Fólie XPEL – revolúcia v ochrane laku vášho auta

Odporúča aj Ferrari.

Xpel na výstave

Maximálnu ochranu laku vášho auta špičkovými fóliami XPEL ponúka prešovská spoločnosť DAPEL. Technológia XPEL je v mnohých ohľadoch jedinečná, fólie sú číre, neviditeľné a pritom poskytujú vášmu vozidlu profesionálnu ochranu. Už vás nikdy nemusia trápiť žiadne škrabance, odletujúce kamienky, vtáčí trus, cestná soľ, či iné mechanické poškodenie laku.

Fantastické vlastnosti, špeciálny software

Majiteľ spoločnosti DAPEL Peter Štofaník absolvoval ako jediný zo Slovenska školenie v Anglicku, kde nielen získal certifikát, ale aj prístup na špeciálny rezací software s databázou všetkých značiek vozidiel.

„Vďaka softwaru, v ktorom sú presne nakreslené šablóny rôznych dielov na rôzne typy vozidiel, nerežem na karosérii s nožíkom, ako sa doteraz robilo, ale priamo zo stroja vytiahnem precízne a s presnosťou vystrihnutú požadovanú fóliu. XPEL majú fantastické vlastnosti, vydržia na laku dlho, sú na nerozoznanie od laku z fabriky. Kým ostatné fólie časom zožltli, XPEL zostávajú číre a výrobca garantuje 7 až 10 ročnú záruku podľa rady, ktorú si vyberiete,“ vysvetľuje Peter Štofaník.

Samoregeneračná schopnosť fólií

XPEL ponúka tri rady fólií, klasickú s leskom so životnosťou 7 rokov, vyššiu radu Ultimate s jedinečnou vlastnosťou samoregenerácie. „To znamená, že ľahšie škrabance stačí obliať horúcou vodou a zmiznú. Výrobca garantuje 10 ročnú životnú. Tretia rada Stealth má taktiež samoregeneráciu, ale na rozdiel od Ultimate zostáva karoséria matná, nie lesklá. Pre všetky platí, že sú takmer neviditeľné a chránia vozidlo v maximálnej možnej miere,“ dodáva Štofanik.

Lak zostáva ako nový

Špičkovou fóliou si zvyšujete predajnú hodnotu vášho auta, ak príde čas na jeho predaj, lebo jeho lak zostáva ako nový. Nemusíte platiť drahé prestriekanie niektorých častí vozidlá, pri ktorých hrozí, že v lakovni netrafia presný odtieň, aký malo auto z výroby. Ochrana XPEL fóliami je ideálna pre súkromné, služobné, náhradné alebo predvádzacie vozidlá.

„Ochranná fólia XPEL je schválená výrobcami špičkových automobilov akými sú Ferrari, Tesla, Chrysler, General Motors, Ford, či Nissan. Pri lepení fólie pracujeme so špeciálnym inštalačným gelom, ktorý prispieva k dlhoročnej trvácnosti fólie. XPEL sa neodlepujú a bez problémov sa dajú dať po rokoch dole z laku tak, že zostane bez akýchkoľvek zmien. Poskytujeme aj špeciálne prostriedky na starostlivosť o fólie XPEL priamo od výrobcu.“

Spokojní klienti, žiadne reklamácie

Majiteľa teší, že klienti sú z ochranou fóliami XPEL nadmieru spokojní. „Niektorí si dali oblepiť už tretie auto a je fajn, že nemám žiadne reklamácie. Aj keď nie sú najlacnejšie, sú skutočne v špičkovej kvalite a zákazník to ocení. Nemá s nimi žiadne starosti a má istotu maximálnej ochrany,“ hovorí Peter Štofanik, ktorý si kvalitu XPEL fólií overil aj na vlastnom aute a môže ich tak bez obáv odporučiť motoristom. Všetky informácie sa dozviete na www.autopolepy.sk.

Technická chuťovka z Pandory

Okrem fólii na ochranu laku firma ponúka motoristom aj široký sortiment fólií na ochranu proti slnku, ale aj autoalarmy a zabezpečovaciu techniku.

„V súčasnosti ponúka novinku – chuťovku z firmy Pandora, ktorou je miniatúrne zabezpečovacie zariadenie vo veľkosti dvojeurovky, ktoré spľňa všetky parametre najmodernejších zariadení a je takmer neviditeľné. Pandora je renomovaná značka ruského experimentálneho inžinierstva, ktoré sa už viac ako 10 rokov venuje vývoju a výrobe zabezpečovacích systémov pre vozidlá. Ak to náhodou neviete, ruský autoalarmový trh je najväčší na svete,“ predstavil ďaľšiu novinku majiteľ.Trendy sleduje cestovaním po svete

Peter Štofaník sleduje vývoj v automobilovom priemysle, zaujíma sa o všetky novinky, cestuje po svete na špecializované výstavy, aby mal najnovšie informácie z oblasti, v ktorej podniká. Tento rok sa opäť chystá na obrovskú výstavu do Las Vegas, kde sa prezentujú firmy, ktoré vyrábajú všetko pre motoristov.

Stretnutie s legendami - Kenom Blockom i Ryanom Friedlinghausom

„Ani si neviete predstaviť, aké je to obrovské, človeku nestačí ani týždeň, aby to prešiel. Je to ohromný zážitok a bonusom sú aj príjemné stretnutia so známymi osobnosťami automobilového priemyslu. Zoznámil som sa takto s americkým pretekárom v rally Kenom Blockom, ktorý je úžasný šouman a vie sa predať. Motoristi určite poznajú jeho tréningové videá “Gymkhana“, ktoré nakrúca veľmi efektne a má milióny fanúšikov svojich kaskadérskych kúskov.“

Veľmi si cení aj stretnutie s Ryanom Friedlinghausom, majiteľom a zakladateľom slávnej tuningovej firmy West Coast Customs, ktorý má od roku 2007 na stanici Discovery vlastný program, kde môžete sledovať neobyčajné úpravy automobilov. „Je to veľmi charizmatický a priateľský človek,“ spomína na stretnutie Peter Štofanik.

Prihláste sa a vložte PR článok

Poslanec Borguľa žiada vládu o podporu pre Bratislavu

Komunálny poslanec M. Borguľa vyzýva vládu, aby vyšpecifikovala, akým spôsobom prispeje štát k rozvoju Bratislavy.

Otvorenie akademického roka 2017/2018 na EU v Bratislave

Ekonomická univerzita v Bratislave 26. septembra 2017 slávnostne otvorila akademický rok 2017/2018.

Projekt Seberíniho: 60% vypredané ešte pred začiatkom kampane

V projekte Seberíniho, ktorý vyrastá v bratislavskej mestskej časti Ružinov, sa predalo 60% bytov ešte pred spustením kampane.

FSEV UK v Bratislave: Prax je súčasťou študijných programov

Rozhovor nám poskytla dekanka Fakulty sociálnych a ekonomických vied UK v Bratislave doc. JUDr. PhDr. Lucia MOKRÁ, PhD.