Zig Zag prinesie do Bratislavy nový koncept bývania semivillas

Semivillas prinášajú do Bratislavy unikátne riešenie, ktoré spája výhody rodinného domu s kompaktnosťou bytu.

Inšpirované svetovou architektúrou prinesú úplne nový pohľad na to, ako budovať nielen moderné, ale aj komfortné bývanie. 12 rezidenčných jednotiek pre náročnejšiu klientelu v pokojnej a vyhľadávanej lokalite na Kolibe s vlastnou záhradkou a výhľadom na mesto sa začne stavať už na jar 2018.

Semivillas spájajú výhody domu a bytu

Semivillas spájajú dve 4-izbové (resp. 5-izbové) rezidenčné jednotky netradičným architektonickým spôsobom. Vďaka dômyselnému nastaveniu dispozícií sú navrhnuté tak, aby bolo zachované súkromie obyvateľov. Rovnako ako byt, aj semivillas sa vyznačujú nízkymi prevádzkovými nákladmi a bezúdržbovosťou vďaka spoločnému správcovi.

Z domu si Zig Zag zobral vysokú mieru súkromia a vlastnú záhradu. Každý byt má zelenú terasu a záhradu. Pri dispozícii bytov sa myslelo aj na súkromie v záhradnej časti, a tak si rezidenti budú môcť vychutnávať ničím nerušený výhľad na mesto. Samozrejmosťou sú aj samostatné vchody do obytných jednotiek a 3 vlastné parkovacie miesta v cene. Keďže sú semivillas najmä o komforte a funkčnosti, developer ponúka základnú záhradnú úpravu v cene bytu, takže po nasťahovaní už obyvateľov nečakajú žiadne ďalšie povinnosti.

Architektúra inšpirovaná západnou kultúrou

Architekt projektu Peter Pagáč má 25 rokov praxe z projektovania obytných priestorov po celom svete. Jeho tvorbu formujú skúsenosti z Talianska a Španielska, ale aj exotických krajín ako Saudská Arábia. Pri projektovaní Zig Zag si vytýčil jasný cieľ. Navrhnúť bývanie, ktoré bude nielen moderné, ale predovšetkým komfortné a funkčné a v ktorom by chcel sám bývať.

„V jedinečnom architektonickom koncepte semivillas ma inšpirovala praktická a funkčná architektúra krajín Beneluxu v spojení s rustikálnosťou talianskych horských mestečiek. Semivillas Zig Zag odpovedajú svojím komfortom a kompaktnosťou na požiadavky moderného životného štýlu, ktorý k nám čoraz viac preniká zo zahraničia. Moderní ľudia s aktívnym životným štýlom sa chcú vrátiť po náročnom dni domov, kde budú mať dostatok priestoru a súkromia, ale zároveň nebudú otrokmi svojho domu. Voľný čas strávený s rodinou a blízkymi je im vzácny a nechcú ho venovať starostlivosti o dom a pozemok. Chcú si iba užívať jeho výhody. V Zig Zag si môžu užívať voľnosť, ktorá ich nestojí ani minútu ich času.“

Nadštandardný projekt s nadštandardným vybavením
V projekte Zig Zag sa bude nachádzať len 6 semivillas s 12 rezidenčnými jednotkami. V prípade záujmu je možné prepojiť obidva objekty a mať tak k dispozícii luxusný priestranný rodinný dom. Samozrejmosťou je kvalitný bytový nadštandard s podlahovým kúrením, prípravou na stropné chladenie a tepelným čerpadlom.

Exkluzívna lokalita a výhľad na Kolibe

Zig Zag sa bude nachádzať v lukratívnej a vyhľadávanej oblasti Koliby. Vďaka výhodnému umiestneniu projektu, pod ktorým sa nenachádza výstavba, ponúka exkluzívny výhľad na panorámu mesta. Blízkosť prírody a mnohé možnosti športového a spoločenského vyžitia ocenia milovníci aktívneho životného štýlu a rodiny s deťmi.

Výstavba projektu Zig Zag sa začne na jar 2018 a dokončenie projektu sa plánuje v horizonte dvoch rokov. Inter Development je developerská firma, za ktorou stoja skúsení odborníci s 20-ročnými skúsenosťami v oblasti realít, energetiky a hotelierstva. Na rozdiel od iných developerov sa venujú aj dlhodobej správe svojich projektov. Aktuálne v Bratislave zastrešujú aj výstavbu projektu Park pod Kolibou a Teslova.

www.zigzag.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

4 rady pre deti a dospelých, ako sa starať o pokožku

Ľudské telo sa v priebehu života vyvíja. Najväčšie zmeny sú viditeľné u detí, ktoré sa menia doslova každým dňom.

Výstava Podoby lásky zobrazí skutočné osudy konkrétnych žien

„Dnes je Magda šťastná. Podarilo sa jej rozviesť, žije v byte, ktorý je v jej výlučnom vlastníctve.

Tohtoročné trhy pred Auparkom bude otvárať Vidiek

Vianočné trhy na námestí pred košickým Auparkom otvorí v sobotu 25. novembra známa slovenská poprocková skupina Vidiek.

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.