Toto je jedinečný spôsob ako sa zbaviť bolesti kĺbov

Pretrvávajúce bolesti kostí, svalov či kĺbov trápia až 22% Európanov. Čoraz viac ľudí sa sťažuje hlavne na bolesť kolien. Ako sa však zbaviť bolestí a súčasne sa vyhnúť nepríjemnej operácii či tabletkám, ktoré ničia našu žalúdočnú flóru?

Vy nemusíte patriť do tejto štatistiky

Viete si predstaviť, že sledujete svoj obľúbený televízny program a popri tom jete svoje obľúbené zdravé jedlo? A súčasne si tiež liečite bolestivé miesto, zbavujete ho zápalu, podporujete v ňom regeneráciu buniek a v konečnom dôsledku si tak vraciate radosť do života? Je to možné.

Toto je riešenie

Tabletkám a operácii sa môžete vyhnúť. Alternatívnym a zároveň účinným riešením je liečba pulzným magnetom v podobe medicínskeho prístroja Biotorus LT- 100. Liečbu odporúčame doplniť najkvalitnejším prírodným a klinicky testovaným rybím kolagénom, ktorý vynikajúco pôsobí na kĺby a navyše je obohatený o vitamín C.

„Biotorus používam na liečbu kĺbových ťažkostí. Zlepšenie nastalo najmä pri kolenných a bedrových kĺboch. Teraz vôbec nemám ťažkosti,“ hovorí s úsmevom pani Mária zo Štrby.

Nie je kolagén ako kolagén

Hovorí sa, že vraj najlepší kolagén je huspenina. Otázkou ale ostáva či je pri jej príprave zúžitkované všetko, čo je pre výživu kĺbov potrebné. Pravdepodobne nie a chýba v nej i vitamín C v dostatočnom množstve.

Vyskúšajte si bezbolestnú a účinnú liečbu ZADARMO

Vraj nič nie je zadarmo a všetko musí byť len dobrá reklama. To však neplatí pre skúšku medicínskeho prístroja Biotorus LT- 100 spolu so vzorkou najkvalitnejšieho kolagénu na Slovensku.

O tento výhodný balíček (kolagén+ magnetoterapia ZADARMO) si môžete požiadať TU.

Alebo si skúšku rezervujte na telefónnom čísle: 0917 493 800

article_photo

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.