Chcela vyliečiť syna, vyvinula prírodnú kozmetiku Ťuli a Ťuli

Mamička v rámci liečby atopického ekzému svojho syna zozbierala a vyvinula receptúry vychádzajúce z prírodných surovín.

Život nás občas postaví pred rozhodnutia, pri ktorých môžeme spoznať samých seba a objaviť v sebe talent, o ktorom sme ani len netušili. Tak to bolo aj v prípade mamičky Lenky Špaldovej, ktorá vrámci liečby atopického ekzému svojho syna zozbierala a vyvinula receptúry vychádzajúce z prírodných surovín a vyvinula ich do súčasnej podoby.

Vďaka starostlivému výberu ingrediencií a postupov dnes pod značkou Ťuli a Ťuli nájdete zbierku 35 produktov poskytujúcich starostlivosť o celé telo, ktoré sú balené v krásnych a ekologických sklenených obaloch.

Prírodné balzamy na pery sú vyrobené výhradne z najkvalitnejších surovín. Tou hlavnou je BIO včelí vosk, ďalej BIO kokosový olej, panenský mandľový olej a že to s prírodou myslí značka Ťuli a Ťuli vážne, napovedia aj 100 % prírodné éterické oleje škorica, mandarínka a káva arabica, či čisté ovocné extrakty z lesnej jahody a čerešní.

Samostatnú kategóriu tvoria produkty s roztomilým názvom Matej Bublinka, ktoré sú špeciálne navrhnuté pre mamičky a ich najmenšie ratolesti. Nájdete tu predovšetkým produkty pre starostlivosť o detskú pokožku, olej pre tehotné proti vzniku strií, či balzam na bradavky pre mamičky pri začínajúcom kojení. Produkty pre deti boli testované a certifikované v jednom z najprestížnejších nezávislých laboratórií, EVIC France v Bordeaux.

Prírodné šampóny a sprchové gély Ťuli a Ťuli majú vynikajúcu penivosť aj napriek tomu, že v nich nenájdete sulfáty, parabény ani iné syntetické surfaktanty. Parfémy v tejto kozmetike kompletne nahradili 100 % prírodné éterické oleje, čím ju okrem vitamínov a minerálov obohatili aj o ďalšie priaznivé účinky aromaterapie.

Prírodná kozmetika Ťuli a Ťuli vyrába aj pestrý výber prípravkov pre starostlivosť o telo a pleť.

Krémy, maslá, peelingy, olej po opaľovaní, odličovací olej a dezodorant, sú vyrobené z najkvalitnejších panenských rastlinných olejov, ako napr. kokosový olej, argánový olej, avokádový olej, olivový olej a z kvalitných mandľových a kakaových masiel.

Pokiaľ ste doteraz hľadali ručne vyrobenú Slovenskú prírodnú kozmetiku, ktorá Vás očistí, osvieži a dodá Vášmu telu prírodnú výživu bez použitia syntetických látok, nájdete ju na eshope www.tuliatuli.sk alebo vo vybraných predajniach.

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu