Štvrtok, 29. október, 2020 | Meniny má KláraKrížovkyKrížovky

Vyhrajte Nissan Micra na Autosalóne v Nitre

(Zdroj: AUTOSALÓN AUTOSHOW NITRA)

Horúce automobilové novinky z Frankfurtu, 26 značiek, výstavné premiéry a zľavy, súťaže, top tuningové autá, kaskadéri, veterány, karavany, atrakcie pre deti a ešte oveľa viac Vám prináša najväčší motoristický sviatok jesene AUTOSALÓN AUTOSHOW NITRA.

Vstupenky sú zlosovateľné a môžete hrať o hodnotné ceny. Hlavnou výhrou je Nissan Micra do osobného vlastníctva. Ďalšími cenami sú požičovné luxusného karavanu na týždeň či rôzne vouchre na 3-dňový wellness pobyt, prémiové umytie auta alebo rodinná vstupenka do vodného a saunového sveta.

AUTOSALÓN AUTOSHOW NITRA prináša aj značky, ktoré nadšenci nevideli ani vo Frankfurte. Očakávané slovenské premiéry modelov priamo z nemeckého výstaviska budú Škoda Karoq, Volkswagen T-Roc, Hyundai Kona, Opel Crossland X, Seat Arona a Citroen C3 Aircross, ktorý sa vyrába na Slovensku. Medzi nimi sa rozhodne nestratia ani novinky ako Velar od Land Roveru či Jaguar F-pace. Renault prinesie elektromobil Zoe a Honda svoje najostrejšie športové náradie v podobe Civic Type-R.

Ozajstnú automobilovú show zabezpečia najlepší slovenskí drifteri a kaskadéri vrámci akcie MOTOTV SHOW. Čerešničkou na torte bude krasojazda Nicole Frýbortovej. Nebude chýbať ani autogramiáda pre fanúšikov. Viac ako 100 najkrajších tuningových kúskov bude pútať pohľady na TUNING SHOW. Okrem tradičnej sexi car wash v kombinácii pena, plavky a umývanie auta alebo fotenie s hosteskami tu zažijete mnoho špeciálnych aktivít. Celú akciu okorení zraz automobilových nadšencov slovenské finále Car Fans Cups vyhodnotením najlepších vyleštených tátošov. Nebude chýbať ani zraz Opel Clubu Slovensko alebo Majstrovstvá Slovenska hasičského a záchranného zboru SR vo vyslobodzovaní z havarovaných áut.

Veteránisti sa môžu tešiť na exhibičnú jazdu Citroen „kačíc“ v štýle a s motívmi Saint-Tropez. V rámci najväčšej prehliadky vyše 120-tich historických vozidiel či motoriek sa predstavia aj špeciality ako Packard, Tatra 75 cabrio z roku 1935, Riley z roku 1936 alebo všetky modifikácie Fiatu 500 od prvého až po posledný, v rámci 60. výročia výroby prvého Fiatu 500.

Pre deti a školákov bude o zábavu postarané: detské dopravné ihrisko, motokáry, elektrické autíčka, skákacie hrady, fun a chill-out zóna, detské kútiky SIKU World a autodráha s profesionálnymi pretekárskymi autíčkami.

O odbornú stránku výstavy sa postarajú konferencie FLEET DAY, TRUCK & BUSINESS DAY. Nezabudli sme ani na naše nežnejšie polovičky s poradenstvom a prednáškami na tému AUTO A ŽENA o mnohých užitočných veciach, o ktorých ste možno ani netušili. Svoj stánok tu bude mať aj Zelená Vlna.

Najväčšia a najkomplexnejšia automobilová výstava AUTOSALÓN AUTOSHOW NITRA sa bude konať od 5. do 8. októbra 2017 na NÁRODNOM VÝSTAVISKU agrokomplex v Nitre. Na ploche viac ako 37 000 m2 sa predstaví 220 vystavovateľov s celkovo 35 novinkami, kopou sprievodných podujatí, programom pre malých aj veľkých. Nenechajte si ujsť tento najvýznamnejší motoristický sviatok na Slovensku. Rozhodne sa máte na čo tešiť!

Mário Dinga
riaditeľ
agrokomplex NÁRODNÉ VÝSTAVISKO, š.p.

Video:

Načítavam video...

Viac info: http://www.agrokomplex.sk/vystavy/autosalon-autoshow-nitra-2017/detail/aktuality/

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

SPS ukončí rok miliónovými investíciami

Takmer sedem miliónov eur predstavuje tohoročný kumulatívny objem investícií spoločnosti Slovak Parcel Service.

Dokážu benzínové fukáre odolať výzve akumulátorových?

Fukár na lístie, s ktorým sa dá popadané lístie, ihličie, či pokosená tráva ľahko nafúkať na kompost, či pozbierať do vriec.

Trh s elektromobilmi stagnuje. Kríza by mu mohla pomôcť

V horizonte niekoľkých rokov by sa produkcia vozidiel na alternatívny pohon mala zvýšiť o 30 až 40 percent, tvrdia prognózy.