Pondelok, 25. január, 2021 | Meniny má GejzaKrížovkyKrížovky

Stanovisko advokátskej kancelárie JUDr. Radomír Bžán, s.r.o.

Vyjadrenia ministra hospodárstva berieme na vedomie.

(Zdroj: Thinkstock)

VYJADRENIA MINISTRA HOSPODÁRSTVA BERIEME NA VEDOMIE

Výhra v arbitráži nielenže zachránila pre Slovenskú republiku viac ako 700 miliónov eur, ale v právnom vyjadrení predstavuje aj potvrdenie, že postup Slovenskej republiky v prípade prevzatia plnej kontroly nad Vodnou elektrárňou Gabčíkovo bol správny a najmä, že je nezvratný. Slovenská republika týmto krokom po dlhých rokoch platnosti protiprávneho stavu, uviedla veci do právneho stavu.

Výsledok arbitráže, ktorú sme pre MH Manažment vyhrali, tak definitívne potvrdil, že postup vlády Slovenskej republiky bol v tomto prípade správny, legálny a oprávnený.

Rozhodnutie Rozhodcovského súdu vo veci priznania výšky súdnych trov považujeme za dôsledok štvavej kampane, ktorá sa po našom víťazstve v arbitráži rozbehla. Na možnú hrozbu takéhoto výsledku sme – bohužiaľ bez úspechu – upozorňovali od začiatku tejto štvavej kampane.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Služby spoločnosti Arval Slovakia, ktorá je lídrom trhu operatívneho lízingu u nás, preto musia byť bezchybné.

4 h

Riaditeľ školy Vladimír Vajcík: Za úspechmi našej školy je viac faktorov, najdôležitejší sú však učitelia.

7 h

Na jeho budúcnosť sme sa opýtali Mareka Mičienku, obsahového manažéra Seduo.sk