Samsung Galaxy Note8 umožňuje tvoriť veľké veci

Najnovší smartfón z radu Note sa už začal predávať aj na Slovensku.

(Zdroj: Samsung)

Najnovší smartfón z radu Note sa už začal predávať aj na Slovensku. Novinka sa môže pochváliť duálnym fotoaparátom s optickou stabilizáciou, vylepšeným perom S Pen a väčším Infinity displejom.

Samsung predstavuje najväčší smartfón z rodiny Galaxy, ktorý je už v predaji aj na Slovensku – Galaxy Note8. Disponuje Super AMOLED Infinity displejom s 6,3-palcovou uhlopriečkou a rozlíšením Quad HD+, ktoré vám dovoľujú zobraziť viac, a o to menej ste pri používaní telefónu nútený zobrazeným obsahom listovať. So Samsung Galaxy Note8máte viac priestoru pre sledovanie, čítanie, kreslenie, a stáva sa tak dokonalým telefónom pre multitasking.

VÄČŠÍ DISPLEJ, VIAC APLIKÁCIÍ

Výhody funkcie Multi Window (zobrazenie viacerých okien) sú už známe z predchádzajúcej verzie. Note8 však ponúka novú funkciu párovania aplikácií App Pair, ktorá vám umožňuje na okraji obrazovky vytvoriť vlastné páry aplikácií a následne ich jednoducho spúšťať súčasne. Môžete tak napríklad sledovať video a zároveň si posielať správy s vašimi priateľmi.

EŠTE LEPŠIE PERO S PEN

Charakteristickým znakom radu Note je neodmysliteľné pero S Pen, ktorým je vybavený aj Galaxy Note8. Jeho najnovšia verzia však ponúka úplne nové možnosti. S Pen je vybavené jemnejším hrotom, je citlivejšie na tlak a ponúka funkcie, ktoré vám umožňujú vyjadriť sa spôsobmi, aké doposiaľ žiadny stylus ani smartfón neponúkli. Absolútnou novinkou je funkcia Live Message pre zasielanie živých správ, s ktorou získavate možnosť zdieľať animované texty a kresby naprieč platformami podporujúcimi animované obrázky vo formáte GIF (AGIF).

DVA JE VIAC AKO JEDEN

Galaxy Note8 disponuje dvoma zadnými fotoaparátmi s rozlíšením 12 megapixelov. Oba fotoaparáty, t.j. fotoaparát so širokouhlým objektívom a s teleobjektívom, sú vybavené optickou stabilizáciou obrazu (OIS), čo vám umožňuje zachytiť ostrejšie snímky. Navyše v režime Dual Capture urobia snímku oba zadné fotoaparáty súčasne a obe snímky môžete uložiť – detailný záber urobený teleobjektívom i širokouhlý záber zachytávajúci celú scénu.

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut