Zážitok vo full MHD

Cestujúci v bratislavskej mestskej hromadnej doprave boli počas predchádzajúcich mesiacov pozitívne prekvapení zážitkami.

Bratislavské autobusy totiž čoraz častejšie navštevujú prestížni umelci, ktorí robia z bežnej jazdy autobusom príjemnú bodku za pracovným dňom a nečakaný a bezplatný kultúrny zážitok. Za týmito milými prekvapeniami stojí ITB Dobrý developer.

V priebehu tohto leta mali ľudia príležitosť podupkávať si do rytmu príjemných popových melódií Chick2Chick tria, alebo zasmiať sa na vystúpení komika Michaela Szatmaryho, ktorý patrí medzi elitu slovenského stand-up humoru. Napriek jeho miestami tvrdšiemu humoru, ktorý neraz mieril aj medzi Szatmaryho spolucestujúcich, ľudia si jednoznačne vychutnávali uvoľnenie po pracovnom dni.

O pár dní neskôr prinieslo ITB do Dobrého autobusu tradičné slovenské umenie predstavením fujaristu Martina Brxu, ktorý na fujare nielen hrá, ale dokonca ich aj vyrába. A nielen to: učí ľudí hrať na klasické ľudové nástroje alebo plieskať bičom. Hre na fujaru učil aj slávneho amerického akčného herca Stevena Segala, ktorý je vášnivým hudobníkom a mnohé iné celebrity.

Podobne pozitívneho ducha priniesla do autobusu aj balónová show, z ktorej sa tešili najmä detskí spolucestujúci a ich prostredníctvom aj rodičia. Balónové zvieratká totiž majú povolený vstup do vozidiel hromadnej dopravy aj bez náhubku.

A čo sa chystá v bratislavskej hromadnej doprave ďalej? S čoraz sychravejším počasím si môžeme byť istí, že ITB Development prinesie ďalší veselý zážitok. Či bude práve tá vaša cesta autobusom tá „dobrá,“ zistíte prostredníctvom sociálnych sietí ITB a ich projektov.

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut