INZERCIA

Naučme sa správne dochucovať ryby

Ryba Košice ponúka široký rad čerstvých a kvalitných produktov pre gurmánov

Grilovanie patrí medzi najstaršie formy tepelnej úpravy rýb. Je to jednoduchý spôsob ako si rybu pripraviť chutne a zachovať maximum výživných látok z rybieho mäsa. Vhodný výber kvalitných rýb a ich správne dochutenie sú základným predpokladom úspechu pri grilovaní morských aj sladkovodných rýb. Grilujeme ich vcelku alebo filety s kožou, bez kože sa ryby na rošte grilujú veľmi ťažko . Koža ich tam „drží“ a ryba sa nerozpadne. Viac o tom, ako správne grilovať ryby tu

Novinka - Kvalitné ryby na gril s originálnym korením na ryby

Novinkou tohtoročnej grilovacej sezóny sú Kvalitné ryby na gril s originálnym korením na ryby - Morský MIX, Sladkovodný MIX, Makrelové filety.

Každé MIX balenie obsahuje výber dvoch druhov najpredávanejších a najchutnejších kvalitných rýb na grilovanie a vo všetkých 3 baleniach dostanete darček - originálne korenie na ryby zadarmo. Pribalené korenie je vhodné použiť k akejkoľvek tepelnej úprave rýb.

Morský MIX

Morské ryby sú fantastickým zdrojom jódu a celej rady vitamínov. Balenie obsahuje originálne korenie na ryby zadarmo, ktoré je vhodné použiť pri akejkoľvek tepelnej úprave morských rýb.

Morský ostriežik / filety /, má charakteristické červenkasté sfarbenie mäsa, ktoré je pevné a šťavnaté.

Aljašská treska / filety /, teší sa obľube hlavne pre veľmi jemné, chutné a biele mäsko s pevnou štruktúrou.

Originálne korenie na morské ryby

Chuť citrónovej trávy s cesnakom a jemnou príchuťou pomaranča s troškou tymiánu vám uvoľní pocit stredomorskej kuchyne.

Sladkovodný MIX

Sladkovodné ryby sú pre náš organizmus ľahšie stráviteľné. Predstavujú cenný zdroj prospešných tukov, minerálov a tiež vitamínov A, D a skupiny B.

Pstruh dúhový / filety /, vyhľadávaný hlavne pre vynikajúcu chuť a jemné mäso.

Zubáč / filety/ , jeho mäso patrí medzi najchutnejšie mäsá sladkovodných rýb, koža drží mäso pekne pokope.

Originálne korenie na sladkovodné ryby

Zmes korenia zvýrazní chuť a štruktúru mäsa sladkovodných rýb. Kombinácia cesnaku, chilli a razcovca je to pravé pre harmóniu chutí. Pribalené korenie je vhodné použiť k akejkoľvek tepelnej úprave rýb.

Makrelové filety

Makrela atlantická / filety /, najobľúbenejšia ryba na gril. Ryba s delikátnou chuťou ideálna na gril či prípravu v rúre.

Originálne korenie na makrelu

Zmes sladkej papriky, zázvoru, cesnaku a medu - to je tá pravá chuť na makrelu.

Filety grilujeme maximálne 7 minút.

Inšpirujte sa receptom, ktorý vznikol v spolupráci s foodblogerkou Zo srdca do hrnca / Elou Krídlovou, ktorý nájdete na našej stránke www.ryba.sk v sekcii Treskot v kuchyni www.ryba.sk/treskot-v-kuchyni/.

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2 milióny čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

Prihláste sa a vložte PR článok

Najčítanejšie tlačové správy


Najčítanejšie správy na SME


Neprehliadnite tiež

Tlačové správy

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Tlačové správy

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Tlačové správy

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Tlačové správy

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut