Predĺžte si leto a zohrejte sa vo Wellness Hoteli Patince

Túžite po pohodových chvíľach v hrejivých termálnych prameňoch?

Túžite po pohodových chvíľach v hrejivých termálnych prameňoch? Nájdite ideálne miesto, na ktorom sa dlhé zimné večery budú zdať znesiteľnejšie. Vo Wellness Hoteli Patince nájdete svoju oázu pokoja, v ktorej sa dokonale zohrejete a zrelaxujete.

Doprajte si svoju dávku relaxu

Poznáte to – leto sa skončilo a sychravých dní je stále viac a viac. Všetci sa snažíme tráviť čo najviac času vonku, ak nám to posledné pekné dni dovolia. O mnoho viac času sa však zdržujeme v interiéroch, v ktorých sa najmä vo večerných hodinách vieme lepšie zohriať. Čo tak spojiť príjemné s užitočným a prísť sa zahriať do Wellness Hotela Patince? V ňom vám poskytnú špičkové služby, ktoré vyhľadávajú nielen domáci, ale aj zahraniční návštevníci. Oddýchnuť si môžete v bazénovom svete, v ktorom spríjemňuje chvíle návštevníkom termálna voda s blahodarnými účinkami na pohybové ústrojenstvo. Na zahriatie organizmu oceníte neobmedzený vstup do saunového sveta, v ktorom dokonalé spojenie fínskej, švédskej a bylinkovej sauny pohladí vaše telo a zregeneruje každú jeho bunku.

Objavte krásy Nitrianskeho kraja

Leňošenie máte síce radi, no túžite aj po aktívne strávenom odpočinku? Patince uspokoja každého návštevníka. Okrem vynikajúceho wellness sveta vo Wellness Hoteli Patince, môžete svoj čas tráviť aj športovými aktivitami, ľahkou turistikou či výletmi do okolitých miest. Vašim túlavým topánkam by nemalo uniknúť mesto Komárno, v ktorom môžete prebádať zaujímavú historickú pevnosť, kedysi letné sídlo Mateja Korvína. Ak ste ubytovaní vo Wellness Hoteli Patince, vstup do tejto pevnosti máte úplne zdarma.

V aktuálnej a bohatej ponuke hotela nájdete okrem mnohých lákavých pobytov, napríklad LIGHT Weekend alebo Wellness Aqua Pobyt, ktoré okrem ubytovania v 4* hoteli ponúkajú neobmedzené vstupy do bazénového sveta, polpenziu, vstup do fitness centra a mnoho ďalších benefitov, napríklad masáže, kozmetické ošetrenia či príslušenstvo na turistiku. Chcete načerpať nové sily? Zistite viac: www.wellnesspatince.sk.

Viete, kto stojí za udalosťami Novembra 89?

Tým, ktorí nám vybojovali slobodu, sa ešte nik nepoďakoval. O2 to chce zmeniť.

ČSOB: Najlepšou ochranou proti hackerom sú vzdelaní klienti

Už druhý rok spolupracuje ČSOB s agentúrou TRIAD Advertising na edukatívnom projekte Digitálna inteligencia.

V Nemocnici Košice-Šaca pomohla bariatria prvým dvom pacientom

Chirurgická klinika v Šaci rozšírila portfólio chirurgických výkonov o bariatrické operácie.

Prijatie delegácie z Kyjevskej národnej ekonomickej univerzity

Prijatie delegácie z Kyjevskej národnej ekonomickej univerzity Vadyma Hetmana