Streda, 26. jún, 2019 | Meniny má Adriana

Volkswagen má vlastnú TV! Toto musíte vidieť!

Volkswagen sa môže pochváliť svojou vlastnou televíziou. Na sociálnej sieti YouTube už 7 mesiacov zabáva svojich fanúšikov.

Volkswagen TVVolkswagen TV

Volkswagen sa rozhodol rozšíriť svoju fanúšikovskú základňu aj medzi tými, ktorí klasickú televíziu nepozerajú, no namiesto toho fungujú v online svete. Najlepší prostriedok pre splnenie tohto cieľa má byť internetová televízia na sociálnej sieti YouTube s názvom Volkswagen TV, v ktorej sa snúbia užitočné informácie zo sveta motorizmu so zábavnými reportážami a miestami šialenými nápadmi všetkých zúčastnených. To všetko v podaní talentovaného moderátora Ondra Antálka, ktorý je známy aj ako tanečník v skupine The Pastels.

Čo dávajú v televízii?

Zatiaľ je na svete 10 epizód, v ktorých Ondro prezrádza novinky zo sveta Volkswagenu a motorizmu, ale aj každodennými témami, ktoré raz za čas „trápia“ každého z nás. V TV nájdete reportáž z autosalónu či z najväčšieho tuningového zrazu v Európe, búranie mýtov o vzťahu žien k autám, chlapský pohľad na vec, test asistenčných systémov a porovnanie ich schopností so schopnosťami ženy, test Volkswagenu Arteon a mnoho ďalšieho (áno, aj grilovanie mäsa na motore). To všetko je sprevádzané vtipnými hláškami, kvalitnou produkciou, super hudbou a „občasnými“ tanečkami moderátora.

Stále rastie

Volkswagen TV sa nachádza na YouTube kanáli Volkswagen Slovensko, kde nájdete úplne všetko zo sveta Volkswagen – testy áut, produktové filmy, ako aj prehľad najnovších trendov či technológií Volkswagenu a vysvetlenie, ako fungujú. Kliknite sem a pridajte sa k odberateľom kanála Volkswagen Slovensko a nenechajte si ujsť exkluzívny obsah Volkswagen TV, ktorý nikde inde na internete nenájdete. Či už patríte k milovníkom Volkswagenu alebo nie, veríme, že projekt Volkswagen TV má čo povedať takmer každému.

Putujte v Čechách! Zlatá stezka-najdlhšia pešia trasa v Európe

Chystáte sa navštíviť susednú Českú republiku? Potom môžete putovať po najdlhšej diaľkové turistickej trase pre peších v Európe.

Tepelné hospodárstvo Moldava pokračuje v modernizácii

Spoločnosť Tepelné hospodárstvo Moldava minulý rok preinvestovala viac ako 580 tisíc eur.

Sporením sa oberáte o peniaze. Najmä v týchto štyroch prípadoch

Sporenie sa niekedy nemusí oplatiť.