Štvrtok, 9. júl, 2020 | Meniny má LujzaKrížovkyKrížovky

Hyundai Tucson Shadow určite nezostane v tieni.

Moderne a ľudsky. Kombinácia faktorov, ktoré tvoria symbiotické prostredie pre slovenského vodiča.

(Zdroj: Hyundai Slovensko)

V spojení s efektívnou aplikáciou trendov a potrieb zákazníka, Hyundai vytvoril a neskôr vypiloval najpredávanejšie a najobľúbenejšie SUV vo svojej triede. A dal mu meno - Tucson. A pokiaľ by niekto chcel byť ešte onakvejší, k dispozícii má limitovanú edíciu s prívlastkom - Shadow.

Vraví sa, že tieň (angl. shadow) je najvernejší priateľ človeka, pretože stojí neustále po vašom boku. Pokým svieti Slnko. Shadow od Hyundai vás neopustí nikdy. Počas dňa, v noci, v rutine denného užívania, na dovolenke s rodinou a pokojne aj na bláznivom festivale s kamarátmi bude vždy stáť tam, kde ho necháte a verne čakať. To je údel auta ako takého. Neodvráva, slúži. Hyundai Tucson Shadow nie je však iba verným spoločníkom, ale pokojne reprezentatívnym autom, ponúkajúcim nadštandard človeku, ktorý ocení pozitívne rozdiely. A najlepšie na tom je, že byť iný Hyundai ponúka za veľmi prijateľné ceny. Napríklad navigáciu s parkovacou kamerou. Nevidieť dnes pri zaradení spiatočky dozadu cez veľký displej infotainmentu je ako nebyť na facebooku. Okrem toho je možnosť vizuálnej kontroly priestoru za autom tak príjemná a návyková vec, že vlastniť Tucson Shadow, zvyknúť si na jeho kameru a príležitostne presadnúť do auta bez kamery, je ako oslepnúť na jedno oko. Stále sa to dá, ale je to značne nekomfortné. Zrazu to považujete za dobový prežitok a neviete pochopiť, prečo by si niekto pri kúpe, vo výbave nezvolil práve navigáciu s parkovacou kamerou? Okrem toho vám Hyundai počas záruky každoročne zaktualizuje navigačné mapy.

Hyundai Tucson je reálne pekne nadizajnované SUV. Skutočne. LED svetlá, veľké disky kolies s moderným dizajnom. Pokiaľ nie ste ortodoxní fanúšici Dana Nekonečného, voľbou správnej farby sa z vašeho Tucsonu stane domáci miláčik a obchodný partner zároveň. Limitka Shadow vám nadôvažok, ako jediná ponúkne vyšší stupeň jedinečnosti práve voľbou iných farieb prvkov exteriéru aj interiéru. Vnútro sa hlási k športovo-modernej elegancii perforovaným, šedou niťou prešívaným koženým volantom a rovnako prešívanými sedadlami a manžetou radiacej páky. Balík netradičnosti zvonku doplní spodná časť predného a zadného nárazníka (zadný v prípade 4x4) a spätné zrkadlá, ktoré by mládež na sociálnych sieťach označila výrazom „cool“. A ktovie, či sa povrchová úprava týchto dielov nevolá práve preto Light Cool Metal.

Pokiaľ ste urban positive a svoj Tucson chcete pasovať výhradne s mestom, postačí pohon prednej nápravy, 1,6 litrový benzínový motor, šedé nite a „cool“. V akcii za 20490 EUR? Výborné! Ak vaša pani (informácia pre pánov) zatlačila na rodinnú pohodu, komfort, ekonomickú prevádzku a bezpečnosť prepravy detí na víkendovú chatu, investujte do modelu s pohom 4x4, s 2,0 litrovým dieslom (136k) za stále priaznivých 26490 EUR a váš Hyundai Tucson Shadow určite nezostane v tieni.

Načítavam video...

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Morské oko vzniklo pred miliónmi rokov

Jazero predstavuje perlu najvýchodnejšieho slovenského vulkanického pohoria.

Rozdávajú sa dotácie na tepelné čerpadlá. Využite to, kým sa dá

Podávanie žiadostí bolo spustené 24. júna a ihneď sa ukázalo, že o štátne dotácie je veľký záujem. Ušetriť môžete až tisíce eur.

Keď sa inšpiráciou stane samotné víno

Aj z nepriaznivej situácie sa dá vyťažiť maximum. Počas korony Vinotéka Sommelier vynovila svoje priestory.