Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Stanovisko advokátskej kancelárie JUDr. Radomír Bžán, s.r.o.

Vyjadrenia ministra hospodárstva berieme na vedomie.

(Zdroj: Thinkstock)

VYJADRENIA MINISTRA HOSPODÁRSTVA BERIEME NA VEDOMIE

Výhra v arbitráži nielenže zachránila pre Slovenskú republiku viac ako 700 miliónov eur, ale v právnom vyjadrení predstavuje aj potvrdenie, že postup Slovenskej republiky v prípade prevzatia plnej kontroly nad Vodnou elektrárňou Gabčíkovo bol správny a najmä, že je nezvratný. Slovenská republika týmto krokom po dlhých rokoch platnosti protiprávneho stavu, uviedla veci do právneho stavu.

Výsledok arbitráže, ktorú sme pre MH Manažment vyhrali, tak definitívne potvrdil, že postup vlády Slovenskej republiky bol v tomto prípade správny, legálny a oprávnený.

Rozhodnutie Rozhodcovského súdu vo veci priznania výšky súdnych trov považujeme za dôsledok štvavej kampane, ktorá sa po našom víťazstve v arbitráži rozbehla. Na možnú hrozbu takéhoto výsledku sme – bohužiaľ bez úspechu – upozorňovali od začiatku tejto štvavej kampane.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Počas pandémie je dôležité aj správne kúrenie

Chladné jesenné dni a hrozba infekcie nás zaháňajú dovnútra, kde by malo byť teplo a bezpečne.

Bezbariérové vozidlo

Bezbariérové vozidlo je ideálnym riešením pre rodiny, taxislužby, rôzne združenia, ktoré potrebujú prevážať vozičkára.

Bezbariérové vozidlo – Citroën Berlingo

Na NFŠ môže byť rýchlo 72 špeciálnych lôžok pre COVID 19

O tejto ponuke dnes ráno NFŠ, a.s. informovala listom ministra zdravotníctva Mareka Krajčího.

Ilustračná vizualizácia.