Streda, 21. október, 2020 | Meniny má UršuľaKrížovkyKrížovky

Najviac pobočiek na Slovensku otvorila Prima banka

Dnes je bankou s treťou najväčšou sieťou pobočiek a bankomatov

Hoci čoraz viac bankových klientov využíva služby internetového a mobilného bankovníctva, na osobný kontakt s bankou si Slováci stále potrpia. Až pre 8 z 10 obyvateľov sú kamenné pobočky bánk stále veľmi dôležité. Napriek tomu väčšina významných slovenských bánk v posledných rokoch svoje pobočky viac zatvárala ako otvárala. Proti prúdu sa rozhodla ísť Prima banka, ktorá má dnes tretiu najväčšiu sieť pobočiek a bankomatov.

Kým najväčší bankoví hráči z roka na rok počet svojich pobočiek znižovali, Prima banka rozšírila od roku 2012 ich počet o 78 a pokryla s nimi všetky slovenské okresy, čím sa významne podpísala na zvýšení dostupnosti bankových služieb na Slovensku. Banka však nezaostala ani v počte bankomatov, ktorých počet za posledných päť rokov zvýšila až o 199. Aj vďaka tomu je dnes bankou s treťou najväčšou pobočkovou a bankomatovou sieťou. Viete, ktoré banky na Slovensku majú najviac pobočiek? Pozrite si náš aktuálny prehľad.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Kupujte originálne tonerové kazety HP

Lacné tonerové napodobeniny môžu byť riskantným rozhodnutím pre životné prostredie.

Investície s fixným ročným výnosom od 6 % do 8 %

Slovenská investičná skupina pôsobí na trhu od roku 2009

Prebudili ste sa už v sude, sene alebo teepee? Je to zážitok!

Odštartujte svoje zážitky v sude, teepee a sene: Výlety (nie) len pre dobrodruhov.