Keď Vám dajú na výber, vyberte si všetko!

Bývanie si vyberáme na základe priorít. Čo je vlastne dôležité?

Bývanie si vyberáme na základe priorít. Čo je vlastne dôležité? Je to poloha, veľkosť, možnosť parkovania, pozemok, obytná plocha, dostupnosť služieb alebo cena? Odpoveďou je, že dôležité je všetko! Preto, ak „volíte“ nové bývanie, vyberte si proste všetko! A presne to sú rodinné domy, kaskády PRINCESS na Sídlisku III v Prešove, nad Ulicou Mirka Nešpora, na Kráľovej Hore. Samostatne stojace, monumentálne, tehlové, nízkoenergetické rodinné domy so vstavanou garážou a pozemkami od 3,5 á do 6,3 á za cenu od 163 000 €. Je to cena nového bytu, ale získate ňou všetky výhody bývania na „zelenom sídlisku“ a všetky krásy života v rodinnom dome. PRINCESS sú rodinné domy s čistou úžitkovou plochou 145,5m2, dvoma terasami, vstavanou garážou (bránou na diaľkové ovládanie) a dvoma skladovacími, technickými miestnosťami v priestoroch vedľa garáže, ktorých samostatný vstup ich predurčuje aj na iný, napr. podnikateľský účel. PRINCESS disponuje prípravou na inteligentný dom. Obytná plocha je vytvorená na jednom podlaží, bez schodov a prekážok tak, aby bola vhodná pre rodiny s malými deťmi, ale aj starších ľudí. PRINCESS pozostáva z dennej a nočnej časti, pričom nočnú časť tvoria 3 spálne a 2 samostatné kúpeľne. Dennú časť tvorí kuchyňa s komôrkou i veľkorysý priestor obývačky s výstupom na zadnú terasu, ktorá predstavuje súkromie celej rodiny. Výhľad z prednej terasy je výhľadom, ktorý sa vidí len málokedy. Je to pohľad na celý Prešov v jeho rannej i nočnej kráse. Kráľova hora je osadená v kompletných službách Sídliska III, ale zároveň je situovaná v prírode, ktorá je v okolí nedotknutá a vytvára tak miesto na prechádzky, púšťanie šarkanov, venčenie psíkov i relax. Nie nadarmo sa tomuto miestu hovorí DIAMANT PREŠOVA.

Je to spojenie všetkého, čo k životu potrebujete. Škola s plaveckým bazénom je vzdialená len 150 m, škôlka 200 m, oproti je tržnica s domácimi produktmi, zdravotné stredisko, obchodné centrá i bohoslužby. Je to bývanie, kde sa nemusíte prispôsobovať susedom, nerobíte si starosti s parkovaním, pretože to na vás čaká v garáži i pred vaším domom. Dívate sa na svoje deti ako veselo pobehujú v záhrade a zároveň cítite ich bezpečie v uzavretom priestore. Tak ako my voľakedy, „s kľúčom na krku“, môžu samy odísť do blízkej školy i na krúžky, ale hlavne prísť zo školy hneď po ukončení vyučovania. Pretože ich domov je vzdialený len pár metrov. Pre vás rodičov to znamená úsporu času „taxíkovaním“. Niekoľko stromčekov, kríkov i kvetov dodá vášmu aktívnemu oddychu to správne čaro.

Za jednu z najväčších devíz bývania na Sídlisku III, v rodinnom dome na Kráľovej hore, považujem, dokončenosť ciest, ktorých parametre sú skutočne veľkorysé. Ide o celkové koridory so šírkou 8,0 – 8,5 m, kde cesta dokončená do betónovej povrchovej úpravy 6,0 – 6,5 m nezabudla ani na 2 m chodník pre deti a susedný zelený pás. Verejné osvetlenie, optický internet je samozrejmosťou. Kompletné inžinierske siete, melioračné betónové ochrany, dažďová kanalizácia, podzemná retenčná nádrž, kompletná hydrogeológia, archeológia sú zárukou kvality lokality. Kráľova hora je uzavretým a uceleným projektom kompletnej výstavby a urbanizmu, takže nebudete žiť na „stavenisku“, ani pri „mrakodrapoch“.

Financovanie je inovatívne a hlavne je možné. Na Kráľovej hore neplatíte v hotovosti cenu pozemku a následne stavbu. Na všetko je používaný kapitál developera, keď v prospech banky (pri hypotekárnom financovaní) už zakladáte nový dom. Nie je preto potrebná hotovosť, ani iný majetok na zálohu. V prípade predaja „staršej“ nehnuteľnosti sa tak otvára možnosť v pohodlí predať ju a nasťahovať sa do „domu svojich snov“. V PRINCESS si sami určujete farbu strechy, fasády i dispozíciu. Zhrnuté jedným motívom, dom sa prispôsobuje vám a nie vy jemu.

Podmienky v ktorých žijeme nás vo veľkej miere určujú. Dobré bývanie dokáže „rozsvietiť“ každý deň. DOMOV je miesto, kde láska, bezpečie, pohodlie vytvorí pre rodinu nový život.

www.kralovahorapresov.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu