Stanovisko advokátskej kancelárie JUDr. Radomír Bžán, s.r.o.

Vyjadrenia ministra hospodárstva berieme na vedomie.

(Zdroj: Thinkstock)

VYJADRENIA MINISTRA HOSPODÁRSTVA BERIEME NA VEDOMIE

Výhra v arbitráži nielenže zachránila pre Slovenskú republiku viac ako 700 miliónov eur, ale v právnom vyjadrení predstavuje aj potvrdenie, že postup Slovenskej republiky v prípade prevzatia plnej kontroly nad Vodnou elektrárňou Gabčíkovo bol správny a najmä, že je nezvratný. Slovenská republika týmto krokom po dlhých rokoch platnosti protiprávneho stavu, uviedla veci do právneho stavu.

Výsledok arbitráže, ktorú sme pre MH Manažment vyhrali, tak definitívne potvrdil, že postup vlády Slovenskej republiky bol v tomto prípade správny, legálny a oprávnený.

Rozhodnutie Rozhodcovského súdu vo veci priznania výšky súdnych trov považujeme za dôsledok štvavej kampane, ktorá sa po našom víťazstve v arbitráži rozbehla. Na možnú hrozbu takéhoto výsledku sme – bohužiaľ bez úspechu – upozorňovali od začiatku tejto štvavej kampane.

3 najväčšie chyby pri zateplení šikmej strechy

Zateplenie šikmej strechy môže pokaziť aj profesionál, ak nedodržiava niekoľko zásadných pravidiel. Pozrite sa, ktoré to sú.

EU v Bratislave udelila čestný titul doctor honors causa

Ekonomická univerzita v Bratislave udelila čestnú vedeckú hodnosť doctor honoris causa Andreasovi Wörgötterovi

Company´s autumn in the High Tatras

A good teambuilding or a good training should fulfil four main points that determine its success.

V Žiline sme vytvorili priestor, aby mladí ľudia neodišli

Stanicu sme chceli zrekonštruovať za milión korún, stálo to desať.