INZERCIA

Naučme sa správne dochucovať ryby

Ryba Košice ponúka široký rad čerstvých a kvalitných produktov pre gurmánov

Grilovanie patrí medzi najstaršie formy tepelnej úpravy rýb. Je to jednoduchý spôsob ako si rybu pripraviť chutne a zachovať maximum výživných látok z rybieho mäsa. Vhodný výber kvalitných rýb a ich správne dochutenie sú základným predpokladom úspechu pri grilovaní morských aj sladkovodných rýb. Grilujeme ich vcelku alebo filety s kožou, bez kože sa ryby na rošte grilujú veľmi ťažko . Koža ich tam „drží“ a ryba sa nerozpadne. Viac o tom, ako správne grilovať ryby tu

Novinka - Kvalitné ryby na gril s originálnym korením na ryby

Novinkou tohtoročnej grilovacej sezóny sú Kvalitné ryby na gril s originálnym korením na ryby - Morský MIX, Sladkovodný MIX, Makrelové filety.

Každé MIX balenie obsahuje výber dvoch druhov najpredávanejších a najchutnejších kvalitných rýb na grilovanie a vo všetkých 3 baleniach dostanete darček - originálne korenie na ryby zadarmo. Pribalené korenie je vhodné použiť k akejkoľvek tepelnej úprave rýb.

Morský MIX

Morské ryby sú fantastickým zdrojom jódu a celej rady vitamínov. Balenie obsahuje originálne korenie na ryby zadarmo, ktoré je vhodné použiť pri akejkoľvek tepelnej úprave morských rýb.

Morský ostriežik / filety /, má charakteristické červenkasté sfarbenie mäsa, ktoré je pevné a šťavnaté.

Aljašská treska / filety /, teší sa obľube hlavne pre veľmi jemné, chutné a biele mäsko s pevnou štruktúrou.

Originálne korenie na morské ryby

Chuť citrónovej trávy s cesnakom a jemnou príchuťou pomaranča s troškou tymiánu vám uvoľní pocit stredomorskej kuchyne.

Sladkovodný MIX

Sladkovodné ryby sú pre náš organizmus ľahšie stráviteľné. Predstavujú cenný zdroj prospešných tukov, minerálov a tiež vitamínov A, D a skupiny B.

Pstruh dúhový / filety /, vyhľadávaný hlavne pre vynikajúcu chuť a jemné mäso.

Zubáč / filety/ , jeho mäso patrí medzi najchutnejšie mäsá sladkovodných rýb, koža drží mäso pekne pokope.

Originálne korenie na sladkovodné ryby

Zmes korenia zvýrazní chuť a štruktúru mäsa sladkovodných rýb. Kombinácia cesnaku, chilli a razcovca je to pravé pre harmóniu chutí. Pribalené korenie je vhodné použiť k akejkoľvek tepelnej úprave rýb.

Makrelové filety

Makrela atlantická / filety /, najobľúbenejšia ryba na gril. Ryba s delikátnou chuťou ideálna na gril či prípravu v rúre.

Originálne korenie na makrelu

Zmes sladkej papriky, zázvoru, cesnaku a medu - to je tá pravá chuť na makrelu.

Filety grilujeme maximálne 7 minút.

Inšpirujte sa receptom, ktorý vznikol v spolupráci s foodblogerkou Zo srdca do hrnca / Elou Krídlovou, ktorý nájdete na našej stránke www.ryba.sk v sekcii Treskot v kuchyni www.ryba.sk/treskot-v-kuchyni/.

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,2 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

Najčítanejšie správy na SME

Najčítanejšie správy na SME

Neprehliadnite tiež

Tlačové správy

OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom

Slnko, pláž, oddych. Problémy s autom však veľmi rýchlo môžu zmeniť letnú dovolenku na nepríjemný zážitok.

Tlačové správy

OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom

OMV ponúka vodičom tipy, ako si pripraviť auto na dovolenku bez stresu.

Tlačové správy

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartou Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.