Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Toto je jedinečný spôsob ako sa zbaviť bolesti kĺbov

Pretrvávajúce bolesti kostí, svalov či kĺbov trápia až 22% Európanov. Čoraz viac ľudí sa sťažuje hlavne na bolesť kolien. Ako sa však zbaviť bolestí a súčasne sa vyhnúť nepríjemnej operácii či tabletkám, ktoré ničia našu žalúdočnú flóru?

Vy nemusíte patriť do tejto štatistiky

Viete si predstaviť, že sledujete svoj obľúbený televízny program a popri tom jete svoje obľúbené zdravé jedlo? A súčasne si tiež liečite bolestivé miesto, zbavujete ho zápalu, podporujete v ňom regeneráciu buniek a v konečnom dôsledku si tak vraciate radosť do života? Je to možné.

Toto je riešenie

Tabletkám a operácii sa môžete vyhnúť. Alternatívnym a zároveň účinným riešením je liečba pulzným magnetom v podobe medicínskeho prístroja Biotorus LT- 100. Liečbu odporúčame doplniť najkvalitnejším prírodným a klinicky testovaným rybím kolagénom, ktorý vynikajúco pôsobí na kĺby a navyše je obohatený o vitamín C.

„Biotorus používam na liečbu kĺbových ťažkostí. Zlepšenie nastalo najmä pri kolenných a bedrových kĺboch. Teraz vôbec nemám ťažkosti,“ hovorí s úsmevom pani Mária zo Štrby.

Nie je kolagén ako kolagén

Hovorí sa, že vraj najlepší kolagén je huspenina. Otázkou ale ostáva či je pri jej príprave zúžitkované všetko, čo je pre výživu kĺbov potrebné. Pravdepodobne nie a chýba v nej i vitamín C v dostatočnom množstve.

Vyskúšajte si bezbolestnú a účinnú liečbu ZADARMO

Vraj nič nie je zadarmo a všetko musí byť len dobrá reklama. To však neplatí pre skúšku medicínskeho prístroja Biotorus LT- 100 spolu so vzorkou najkvalitnejšieho kolagénu na Slovensku.

O tento výhodný balíček (kolagén+ magnetoterapia ZADARMO) si môžete požiadať TU.

Alebo si skúšku rezervujte na telefónnom čísle: 0917 493 800

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Počas pandémie je dôležité aj správne kúrenie

Chladné jesenné dni a hrozba infekcie nás zaháňajú dovnútra, kde by malo byť teplo a bezpečne.

Bezbariérové vozidlo

Bezbariérové vozidlo je ideálnym riešením pre rodiny, taxislužby, rôzne združenia, ktoré potrebujú prevážať vozičkára.

Bezbariérové vozidlo – Citroën Berlingo

Na NFŠ môže byť rýchlo 72 špeciálnych lôžok pre COVID 19

O tejto ponuke dnes ráno NFŠ, a.s. informovala listom ministra zdravotníctva Mareka Krajčího.

Ilustračná vizualizácia.