Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Obchodné centrum Galéria Shopping Košice

Obchodné centrum Galéria Shopping Košice je známe svojimi pravidelnými podujatiami.

Obchodné centrum Galéria Shopping Košice je známe svojimi pravidelnými podujatiami nabitými kreativitou, kultúrnymi zážitkami i zábavou.

Inak to nebude ani v septembri, kedy si na svoje prídu nielen milovníci tanca a tanečných súťaži, ale aj tí, ktorí radi a výhodne nakupujú. Vo štvrtok 14.09.2017 to bude pod strechou OC Galéria Shopping doslova vrieť. V tanečných súbojoch sa totiž stretnú tanečníci v štýloch Hip Hop, Poppin, Locking a House. Akcia pod názvom „Warmup! Battle“ je úvodnou zastávkou série výberových kôl pred veľkým aprílovým finále battle Slovak Gold.

Perličkou popoludnia bude vystúpenie DJ Carlosa, ktorý tu bude mať svoju košickú premiéru. Podujatie bude popretkávané aj módnou šou. Inšpirovaní najnovšími trendmi si budú zákazníci môcť užiť aj výhodné nákupy v rámci zľavovej akcie Daily happy shopping, ktorá sa začne o 15:00 a potrvá rovných 5 hodín.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Počas pandémie je dôležité aj správne kúrenie

Chladné jesenné dni a hrozba infekcie nás zaháňajú dovnútra, kde by malo byť teplo a bezpečne.

Bezbariérové vozidlo

Bezbariérové vozidlo je ideálnym riešením pre rodiny, taxislužby, rôzne združenia, ktoré potrebujú prevážať vozičkára.

Bezbariérové vozidlo – Citroën Berlingo

Na NFŠ môže byť rýchlo 72 špeciálnych lôžok pre COVID 19

O tejto ponuke dnes ráno NFŠ, a.s. informovala listom ministra zdravotníctva Mareka Krajčího.

Ilustračná vizualizácia.