INZERCIA

Naučme sa správne dochucovať ryby

Ryba Košice ponúka široký rad čerstvých a kvalitných produktov pre gurmánov

Grilovanie patrí medzi najstaršie formy tepelnej úpravy rýb. Je to jednoduchý spôsob ako si rybu pripraviť chutne a zachovať maximum výživných látok z rybieho mäsa. Vhodný výber kvalitných rýb a ich správne dochutenie sú základným predpokladom úspechu pri grilovaní morských aj sladkovodných rýb. Grilujeme ich vcelku alebo filety s kožou, bez kože sa ryby na rošte grilujú veľmi ťažko . Koža ich tam „drží“ a ryba sa nerozpadne. Viac o tom, ako správne grilovať ryby tu

Novinka - Kvalitné ryby na gril s originálnym korením na ryby

Novinkou tohtoročnej grilovacej sezóny sú Kvalitné ryby na gril s originálnym korením na ryby - Morský MIX, Sladkovodný MIX, Makrelové filety.

Každé MIX balenie obsahuje výber dvoch druhov najpredávanejších a najchutnejších kvalitných rýb na grilovanie a vo všetkých 3 baleniach dostanete darček - originálne korenie na ryby zadarmo. Pribalené korenie je vhodné použiť k akejkoľvek tepelnej úprave rýb.

Morský MIX

Morské ryby sú fantastickým zdrojom jódu a celej rady vitamínov. Balenie obsahuje originálne korenie na ryby zadarmo, ktoré je vhodné použiť pri akejkoľvek tepelnej úprave morských rýb.

Morský ostriežik / filety /, má charakteristické červenkasté sfarbenie mäsa, ktoré je pevné a šťavnaté.

Aljašská treska / filety /, teší sa obľube hlavne pre veľmi jemné, chutné a biele mäsko s pevnou štruktúrou.

Originálne korenie na morské ryby

Chuť citrónovej trávy s cesnakom a jemnou príchuťou pomaranča s troškou tymiánu vám uvoľní pocit stredomorskej kuchyne.

Sladkovodný MIX

Sladkovodné ryby sú pre náš organizmus ľahšie stráviteľné. Predstavujú cenný zdroj prospešných tukov, minerálov a tiež vitamínov A, D a skupiny B.

Pstruh dúhový / filety /, vyhľadávaný hlavne pre vynikajúcu chuť a jemné mäso.

Zubáč / filety/ , jeho mäso patrí medzi najchutnejšie mäsá sladkovodných rýb, koža drží mäso pekne pokope.

Originálne korenie na sladkovodné ryby

Zmes korenia zvýrazní chuť a štruktúru mäsa sladkovodných rýb. Kombinácia cesnaku, chilli a razcovca je to pravé pre harmóniu chutí. Pribalené korenie je vhodné použiť k akejkoľvek tepelnej úprave rýb.

Makrelové filety

Makrela atlantická / filety /, najobľúbenejšia ryba na gril. Ryba s delikátnou chuťou ideálna na gril či prípravu v rúre.

Originálne korenie na makrelu

Zmes sladkej papriky, zázvoru, cesnaku a medu - to je tá pravá chuť na makrelu.

Filety grilujeme maximálne 7 minút.

Inšpirujte sa receptom, ktorý vznikol v spolupráci s foodblogerkou Zo srdca do hrnca / Elou Krídlovou, ktorý nájdete na našej stránke www.ryba.sk v sekcii Treskot v kuchyni www.ryba.sk/treskot-v-kuchyni/.

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,2 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

Najčítanejšie správy na SME

Najčítanejšie správy na SME

Neprehliadnite tiež

Tlačové správy

Tatra banka opäť rozdáva vreckové 22 eur k novému Detskému účtu

Dostávajú vaše deti vreckové? V rámci prieskumu Tatra banky odpovedalo minulý rok na túto otázku viac ako 1800 rodičov.

Tlačové správy

Vydanie denníka SME spolu s knihou Po stopách dávnej Bratislavy

Už dnes si môžete kúpiť špeciálne vydanie SME s knihou len za 4,99 €.

Tlačové správy

3 najväčšie chyby pri zateplení šikmej strechy

Zateplenie šikmej strechy môže pokaziť aj profesionál, ak nedodržiava niekoľko zásadných pravidiel. Pozrite sa, ktoré to sú.

Tlačové správy

EU v Bratislave udelila čestný titul doctor honors causa

Ekonomická univerzita v Bratislave udelila čestnú vedeckú hodnosť doctor honoris causa Andreasovi Wörgötterovi