Je zabezpečenie vášho auta zabezpečovacím systémom potrebné?

Vyvraciame 6 najčastejších protiargumentov

Už ste počuli o zabezpečovacích systémoch do áut, ale povedali ste si, že na jeho namontovanie nie je dôvod? Ak však chcete, aby vaše vozidlo zostalo vaším, mali by ste sa zamyslieť aj nad touto možnosťou. Tu sú najbežnejšie protiargumenty.

Protiargument číslo 1: Vozidlo je už z výroby zabezpečené proti krádeži.

Odpoveď: Vozidlo z výroby je síce štandardne zabezpečené imobilizérom, avšak toto zabezpečenie nie je postačujúce a nezaručuje, že vám vozidlo neukradnú.

Protiargument číslo 2: Ak si dám namontovať zabezpečovací systém, stratím nárok na záruku vozidla.

Odpoveď: Nie. Montáž zabezpečovacieho systému VAM nemá žiadny negatívny vplyv na záruku auta. Spoločnosť VAM systém preberá záruku na všetky nimi zasiahnuté časti vo vozidle.

Protiargument číslo 3: Mám poistku proti krádeži, to mi stačí.

Odpoveď: Poistka má oproti zabezpečovaciemu systému zopár nevýhod. Musíte sa zmieriť s tým, že svoje milované auto pravdepodobne už nikdy neuvidíte. Ak vám aj poisťovňa poistnú udalosť uzná, vyplatí vám len zostatkovú hodnotu vozidla. Za ňu si však auto rovnakého typu a výbavy kúpite iba ťažko. Pripravte sa tiež na to, že si na vyplatenie peňazí počkáte okolo pol roka.

Protiargument číslo 4: Dám si namontovať zabezpečovací systém, ale zlodeji ukradnú moje vozidlo aj tak.

Odpoveď: Bolo by to prvýkrát za celú 20-ročnú históriu firmy. Zlodeji sa auto s namontovaným zabezpečovacím systémom VAM pokúsili ukradnúť až v 500 prípadoch, nepochodili však ani raz.

Protiargument číslo 5: Montáž zabezpečovacieho systému bude zdĺhavá.

Odpoveď: Montáž zabezpečovacieho systému VAM trvá 3-4 hodiny.

Protiargument číslo 6: Aktivovať zabezpečovací systém zaberie veľa času.

Odpoveď: Aktivácia a deaktivácia systému VAM je až detsky jednoduchá. Do palubnej dosky Vám technici namontujú časť, do ktorej len jednoducho vložíte kazetku a idete. Pri vystupovaní z auta ju zase vyberiete. Bez použitia kazetky vozidlo nebude možné žiadnym spôsobom naštartovať.

Unikátny VAM systém funguje na princípe elektromechanického zabezpečenia. Ochráni tak vozidlo pred akýmkoľvek spôsobom krádeže.

Viac výhod zabezpečovacieho systému VAM nájdete na webe: www.autoalarm-vamos.sk, alebo u nášho predajcu na čísle 0902 846 888.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.

Chcete bývať na dobrom mieste? Zakotvite v Adlerovej!

Nový projekt na Furči nerobí kompromisy medzi dostupnosťou a pokojným bývaním.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.