Podnikajte vo vlastnom blízko historického centra

Štýlové a pritom praktické priestory umiestnené v lukratívnej časti Košíc.

Štýlové a pritom praktické priestory umiestnené v lukratívnej časti Košíc. Úspora na energiách a možnosť mať vlastné obchodné alebo kancelárske priestory. Takýto balík výhod ponúka polyfunkčný objekt Žižkova.

Kolaudácia už na jar 2018.

V októbri 2016 začal investor Žižkova Development s výstavbou svojho bytového komplexu na Žižkovej ulici v mestskej časti Košice - Juh. Hlavnou myšlienkou bolo ponúknuť pre klientov nové možnosti pre bývanie i obchod.

Za pár mesiacov sa rozchytala väčšina nehnuteľností. K dispozícii sú ešte posledné exkluzívne priestory na komerčné využitie. Na prízemí je situovaných 5 obchodných plôch, každá z nich disponuje presklenou časťou a vlastným vchodom priamo z ulice, čo vytvára vhodné podmienky na ponúkanie služieb (ako napríklad lekáreň, notár, čistiareň či BIO potraviny) .

V centrálnej časti domu, na každom zo štyroch poschodí sú umiestnené priestory vhodné najmä na kancelárie. Do tejto komerčnej časti vedie samostatný vstup s halou. Obchodníci ani podnikatelia zároveň nemusia mať obavy z prepojenia bytovej a komerčnej časti, keďže sú od seba oddelené bez možnosti priameho priechodu.

Pohodlie centra i obytnej zóny

Prístup k domu je z ulice Žižkova s priamym parkovaním na teréne alebo v podzemnej garáži. Dom je prístupný pešo z ulice chodníkom popri obchodných priestoroch obidvoch ramien. V suteréne sa nachádza garáž s parkovacími miestami, vstupy do bytových častí, pivnice, sklady a technické miestnosti.

Veľkým prínosom je atraktívna poloha komplexu. Projektový manažér Patrik Bidovský vysvetľuje, že jeho umiestnenie na tomto mieste nie je náhoda. „Starostlivo sme vyberali miesto, ktoré poskytne novým majiteľom nehnuteľnosti pohodlie centra, no na druhej strane pokoj obytnej zóny.“ Dopĺňa, že veľmi výhodnou je aj bohatá dopravná infraštruktúra v okolí.

Úspora na energiách

Možnosť získať komerčné priestory v polyfunkčnom objekte Žižkova so sebou prináša aj pozitívum vo forme nízkych prevádzkových nákladov.

Podľa projektového manažéra je komplex vybavený technológiami a konštrukciami energetických a ekologických parametrov, ktoré sú v maximálnej miere ohľaduplné k životnému prostrediu a vďaka nízkej energetickej náročnosti na spotrebu energie aj k peňaženkám klientov.

Stavba zodpovedá kritériám najvyššej energetickej triedy – A. Komfort a úsporu zabezpečujú obvodové steny z POROTHERM tehál hrúbky 300 mm s 200 mm zateplením z minerálnej vlny, hliníkové okná s izolačným trojsklom, predpríprava na klimatizačné jednotky, ako aj špeciálne akustické steny predeľujúce priestory.

Prispôsobiť na mieru

Kým zvyčajne sa v Košiciach komerčné priestory ponúkajú len na prenájom, v polyfunkčnom komplexe Žižkova ich možno výlučne kúpiť vo forme „holopriestoru.“

Potenciálnym kupcom tak odpadajú náklady na nájomné, ktoré by sa v súčte za dlhší čas ukázali ako výdavky navyše. Záujemcovia si taktiež môžu po kúpe svoje priestory prispôsobiť doslova na mieru podľa účelu ich podnikania. Komerčné priestory sú v rozlohe od približne 67 metrov štvorcových do vyše 140 metrov štvorcových za cenu už od 119-tisíc eur bez DPH.

Budúci majitelia majú možnosť využiť financovanie na kúpu vybraných priestorov prostredníctvom bánk, ktoré prinášajú veľmi zaujímavý produkt Profi Hypo úver - kde sa splátka úveru rovná výške nájomného.

Všetky výhody projektu Vám radi predstavia pracovníci Žižkova Development v predajnom centre na Poštovej ulici č. 6.

Viac informácií nájdete na www.zizkova.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Dekan ocenil študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Pri príležitosti Medzinárodného dňa študentstva sa stretlo vedenie SvF STU v Bratislave s najlepšími študentmi.

Application of GDPR with respect to the size of the enterprise

The right form of personal data protection is to be drawn primarily from the point of view of the data subject.

Modern luxury next to the Blue Church

Although modern in architecture, Bezručova Residence preserves Bratislava´s rich history through luxurious and innovative living.

VW Tiguan Allspace: prvé sedemmiestne SUV od Volkswagnu

Z väčších rozmerov a dlhšieho rázvoru modelu Allspace ťaží celá posádka a aj batožinový priestor.