Najviac pobočiek na Slovensku otvorila Prima banka

Dnes je bankou s treťou najväčšou sieťou pobočiek a bankomatov

Hoci čoraz viac bankových klientov využíva služby internetového a mobilného bankovníctva, na osobný kontakt s bankou si Slováci stále potrpia. Až pre 8 z 10 obyvateľov sú kamenné pobočky bánk stále veľmi dôležité. Napriek tomu väčšina významných slovenských bánk v posledných rokoch svoje pobočky viac zatvárala ako otvárala. Proti prúdu sa rozhodla ísť Prima banka, ktorá má dnes tretiu najväčšiu sieť pobočiek a bankomatov.

Kým najväčší bankoví hráči z roka na rok počet svojich pobočiek znižovali, Prima banka rozšírila od roku 2012 ich počet o 78 a pokryla s nimi všetky slovenské okresy, čím sa významne podpísala na zvýšení dostupnosti bankových služieb na Slovensku. Banka však nezaostala ani v počte bankomatov, ktorých počet za posledných päť rokov zvýšila až o 199. Aj vďaka tomu je dnes bankou s treťou najväčšou pobočkovou a bankomatovou sieťou. Viete, ktoré banky na Slovensku majú najviac pobočiek? Pozrite si náš aktuálny prehľad.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.

Chcete bývať na dobrom mieste? Zakotvite v Adlerovej!

Nový projekt na Furči nerobí kompromisy medzi dostupnosťou a pokojným bývaním.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.