Dôvera vynovila nemocnice v Košickom kraji

Detská fakultná nemocnica lieči malých pacientov okrem štandardnej liečby aj žiarivými farbami.

Detská fakultná nemocnica lieči malých pacientov okrem štandardnej liečby aj žiarivými farbami, v Šaci vyšetrujú novým mobilným prístrojom a v čakárňach Železničnej nemocnici Svet zdravia pribudlo 590 pohodlných miest na sedenie.

Detské infekčné oddelenie DFN v Košiciach zabezpečuje diagnostiku a liečbu detských infekčných ochorení, ktorých priebeh je často veľmi nepríjemný a pre detský organizmus mimoriadne náročný. Ročne hospitalizujú viac ako 1 200 detských pacientov. Dôvera spolu s Osmijankom uzdravenie malých pacientov urýchliť nedokážu, no už desať rokov sa snažia vyčariť im úsmev na tvári a zaujať veselými farbičkami. Detská fakultná nemocnica je už naším 41. projektom.

Moderný ultrazvuk

Gynekologicko-pôrodnícka klinika v nemocnici Košice-Šaca sa pýši novým mobilným ultrazvukom, na ktorý Dôvera prispela sumou 12 500 eur. Finančný príspevok bol zároveň aj odmenou za najlepšie umiestnenie v rebríčku hodnotených nemocníc, ktoré zostavovali poistenci Dôvery.

Nový štandard sedenia

Železničnú nemocnicu Svet zdravia sme vybavili novým a pohodlným sedením. Pribudlo 590 miest na sedenie. Nové lavičky sa vyznačujú dobrou ergonómiou sedadiel, odolnosťou a jednoduchou hygienickou údržbou.

Moderná recepcia v Rožňave

Nová recepcia sa nachádza pri hlavnom vchode do nemocnice Sveta zdravia na prízemí. V rámci svojich služieb bude poskytovať aj informácie o službách zdravotnej poisťovne Dôvera, ktorá celý projekt finančne podporila sumou takmer 15 tisíc eur. Vďaka novej recepcii získajú pacienti v nemocnici informačný servis ako v hoteli.

Dôvera už viac ako desať rokov investuje do skrášľovania a prerábania nemocničných oddelení, ktoré sa s našou pomocou postupne menia na moderné, špičkovo vybavené a pritom útulné priestory. Pohodlie pacientov sa snažíme zabezpečiť, či už prostredníctvom komfortu v čakárňach, modernou recepciou alebo veselými obrázkami na stenách detských oddelení. Kľúčová je však kvalitná zdravotná starostlivosť. Preto slovenské nemocnice aj odmeňujeme za snahu a starostlivosť, ktorú venujú svojim pacientom, našim poistencom. Nemocnica Košice - Šaca využila finančný príspevok na nákup špeciálneho ultrazvuku, ktorý umožní lekárom poskytovať kvalitnejšiu zdravotnú starostlivosť nenarodeným bábätkám aj ich mamičkám,“ dodáva generálny riaditeľ Dôvery Martin Kultan.

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut