Energetici predávajú nevyužívaný majetok

Dve spomedzi najvýznamnejších spoločností zo stredného Slovenska chystajú veľký výpredaj desiatok nevyužívaných nehnuteľností.

Stredoslovenská energetika (SSE), ktorá je v regióne najväčším dodávateľom energií, ponúkne na predaj v elektronickej aukcii 17 nehnuteľností. Ide o polyfunkčné objekty, byty a pozemky.

„Cieľom každej solídnej firmy je aj optimálne hospodárenie s majetkom. Stredoslovenská energetika je dynamická spoločnosť, ktorá sa prispôsobuje potrebám zákazníkov. Z tohto hľadiska sa pre nás niektoré nehnuteľnosti stali prebytočné. Pre niekoho iného však môžu znamenať veľa nových možností – či už podnikateľských, pracovných alebo ubytovacích,“ priblížil dôvody predaja Zdeněk Schraml, generálny riaditeľ SSE.

Elektronická dražba prebehne v novembri. Zoznam ponúkaných nehnuteľností a viac informácií nájdete na stránke www.sse.sk/odpredaje

V centre krajského mesta

Dcérska spoločnosť Stredoslovenská energetika – Distribúcia (SSE-D) predáva spolu 22 budov. Ponúkajú široké spektrum budúceho využitia. Niektoré z nich sa nachádzajú v krajských mestách Žilina a Banská Bystrica. Niekoľko ich je dokonca v historickom centre.

„Predaj časti neenergetického majetku je pre nás krok vpred v rámci efektivity. Pevne verím, že to bude krok vpred aj pre nových majiteľov. Aby obchod prebehol transparentne, zvolili sme formu elektronickej aukcie. Záujemcom pochopiteľne ponúkame aj obhliadku jednotlivých nehnuteľností,“ skonštatoval Marek Štrpka, generálny riaditeľ SSE-D.

Elektronická aukcia nehnuteľností SSE-D sa uskutoční v novembri. Zoznam ponúkaných nehnuteľností a viac informácií nájdete na stránke www.sse-d.sk/odpredaje

OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom

Slnko, pláž, oddych. Problémy s autom však veľmi rýchlo môžu zmeniť letnú dovolenku na nepríjemný zážitok.

OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom

OMV ponúka vodičom tipy, ako si pripraviť auto na dovolenku bez stresu.

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartou Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.