Najviac pobočiek na Slovensku otvorila Prima banka

Dnes je bankou s treťou najväčšou sieťou pobočiek a bankomatov

Hoci čoraz viac bankových klientov využíva služby internetového a mobilného bankovníctva, na osobný kontakt s bankou si Slováci stále potrpia. Až pre 8 z 10 obyvateľov sú kamenné pobočky bánk stále veľmi dôležité. Napriek tomu väčšina významných slovenských bánk v posledných rokoch svoje pobočky viac zatvárala ako otvárala. Proti prúdu sa rozhodla ísť Prima banka, ktorá má dnes tretiu najväčšiu sieť pobočiek a bankomatov.

Kým najväčší bankoví hráči z roka na rok počet svojich pobočiek znižovali, Prima banka rozšírila od roku 2012 ich počet o 78 a pokryla s nimi všetky slovenské okresy, čím sa významne podpísala na zvýšení dostupnosti bankových služieb na Slovensku. Banka však nezaostala ani v počte bankomatov, ktorých počet za posledných päť rokov zvýšila až o 199. Aj vďaka tomu je dnes bankou s treťou najväčšou pobočkovou a bankomatovou sieťou. Viete, ktoré banky na Slovensku majú najviac pobočiek? Pozrite si náš aktuálny prehľad.

OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom

Slnko, pláž, oddych. Problémy s autom však veľmi rýchlo môžu zmeniť letnú dovolenku na nepríjemný zážitok.

OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom

OMV ponúka vodičom tipy, ako si pripraviť auto na dovolenku bez stresu.

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartou Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.