Najviac pobočiek na Slovensku otvorila Prima banka

Dnes je bankou s treťou najväčšou sieťou pobočiek a bankomatov

Hoci čoraz viac bankových klientov využíva služby internetového a mobilného bankovníctva, na osobný kontakt s bankou si Slováci stále potrpia. Až pre 8 z 10 obyvateľov sú kamenné pobočky bánk stále veľmi dôležité. Napriek tomu väčšina významných slovenských bánk v posledných rokoch svoje pobočky viac zatvárala ako otvárala. Proti prúdu sa rozhodla ísť Prima banka, ktorá má dnes tretiu najväčšiu sieť pobočiek a bankomatov.

Kým najväčší bankoví hráči z roka na rok počet svojich pobočiek znižovali, Prima banka rozšírila od roku 2012 ich počet o 78 a pokryla s nimi všetky slovenské okresy, čím sa významne podpísala na zvýšení dostupnosti bankových služieb na Slovensku. Banka však nezaostala ani v počte bankomatov, ktorých počet za posledných päť rokov zvýšila až o 199. Aj vďaka tomu je dnes bankou s treťou najväčšou pobočkovou a bankomatovou sieťou. Viete, ktoré banky na Slovensku majú najviac pobočiek? Pozrite si náš aktuálny prehľad.

Prijatie delegácie z Kyjevskej národnej ekonomickej univerzity

Prijatie delegácie z Kyjevskej národnej ekonomickej univerzity Vadyma Hetmana

Nevymením peniaze Humenčanov za hodnotenie jednej mimovládky

Problém mám iba s tendenčnosťou týchto hodnotení.

Ako zabrániť povodniam, či suchu? Riešenie nájde Climathon

Zvyšovanie teploty, prívalové dažde, či nedostatok vody sú dôsledky klimatických zmien, ktoré sa už dnes prejavujú aj na Slovensku

Tatra banka opäť rozdáva vreckové 22 eur k novému Detskému účtu

Dostávajú vaše deti vreckové? V rámci prieskumu Tatra banky odpovedalo minulý rok na túto otázku viac ako 1800 rodičov.