Nedeľa, 26. jún, 2022 | Meniny má Adriána

RSc. - študijný program pre elitných realitných poradcov

Študujte prestížny realitný program a získajte kariérny titul RSc. ( Real estate Consultant ). Začíname 27.10.2017.

Slovenská realitná akadémia (SORA) opäť otvára prestížny študijný program RSc., ktorý z realitných maklérov a sprostredkovateľov na Slovensku vyškolí elitných realitných poradcov. Absolventi získajú kariérny realitný titul RSc. (píše sa za menom).

Real estate Consultant - RSc., je študijný program zostavený pedagógmi Právnickej fakulty UK, Stavebnej fakulty STU, Ekonomickej univerzity,
Úradu geodézie, kartografie a katastra SR, zástupcami nadnárodných realitných spoločností a profesionálmi z praxe.

90 tém
Počas štúdia získajú realitní makléri vedomosti z oblastí, ktoré zahŕňajú dokopy až 90 rôznych tém zoradených v 8 jednodňových moduloch (reality, právo, kataster nehnuteľností, dane, financie, stavebné znalosti a pod.). „Cieľom študijného programu RSc. je príprava absolventov na náročné obchodné prípady. Získané znalosti absolventovi umožnia uchopiť zaujímavejšie obchodné príležitosti a získať významných klientov,“ zdôraznil odborný garant prof. Ing. Dušan Majdúch, PhD., dlhoročný dekan Stavebnej fakulty STU v Bratislave, bývalý predseda Slovenskej komory stavebných inžinierov a emeritný profesor Ústavu súdneho znalectva STU v Bratislave.

Program RSc. nebol vyvíjaný úplne pre všetkých. Je určený najmä tým, ktorí majú záujem postúpiť v realitách na vyššiu kariérnu métu.

Podľa predsedu Realitnej únie SR Attilu Mészároša sú absolventi tohto študijného programu schopní usmerňovať svojich klientov na vysokej úrovni. „Zvládnu správu realitného portfólia, prepočet výnosnosti realitnej investície, sú erudovanými poradcami pri územnom či stavebnom konaní, pri výkupe pôdy, lesov, pri transfere väčších objektov a v mnohých iných realitných oblastiach, na ktoré bežní sprostredkovatelia nemajú požadované vedomostné predpoklady“.

Záujemcovia sa môžu na štúdium prihlasovať do polovice októbra.Viac informácií o programe RSc. nájdete tu.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Prerastená tráva, veľký pozemok, svahovitý terén. Takéto podmienky nezvládne akákoľvek kosačka, no s bubnovou to bude hračka.

INZERCIA 24. jún

V Základnej škole na Drábovej ulici sa bude od budúceho roka vzdelávať 41 zdravotne znevýhodnených detí.

24. jún

Vyjadril sa prednosta Nemocnice AGEL Košice-Šaca MUDr. Peter Polan, PhD., MPH