Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Chcela vyliečiť syna, vyvinula prírodnú kozmetiku Ťuli a Ťuli

Mamička v rámci liečby atopického ekzému svojho syna zozbierala a vyvinula receptúry vychádzajúce z prírodných surovín.

Život nás občas postaví pred rozhodnutia, pri ktorých môžeme spoznať samých seba a objaviť v sebe talent, o ktorom sme ani len netušili. Tak to bolo aj v prípade mamičky Lenky Špaldovej, ktorá vrámci liečby atopického ekzému svojho syna zozbierala a vyvinula receptúry vychádzajúce z prírodných surovín a vyvinula ich do súčasnej podoby.

Vďaka starostlivému výberu ingrediencií a postupov dnes pod značkou Ťuli a Ťuli nájdete zbierku 35 produktov poskytujúcich starostlivosť o celé telo, ktoré sú balené v krásnych a ekologických sklenených obaloch.

Prírodné balzamy na pery sú vyrobené výhradne z najkvalitnejších surovín. Tou hlavnou je BIO včelí vosk, ďalej BIO kokosový olej, panenský mandľový olej a že to s prírodou myslí značka Ťuli a Ťuli vážne, napovedia aj 100 % prírodné éterické oleje škorica, mandarínka a káva arabica, či čisté ovocné extrakty z lesnej jahody a čerešní.

Samostatnú kategóriu tvoria produkty s roztomilým názvom Matej Bublinka, ktoré sú špeciálne navrhnuté pre mamičky a ich najmenšie ratolesti. Nájdete tu predovšetkým produkty pre starostlivosť o detskú pokožku, olej pre tehotné proti vzniku strií, či balzam na bradavky pre mamičky pri začínajúcom kojení. Produkty pre deti boli testované a certifikované v jednom z najprestížnejších nezávislých laboratórií, EVIC France v Bordeaux.

Prírodné šampóny a sprchové gély Ťuli a Ťuli majú vynikajúcu penivosť aj napriek tomu, že v nich nenájdete sulfáty, parabény ani iné syntetické surfaktanty. Parfémy v tejto kozmetike kompletne nahradili 100 % prírodné éterické oleje, čím ju okrem vitamínov a minerálov obohatili aj o ďalšie priaznivé účinky aromaterapie.

Prírodná kozmetika Ťuli a Ťuli vyrába aj pestrý výber prípravkov pre starostlivosť o telo a pleť.

Krémy, maslá, peelingy, olej po opaľovaní, odličovací olej a dezodorant, sú vyrobené z najkvalitnejších panenských rastlinných olejov, ako napr. kokosový olej, argánový olej, avokádový olej, olivový olej a z kvalitných mandľových a kakaových masiel.

Pokiaľ ste doteraz hľadali ručne vyrobenú Slovenskú prírodnú kozmetiku, ktorá Vás očistí, osvieži a dodá Vášmu telu prírodnú výživu bez použitia syntetických látok, nájdete ju na eshope www.tuliatuli.sk alebo vo vybraných predajniach.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Počas pandémie je dôležité aj správne kúrenie

Chladné jesenné dni a hrozba infekcie nás zaháňajú dovnútra, kde by malo byť teplo a bezpečne.

Bezbariérové vozidlo

Bezbariérové vozidlo je ideálnym riešením pre rodiny, taxislužby, rôzne združenia, ktoré potrebujú prevážať vozičkára.

Bezbariérové vozidlo – Citroën Berlingo

Na NFŠ môže byť rýchlo 72 špeciálnych lôžok pre COVID 19

O tejto ponuke dnes ráno NFŠ, a.s. informovala listom ministra zdravotníctva Mareka Krajčího.

Ilustračná vizualizácia.