25

Fax: +43 1 513 29 39 – 14

E-Mail: materne@modesta.at

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu