Martin Borguľa bude kandidovať za poslanca Bratislavskej župy

Poslanec za Staré Mesto ohlásil svoju kandidatúru v župných voľbách, v ktorých sa bude uchádzať o post župného poslanca.

Martin Borguľa je kandidátom koalície politických strán MOST-HÍD, SMER - sociálna demokracia, SKOK - Európski liberálni demokrati, Strana zelených, SDKÚ - DS - Slovenská demokratická a kresťanská únia - Demokratická strana, STAROSTOVIA A NEZÁVISLÍ KANDIDÁTI.

Martin Borguľa pôsobí v komunálnej politike viac ako desať rokov ako mestský poslanec a poslanec mestskej časti Bratislava – Staré Mesto. Teraz sa rozhodol uchádzať aj o post župného poslanca.

„Svoje pôsobenie v komunálnej politike beriem vážne a dôsledne. Nechodím si len sadnúť na zasadnutia zastupiteľstiev, robím reálne veci, aby bolo Staré Mesto čistejšie, zelenšie a krajšie. Stretávam sa so Staromešťanmi, počúvam ich a snažím sa robiť nápravu na základe ich podnetov. Sú za mnou viditeľné výsledky v oblasti čistoty, rekonštrukcií ciest a chodníkov, práce pre seniorov či oživenia Medickej záhrady. Myslím, že za tie roky mám dostatok skúseností, aby som Staré Mesto, ako aj celú Bratislavu posunul smerom k modernejšiemu a lepšiemu mestu aj z pozície župného poslanca,“ povedal Martin Borguľa.

Voľby do vyšších územných celkov sa budú konať 4. novembra 2017. Martin Borguľa bude kandidovať za volebný obvod č. 1, mestská časť Bratislava – Staré Mesto.

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu