Hyundai Tucson Shadow určite nezostane v tieni.

Moderne a ľudsky. Kombinácia faktorov, ktoré tvoria symbiotické prostredie pre slovenského vodiča.

(Zdroj: Hyundai Slovensko)

V spojení s efektívnou aplikáciou trendov a potrieb zákazníka, Hyundai vytvoril a neskôr vypiloval najpredávanejšie a najobľúbenejšie SUV vo svojej triede. A dal mu meno - Tucson. A pokiaľ by niekto chcel byť ešte onakvejší, k dispozícii má limitovanú edíciu s prívlastkom - Shadow.

Vraví sa, že tieň (angl. shadow) je najvernejší priateľ človeka, pretože stojí neustále po vašom boku. Pokým svieti Slnko. Shadow od Hyundai vás neopustí nikdy. Počas dňa, v noci, v rutine denného užívania, na dovolenke s rodinou a pokojne aj na bláznivom festivale s kamarátmi bude vždy stáť tam, kde ho necháte a verne čakať. To je údel auta ako takého. Neodvráva, slúži. Hyundai Tucson Shadow nie je však iba verným spoločníkom, ale pokojne reprezentatívnym autom, ponúkajúcim nadštandard človeku, ktorý ocení pozitívne rozdiely. A najlepšie na tom je, že byť iný Hyundai ponúka za veľmi prijateľné ceny. Napríklad navigáciu s parkovacou kamerou. Nevidieť dnes pri zaradení spiatočky dozadu cez veľký displej infotainmentu je ako nebyť na facebooku. Okrem toho je možnosť vizuálnej kontroly priestoru za autom tak príjemná a návyková vec, že vlastniť Tucson Shadow, zvyknúť si na jeho kameru a príležitostne presadnúť do auta bez kamery, je ako oslepnúť na jedno oko. Stále sa to dá, ale je to značne nekomfortné. Zrazu to považujete za dobový prežitok a neviete pochopiť, prečo by si niekto pri kúpe, vo výbave nezvolil práve navigáciu s parkovacou kamerou? Okrem toho vám Hyundai počas záruky každoročne zaktualizuje navigačné mapy.

Hyundai Tucson je reálne pekne nadizajnované SUV. Skutočne. LED svetlá, veľké disky kolies s moderným dizajnom. Pokiaľ nie ste ortodoxní fanúšici Dana Nekonečného, voľbou správnej farby sa z vašeho Tucsonu stane domáci miláčik a obchodný partner zároveň. Limitka Shadow vám nadôvažok, ako jediná ponúkne vyšší stupeň jedinečnosti práve voľbou iných farieb prvkov exteriéru aj interiéru. Vnútro sa hlási k športovo-modernej elegancii perforovaným, šedou niťou prešívaným koženým volantom a rovnako prešívanými sedadlami a manžetou radiacej páky. Balík netradičnosti zvonku doplní spodná časť predného a zadného nárazníka (zadný v prípade 4x4) a spätné zrkadlá, ktoré by mládež na sociálnych sieťach označila výrazom „cool“. A ktovie, či sa povrchová úprava týchto dielov nevolá práve preto Light Cool Metal.

Pokiaľ ste urban positive a svoj Tucson chcete pasovať výhradne s mestom, postačí pohon prednej nápravy, 1,6 litrový benzínový motor, šedé nite a „cool“. V akcii za 20490 EUR? Výborné! Ak vaša pani (informácia pre pánov) zatlačila na rodinnú pohodu, komfort, ekonomickú prevádzku a bezpečnosť prepravy detí na víkendovú chatu, investujte do modelu s pohom 4x4, s 2,0 litrovým dieslom (136k) za stále priaznivých 26490 EUR a váš Hyundai Tucson Shadow určite nezostane v tieni.

3 najväčšie chyby pri zateplení šikmej strechy

Zateplenie šikmej strechy môže pokaziť aj profesionál, ak nedodržiava niekoľko zásadných pravidiel. Pozrite sa, ktoré to sú.

EU v Bratislave udelila čestný titul doctor honors causa

Ekonomická univerzita v Bratislave udelila čestnú vedeckú hodnosť doctor honoris causa Andreasovi Wörgötterovi

Company´s autumn in the High Tatras

A good teambuilding or a good training should fulfil four main points that determine its success.

V Žiline sme vytvorili priestor, aby mladí ľudia neodišli

Stanicu sme chceli zrekonštruovať za milión korún, stálo to desať.