Zasnežená krajina. Pripravené lanovky. SunnyCard od 10 eur/deň.

Lyžovačka v 9-tich lyžiarskych strediskách v Rakúsku a Taliansku v predpredaji za výhodnú cenu. Pre mládež ešte lacnejšie.

(C) iStock

Prvý sneh už pokryl vrcholky hôr a vzduchom sa šíria prvé zimné pocity. Kto si pre seba a svoju rodinu kúpi teraz kartu SunnyCard, môže si počas celej zimnej sezóny vychutnávať najvýhodnejšie dni lyžovačky v 9 najkrajších rodinných lyžiarskych strediskách v Rakúsku a v top destinácii na ľadovci Schnalstaler Gletscher v Taliansku. Lyžovačka teda nemusí byť drahá!

S kartou SunnyCard vás vyjde 1 deň lyžovačky pri priemernom používaní (20 lyžiarskych dní) len na 10 eur. Zvýhodnené sadzby pri predpredaji sezónnych kariet platia do 31. 10. 2017. Všetky informácie na www.skisport.com

Jednoducho úžasné: Mínus 20 % na sezónnu kartu ešte do konca októbra 2017

Čo znie neuveriteľne, sa dá ľahko spočítať. Kto si v predpredaji (do 31. 10. 2017) kúpi kartu SunnyCard, zaplatí za neobmedzený pôžitok z lyžovania v deviatich najkrajších lyžiarskych strediskách Rakúska a Talianska počas celej sezóny 405 eur (bežná cena 505 eur). Rodina s dvoma deťmi do 15 rokov takto zaplatí za celú sezónu 810 eur, pretože deti do 15 rokov lyžujú zdarma, ak majú obaja rodičia zakúpenú kartu SunnyCard.

Aj pre nezadaných s deťmi či rodičov, ktorí sami vychovávajú deti predstavuje karta SunnyCard jedinečnú príležitosť na výhodnú lyžovačku. Takto získajú všetky deti do 10 rokov (ročník 2008 a mladšie) žijúce v spoločnej domácnosti pri kúpe SunnyCard pre dospelého kartu SunnyCard pre dieťa zdarma.

TOP novinka: Pre všetkých hostí do 25 rokov bude lyžovanie ešte výhodnejšie.

Od tohtoročnej zimnej sezóny je nová karta SunnyCard U 25 v predpredaji iba za 345 eur. Okrem toho boli ceny za mládežnícke sezónne karty znížené o 10%! „Chceme ponúknuť rodinám, ktorých deti už prerástli vekovú hranicu pre kartu zdarma, atraktívnu ponuku sezónnych kariet,“ hovorí Helmut Holzinger, predseda horských dráh Hinterstoder Wurzeralm Bergbahnen AG.

Jednoducho relax: Karta SunnyCard PO-PIA lyžovačka cez týždeň

Veľa miesta na zjazdovkách, žiadne čakanie na vlek, pokojné lyžovanie – predovšetkým starší ľudia alebo mnohí ďalší s voľným časom cez týždeň ocenia túto našu ponuku. Karta SunnyCard je v ponuke vo verzii na pracovné dni (od pondelka do piatka počas celej sezóny vo všetkých 9 lyžiarskych strediskách) za 295 eur (od 1. 11. 2017 za 369 eur).

Jednoducho rozmanité: Sunny Card lyžiarske oblasti v Rakúsku a Taliansku

Karta SunnyCard platí vo všetkých strediskách skupiny skisport.com: Hochkar, Lackenhof am Ötscher, Hinterstoder, Wurzeralm, Kasberg, Hochficht, Hochkössen, Großglockner/Heiligenblut a Schnalstalský ľadovec.

Jednoducho objednajte: Dostupnosť karty SunnyCard

Sezónne karty si môžete kúpiť online na adrese http://hiwu.skiticketshop.com/hinterstoder/calculator/

Bližšie informácie o karte SunnyCard nájdete na stránke www.skisport.com

article_photo

Manažment a svet v pohybe, výzvy, príležitosti a hrozby

Opäť vyše 150 odborníkov zo 4 svetadielov z 20 štátov sa zišlo na ďalšej pravidelnej vedeckej konferencii Fakulty manažmentu PU.

Boli ste v Novembri 89 na námestí? Patrí vám verejná vďaka!

O2 ďakuje ľuďom, ktorí pre nás v Novembri 89 vybojovali slobodu.

4 mýty o minerálnej vlne, ktorým by ste nemali veriť

Nenechajte sa popliesť poverami či polopravdami o tepelnoizolačných materiáloch

Stavebná fakulta STU na dňoch kariérneho poradenstva

V priestoroch Múzea dopravy v Bratislave 19. októbra 2018