Toto je jedinečný spôsob ako sa zbaviť bolesti kĺbov

Pretrvávajúce bolesti kostí, svalov či kĺbov trápia až 22% Európanov. Čoraz viac ľudí sa sťažuje hlavne na bolesť kolien. Ako sa však zbaviť bolestí a súčasne sa vyhnúť nepríjemnej operácii či tabletkám, ktoré ničia našu žalúdočnú flóru?

Vy nemusíte patriť do tejto štatistiky

Viete si predstaviť, že sledujete svoj obľúbený televízny program a popri tom jete svoje obľúbené zdravé jedlo? A súčasne si tiež liečite bolestivé miesto, zbavujete ho zápalu, podporujete v ňom regeneráciu buniek a v konečnom dôsledku si tak vraciate radosť do života? Je to možné.

Toto je riešenie

Tabletkám a operácii sa môžete vyhnúť. Alternatívnym a zároveň účinným riešením je liečba pulzným magnetom v podobe medicínskeho prístroja Biotorus LT- 100. Liečbu odporúčame doplniť najkvalitnejším prírodným a klinicky testovaným rybím kolagénom, ktorý vynikajúco pôsobí na kĺby a navyše je obohatený o vitamín C.

„Biotorus používam na liečbu kĺbových ťažkostí. Zlepšenie nastalo najmä pri kolenných a bedrových kĺboch. Teraz vôbec nemám ťažkosti,“ hovorí s úsmevom pani Mária zo Štrby.

Nie je kolagén ako kolagén

Hovorí sa, že vraj najlepší kolagén je huspenina. Otázkou ale ostáva či je pri jej príprave zúžitkované všetko, čo je pre výživu kĺbov potrebné. Pravdepodobne nie a chýba v nej i vitamín C v dostatočnom množstve.

Vyskúšajte si bezbolestnú a účinnú liečbu ZADARMO

Vraj nič nie je zadarmo a všetko musí byť len dobrá reklama. To však neplatí pre skúšku medicínskeho prístroja Biotorus LT- 100 spolu so vzorkou najkvalitnejšieho kolagénu na Slovensku.

O tento výhodný balíček (kolagén+ magnetoterapia ZADARMO) si môžete požiadať TU.

Alebo si skúšku rezervujte na telefónnom čísle: 0917 493 800

article_photo

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut