Stanovisko advokátskej kancelárie JUDr. Radomír Bžán, s.r.o.

Vyjadrenia ministra hospodárstva berieme na vedomie.

(Zdroj: Thinkstock)

VYJADRENIA MINISTRA HOSPODÁRSTVA BERIEME NA VEDOMIE

Výhra v arbitráži nielenže zachránila pre Slovenskú republiku viac ako 700 miliónov eur, ale v právnom vyjadrení predstavuje aj potvrdenie, že postup Slovenskej republiky v prípade prevzatia plnej kontroly nad Vodnou elektrárňou Gabčíkovo bol správny a najmä, že je nezvratný. Slovenská republika týmto krokom po dlhých rokoch platnosti protiprávneho stavu, uviedla veci do právneho stavu.

Výsledok arbitráže, ktorú sme pre MH Manažment vyhrali, tak definitívne potvrdil, že postup vlády Slovenskej republiky bol v tomto prípade správny, legálny a oprávnený.

Rozhodnutie Rozhodcovského súdu vo veci priznania výšky súdnych trov považujeme za dôsledok štvavej kampane, ktorá sa po našom víťazstve v arbitráži rozbehla. Na možnú hrozbu takéhoto výsledku sme – bohužiaľ bez úspechu – upozorňovali od začiatku tejto štvavej kampane.

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut