Keď ponožky nepomôžu ani v lete

Možno i z vás si známi uťahujú, že máte stále studené nohy a ruky a pritom vôbec netušia, že ide o zdravotný problém. Áno, syndróm studených končatín je diagnóza a nesúvisí s tým, či je vonku zima alebo leto. Viac sa o tomto nepríjemnom zdravotnom probléme dozviete tu: https://www.orin.sk/studene-nohy/

Termoregulácia býva u žien horšia ako u mužov. Oveľa častejšie sa tento syndróm vyskytuje práve u nich. Takmer každá tretia žena planéty ho pozná aspoň okrajovo, ale u mnohých je to naozaj vážny zdravotný problém. Nedajte na reči, že sa máte teplejšie obliecť. Studené nohy sú náznakom zlého prekrvenia končatín a to môže mať viac príčin. Napríklad poruchy nadobličiek, metabolizmu, vysoký krvný tlak, chudokrvnosť, problémy s cievami, ale aj blok v chrbtici.

Ak máte neustále studené končatiny, určite navštívte lekára a skúste zistiť, čo vám je a čo vám hrozí. Dajte si urobiť testy krvi, vyšetrenie ciev, endokrinologické testy a EKG. Zároveň skúste upraviť životosprávu a pitný režim. Náš tip na tento problém je ale aj laserový domáci zdravotnícky prístroj BIOquant NS . Veľmi dobre pôsobí na problém studených nôh. Je konštruovaný tak, že laserové svetlo pôsobí na červené krvinky cez hustú sieť krvných vlásočníc v nosnej dutine. Stačí si vložiť sondu do nosa na niekoľko minút a snažiť sa dodržať určitú pravidelnosť. Výsledky sú veľmi dobré a tí, čo prístroj majú, si ho veľmi chvália. Prečítať si ich názory môžete tu.

VYSKÚŠAJTE SI PRÍSTROJ BIOquant NS ZADARMO

Nezabudnite, že studené nohy môžu znamenať nielen nepohodlie, ale aj vážny zdravotný problém. BIOquant NS pomáha ovplyvňovať parametre krvi, rozliepa krvinky zo zhlukov a zlepšuje ich pohyb a tým prenos kyslíka ku všetkým orgánom tela. Preto pomáha odstraňovať alebo aspoň zmierňovať rôzne príčiny, ktoré môžu viesť k neustále studeným nohám. Viac o tejto problematike nájdete tu.

Čo ešte pomáha, ak máte studené nohy?

• Doprajte si správny pitný režim a jedálny lístok plný vitamínov.
  • Vyhnite sa stresu a odpočívajte.
  • Dožičte si teplý kúpeľ a suchú masáž kefou od nôh smerom k srdcu.
  • Športujte a postupne sa otužujte.
  • Nefajčite a nekonzumujte alkoholické nápoje.
  • Doma noste vlnené ponožky a používajte termofor.
  • Vyhnite sa úzkemu oblečeniu.
  • Namiesto sladkostí si doprajte datle, kokos a pistácie.
  • Vyhnite sa studeným nápojom a zmrzline.
  • Doprajte si saunu či akupunktúru.

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut